BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 13 786
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Ама вярно е като Сънчо

# 271
Баш тия 4мата неприятници ли намериха да поканят Bowtie

# 272
  • София
Михаела явно се появява във всяко предаване. С какво е толкова интересна?

# 273
  • SF
На мене с нищо.

# 274
Да мята пирги и екстеншъни и всяка , ама всяка втора минути да я пипа тая коса. Нетърпима за гледане!

# 275
Какво става с всички интересни актьори, писатели, певци и творци, че в "На кафе" се появяват само от идиот нагоре...

# 276
Леле-мале! Абе този верно ли влезе в предаването по къс ръкав, с увиснали гащи и ненахлузен фес?
А Михаела я извели в пети клас с белезници. Някак не ме учудва, ама хич. И отново се гордее, болна работа.

# 277
Кристи Кирилова от "Биг Брадър" 6 идната седмица участва в "Черешката"

# 278
Да носиш тениска с твой снимки Satisfied

# 279
Тази си е куку отвсякъде. И истеричка, и наркоманка Grinning От каст листа на Краси Ванков. Затова мина през "Съдби на кръстопът" и "София-ден и нощ", после поканена в "Биг брадър", а не, че се е явила на кастинг.

# 280
Още една откачена извадиха от гардероба. Защо питам аз?!
Оставете ги, в ББ не я искахме, защо сега я връщате на екран?!

# 281
Може би са презвъняли и другите участници, някои са отказали, други просто не са в София и бла бла. Та по-невзрачните са се съгласили Grinning
А по-другата седмица мисля, че Златка Димитрова от ВИП брадъра ще участва.

# 282
Изчерпаха се вече. Ние в ББ не искахме да ги гледаме, че сега в нови предавания ли?
Да идва следващият сезон.

# 283
  • SF
Черешката я гледах само първите години, когато домакините бяха известни и приемаха гостите в домовете си. По-късно стана ясно, че някои са наемали домове за предаването. Започнаха да се повтарят участници и рецепти и стана еднообразно. Изненадата - фолклорна програма от деца, деца, които пеят, танцьорчета. Ясно ми е, че не може да викнеш Лорд ъф дъ Денс у вас, но 15 години не ми се гледа едно и също.

# 284
Абсолютно е така. Но мисля, че предаването докарва добър рейтинг на Нова, привлича рекламодатели в този час 20-21 ч. (а вече и още един рекламен блок между 21.00 и 21.30), което носи пари на телевизията, та затова изкуствено удължават с нови и нови сезони, докато има рейтинг. Откъм съдържание и гости отдавна е изчерпано.

Ако сложат Брадъра от 20 ч. мисля, че ще има също добър рейтинг и дълги рекламни блокове. Ама като са решили да е в един сезон с Игри на волята и да е след 22 ч....

Общи условия

Активация на акаунт