Като човек, който разбира тревогите и надеждите на всеки родител, нейната цел е да промени възприятието за животозастраховането. Тя го разглежда не като продукт, а като стратегически план за увереност – най-сигурния начин да защити бъдещето, което родителите градят за своите наследници.
Велина специализира в подкрепата на родители, като им помага да:
• Изградят сигурна финансова основа: За да гарантират, че големите планове за децата им ще се сбъднат, каквото и да поднесе животът.
• Планират умно спестяванията си: Чрез гъвкави решения, които посрещат всеки следващ етап – от образованието до големия старт в живота.
• Превърнат несигурността в предвидимост: Чрез ясни и достъпни стратегии за спестяване и застраховане, които носят спокойствие в ежедневието.
В тази тема можете да ѝ задавате въпроси, свързани със спестовни и инвестиционни въпроси "Живот", като например:
• Какво точно представлява застраховка "Живот" и каква е разликата със спестовния влог в банка?
• Колко ще ми струва? От какво зависи месечната премия, ако съм на 35 години и имам две деца?
• Имам застраховка "Живот" към ипотеката, защо да си правя още една?
• Искам да спестя за образованието на детето си, но се притеснявам от инфлацията. Вашият спестовен план защитава ли парите от обезценяване?
• Покрива ли моята полица "Живот" заболявания като рак или инсулт? Каква е разликата между основно покритие и допълнителни клаузи?
Всяка седмица Велина ще отговаря лично на въпросите ви в темата.
Темата е част от проекта "Специалистите говорят".
Ако се нуждаете от #консултация в друга сфера, вижте всички #специалисти, които са се включили в кампанията ТУК.
#СпециалиститеГоворят #застраховане #финанси #семеенбюджет
Правила на консултативните теми във форума