🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 5 125
  • 114
  •   21
Отговори
# 90
А на мен ми се стори, че когато Глория се предложи на Бачорски да я избере за предател, той беше съгласен да го направи. Разбира се, може и да е размислил след това, но е възможен и този вариант.

# 91
И аз сега доизглеждам и не знам дали е задължително спойлер, но ще го поставя под такъв за всеки случай

Скрит текст:
Не мога да повярвам, че Глория може би не е била избрана за предател от Бачорски, заради желанието на мухльото Петканов да я омайва и молби от негова страна към Бачорски да я държи в един отбор с него. Този не стига, че нищо не показа в играта, а и може би е подкопал шансовете й за победа, за да си развива любовните трепети. А и съмнително побутва победата в ръцете на неговия авер Венци. Това си е причина за развод направо Grinning

Но аз не съм сигурна, че това е задължително спойлер. По-скоро звучеше като някакво желание, което може и да не е било осъществено. Все пак в случай, че събитията се развият по точно този начин, не искам да каже някой, че съм го спойлнала Grinning

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 17:14 от Oliboo

# 92
И Мая и Глория писаха тук преди Ева. Мая в Надкаст каза също, че често тя е шофирала колата с ВН и другите мъже, защото докато стане време да тръгват на игра, те вече са ударили по някоя чашка с вино.

Ето това вече е тотално побългаряване на формата. Animal See No Evil

# 93
Мая следи форума още от Острова.
Аз пък искам да питам Ева, Глория или Мая, когато Владо Николов реши да обижда Глория някой дали реагира, дали му направи забележка или всички мълчаха?

# 94
  • София
Във фб страницата на предаването ни питат кой от тримата ще е новият предател, за мен това означава, че отпадат някои от теориите, които обсъждахме.

Скрит текст:

# 95
  • Другата България
Щом го няма Венци, значи може и той да е наистина.
Аз съм си твърдо за Петканов, както писах още след края на епизода.
И все повече си мисля, че ще има двама отказали на Бачо - Ева и Владо.

# 96
  • Stockholm
В промото, когато Бачо поставяше условията,  гледаше право напред, дори леко надолу ултиматизирания, тоест той е с неговата височина или по=нисък. Гло, Владо и Петкан са по-високи. Ева не я броя. Остава Венците. Предполагам, че ни показват момента, в който някой се е съгласил.

# 97
Изпуснала съм ви тотално.
Разделям се с Мирела с негативни чувства. Ненавиждам нагласяването на информация в последствие и се ядосвам, че никой не я оборва, че лъже. Не е знаела кои са предателите и не е имала стратегия да играе с тях. Тя беше в тотално неведение за Жоро, а после пред самите предатели си призна, че няма щит, което доведе до убийството ѝ. Един път не е споменала нещо такова на синхрони, а от всички знаем, че тук няма как да я дънят редактори като в ИВ. Глупаво момиче и си мисли, че и другите са глупави като нея.

За обидата на Владо към Глория нямам думи, изобщо не съм изненадана.

Мая много ми харесва на подкаст, в предаването не можах да я хвана какво прави и какви ги мисли. Кефи ме как си казва всичко директно.

# 98
  • София
Хи-хи, Майчето каза, че детективите от Бг-мама са ги дебнели през нощта кой къде ходи 😂 . Да си признават бързо кои са 😂
Друго интересно, но може да е един вид спойлер:
Скрит текст:
Петканов молел Бачорски да го държи по-дълго жив, за да има повече време с Гло 🤪

# 99
  • Другата България
Joy Не съм аз, въпреки, че знаех в кой хотел са.
Охраната беше впечатляваща, то не, че те са ходили много насам натам...

# 100
  • София
Да, хаха, добре, че Туджарката помни, че мразя спойлерите. Grinning

Добър надкаст с Мая, стана добър хеттрик, след Оля и Анна-Мария.

Аз чакам с най-голямо нетърпение надкаста с Бачорски и мисля, че това ще им е най-гледания надкаст този сезон след този с Шермин от Ергенът: Любов в рая.

# 101
  • España
Аз пък тъкмо изгледах подкаста на Ева с Коджабашев . Много интересен се е получил , палец нагоре от мен . Макар че ми се струва , че още в началото тръгна с един завоалиран ( да го наречем ) спойлер , за който няма да пиша тук . Жорката е много интересен събеседник .

# 102
  • София
Мая каза още, че Мирела си е казала още в колата пред Бачорски, след играта с погребението на Оля, че няма щит. Коджабашев беше взел признанието на Мирела, че няма щит пред него и Мая за знак, че Мая е предател. Лош късмет за Мая.

Друго интересно: Мая твърди упорито, че с Бачорски не се познавали преди предаването, но я питаха дали би го хвърлила на вълците, ако имаше шанс и тя каза “не”. След това я питаха, ако предателят, който я покани за предател е бил друг дали би хвърлила него. Нахвърлиха няколко имена, като тя казваше “да” или “не” и сред тях беше и АМ. Мая каза, че би жертвала АМ, ако тя е била другия предател, за да се защити и я попитаха защо щом са били близки. Отговорът ѝ беше “Е, все пак я познавах само от 5 дни”.
Хубаво лъже, но се оплита в твърденията си.

# 103
Интервюто на Ева с Жорката ми напомни следното:  Интелектът е способността да решаваш задачи извън полето на професионална квалификация. Много хора са добри професионалисти без да блестят с особен интелект.
А Жорката е пример за интелигентен човек.

# 104
  • София
Мая каза още, че Мирела си е казала още в колата пред Бачорски, след играта с погребението на Оля, че няма щит. Коджабашев беше взел признанието на Мирела, че няма щит пред него и Мая за знак, че Мая е предател. Лош късмет за Мая.

Друго интересно: Мая твърди упорито, че с Бачорски не се познавали преди предаването, но я питаха дали би го хвърлила на вълците, ако имаше шанс и тя каза “не”. След това я питаха, ако предателят, който я покани за предател е бил друг дали би хвърлила него. Нахвърлиха няколко имена, като тя казваше “да” или “не” и сред тях беше и АМ. Мая каза, че би жертвала АМ, ако тя е била другия предател, за да се защити и я попитаха защо щом са били близки. Отговорът ѝ беше “Е, все пак я познавах само от 5 дни”.
Хубаво лъже, но се оплита в твърденията си.
Тя го обясни това, каза, че не би тръгнала срещу Бачорски, не, защото го познава, а точно обратното. Не е знаела дали той няма да го приеме лично, пък в живота смята, че връзките му може да са ѝ от полза. Ние също го виждаме това, че много хора му се подмазваха на него, както и на ВН. Вторият прекали, но някои докрай му мълчаха. Мен ме изкефи, че Дани го гласува, за да защити Глория. Ок, малко чупи играта, но пък как човек да замълчи при тези обиди, които е отправил към Глория, дори и неконфликтен човек като него.

Общи условия

Активация на акаунт