Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 50

• 18 696
  • 668
  •   1
Отговори
# 660
Има имена, които притежателите си чуват вероятно само в училище като ги вдигат за изпитване. Кой би се обърнал с цяло име към Кристияна-София или Натали-Киара.

# 661
На Валдемар, който аз познавам родителите са били учители. Името са харесали от прочетен роман. Много пъти ми е казвал произхода . Беше ми началник дълги години.
Вержиния познавах. Нежно красиво момиче беше, загина при катастрофа и беше трагедия за селото.
Светкавица много си права.
Имах случай като попитахме момиченце на около 3 г как се казва отговори" Ана Ма", от Анна-Мария. Какво остава от по-дългите имена.

# 662
  • Пловдив
Ами на една от моите ученички и казваха Мими-Вики, както се сещате беше Мария-Виктория.

# 663
  • София
Кайра.

# 664
# 665
Ох, сещам се нещо смешно. В ДГ синът ми беше много палав и много устат, но без да вредителства. Веднъж се прибираме, говорим си нещо, ама аз съм се отплеснала, не следя какво ми говори уж за някого от ДГ, но не му следя мисълта и чувам"тъпоклюна кайра"., питам "Откъде чуваш тези думи, кой те учи да говориш глупости"При което той с око корени очи"Мамо, това е птица!". Оказа се, че ми говорил за някаква размяна на стикери за албум кой какво имал. Ами така е, хем разсеяна майка, хем с пропуски по зоология: joy:

# 666
  • Пловдив
Мими-Вики беше от випуска на моята дъщеря, наистина така и викаха. В градината пък имаха Елена, Мария и все забравям дали Елена-Мария, или Мария-Елена. На последната мисля, че и викаха с цяло име, за да я различават.
Аз познавам един Димитър-Радомир, на който му викаха Радо, но във Фейсбук е РадоМит, а пък жена му май (не съм сигурна) му викаше Митко.

# 667
Юрислав

# 668
  • София
Светелина
Добриела

Общи условия

Активация на акаунт