💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 588
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 145
# 2 146
  • София
Няма какво да ги противопоставяме, това си е само в нашите глави.
На кой му пука всъщност как са Николета и другата? Живи и здрави да са?

# 2 147

Остър е Алекс, но е на 100% убеден в точността на моралния си компас и знае, че е на страната на справедливостта. Воюва открито защото знае в какво вярва и няма колебания.

Алекс си знае, че не му остава много, не се самозалъгва и затова не цепи басма. И затова скоро ще го махнат.

# 2 148
Алекс целеше определени резултати и затова натисна толкова. Беше си самоцелно. Искаше да изкара Пекин и момичетата извън нерви. Критичните обстоятелства изискват критични мерки. Като те притиснат в ъгъла хапеш и се бориш с всички сили.
Много ясно, че при други обстоятелства той щеше да е доста по-мек и дипломатичен.

# 2 149
Между другото двете девойки поне привидно не са много афектирани от коментарите. Сега, надали им е приятно, но като гледам са си активни и в Инста и ФБ. Виж Фикуса спря да пуска и Игрите спряха да го тагват от момента в който посочи Калин. Пускат го тук-таме, но умряла работа след 8-ми.

Според мен се чудят да чакат ли, да пускат още ПР ли, но надали са очаквали такова неприемане на Фикуса. Сигурно се молят след излизането на Пекин в един момент да се подобрят нещата, че има още някоя седмица да "забрави" зрителя.
Не помня Императорчето да са спирали ъпдейтите по каналите му.

# 2 150
Фикуса не може да избяга от ролята на скатавка, както в предаването, така и извън него явно
Между другото двете девойки поне привидно не са много афектирани от коментарите. Сега, надали им е приятно, но като гледам са си активни и в Инста и ФБ. Виж Фикуса спря да пуска и Игрите спряха да го тагват от момента в който посочи Калин. Пускат го тук-таме, но умряла работа след 8-ми.

Според мен се чудят да чакат ли, да пускат още ПР ли, но надали са очаквали такова неприемане на Фикуса. Сигурно се молят след излизането на Пекин в един момент да се подобрят нещата, че има още някоя седмица да "забрави" зрителя.
Не помня Императорчето да са спирали ъпдейтите по каналите му.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 17:25 от MagdalenaM

# 2 151
А Калин тагват ли Игрите?

# 2 152
А Калин тагват ли Игрите?

Не, но е така от начало. А при Фикуса не е така.
Мнооооого тагват Траян btw

# 2 153
  • Дубай
А, това на Калин от западния парк, къде тренира, някой беше питал дали и в реала ходи като аниме. Е, да.

# 2 154
Mиро не е глупав — напълно си дава сметка, че играта му е дребна, мижитурска и непочтена. Просто така е избрал да играе: чекът над честта. И рано или късно ще си бере плодовете. Сигурно по време на играта е мислел, че си е струвало, но сега ще вкуси горчивата страна на тази награда - когато го застигне гневът на хората. Вчерашният епизод направо ме шашна — как беше пресметнал грошовете и номинационните гласове на всички, че и двойната номинация спомена… а другите още го жалят и не го вземат насериозно.

# 2 155
  • София
Дали няма новоизлюпени кандидати за треньори?

"Машини се раждали на трасето", ама аз все пак искам да попитам: Ще дават ли възможност за "смяна" на една машина с друга JoyJoyJoy

# 2 156
  • Дубай
Това с тия трасета си стана като втори бизнес...

# 2 157
Това с тия трасета си стана като втори бизнес...
И какви пари искат само.Толкова  нагли са станали.Но както са казали хората "Докато има балъци ще има и тарикати "😄

# 2 158
В тази връзка- нямам идея при вас как е, но в инстаграм  ме заринаха от реклами на зали за катерене, спортни магазини, курсове и още един куп такива🤭

# 2 159

Раждъвичка е хванала на хляба мекото, защото сама си го направи, стратегията и не е тъпа както на Пекина, така че каквото и да си представяте то няма приложение в реалността. Тя играе със силните играчи и не се бои от тях, а сакатите изолирани в момента жаби сами се прецакаха точно със глупавата си стратегия! Пекинката като толкова хора я имат за силна и интелигентна психиатърка защо не омота мъжете в първото си племе да играе с тях да я бутат напред, ами почна да ги гони, след като си гониш силните играчи нон стоп няма как да победиш на териториална битка, дефакто колкото по-гладен ставаш, толкова и по-слаб ставаш, така че гъскиките къде едно трасе не могат да изиграят сами са си виновни! Да ги сравняваш двете е все едно сравняваш Милослава с Калин. Пълна пародия! Не само на интелигентно ниво, не само на силово, но и на морално такова! А това, че Симона в момента иска да гони Чикагото е много правилно, защото почти всички там сега гледат как да премахнат другия идват етапите на индивидуалната игра, племенната такава скоро приключва!

Добре, а ти на Ръждавичка какво си - мама, сестричка или бести?

Всъщност няма значение, аз не съдя никой, всеки си има негово мнение.

Само, че е леко странно, когато някой величае определен участник до такава степен и не може да види нищо негативно.

Всеки един човек в тоя формат (а и изобщо) е сив. Някои много светло сиви, други много тъмно сиви, ама черни и бели няма.

Аз между другото до едно време, симпатизирах донякъде на Пекин, но тя ми падна в очите, точно с глупавата си стратегия. Та със сигурност съм далеч от мисълта, че тя е нещо повече от Ръждавичка.

Ръждавичка е по-пъргава, по-издръжлива, с по-добро кардио, по-добър баланс и тн. Ама да кажеш че силово (специално за груба сила) е по-добра от Пекин, е смешно и нелепо.

Стратегически, тя никога не е трябвало да сменя или да се нагажда в коалиции, особено в тежки условия. Примерно ако я пратят в ново племе - на нея такова нещо никога не и се е случвало.

Та така. Страшно комплексен играч е, и аз я уважавам (само и единствено за способностите и на арената), но мисля че е хубаво да бъдем реалисти.

Общи условия

Активация на акаунт