Черен петък 2025 - тема 2

• 80 160
  • 940
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Вчера получих моята поръчка от Barecare и съм много впечатлена от опаковката, от подаръка, чак ми се прииска да поръчам още нещо.

# 166
Зщаз от емаг чолучих една поръчка от доставчик, другите, които са от тях нямат никакво движение. До изибокс са ми. Миналия ден пуснах една играчка до адрес, днес я очаквам.

# 167
  • София
Момичета, някоя дали си получи вече поръчката от Беър Кеър? Аз още на 12-ти поръчах и оттогава глас в пустиня.
Получих на 17.11

# 168
  • Fire & Blood
Много благодаря на всички за отговорите явно ще трябва да им пиша.
Не знам дали е писано, но и Златокоска имат намаления до 40 процента в момента.

# 169
Емаг много ме вбесиха.
Имам поръчка с 6-7 артикула от кампанията им. Всичките са с доставка от тях, а не външен търговец. Изпратили ми всеки артикул отделно и на всеки е начислена доставка. Rage

Доставката не си ли заплаща и вижда при поръчката? И аз имам пратка с тях. Видях, че са я разделили на 6 части. Те така правят винаги. Обаче нямам начислена доставка. Беше ми безплатна до офис на Еконт. В приложението виждам, че не дължа пари.

# 170
Galen ги ползвам с ежемесечни поръчки от поне 3-4 години, оборотът ми е в хиляди при тях вече и не бих ги определила като некоректни никога. Дори напротив - когато се е налагало да се чувам с тях - винаги са съдействали. Имам винаги едно наум за забавянето на изпращането (което излиза и като съобщение при тях, преди поръчка), което е в +3-4 дни, макс. Само ми направи впечатление, че при поръчката ми този месец са въвели практика да не звънят за неналични артикули, а директно да редактират поръчката и пращат наличните, което леко ме подразни.

Някой поръчвал ли е от Амазон черна техника, в частност - телевизор? Всичко наред ли е с транспорта и гаранцията на такива уреди?

# 171
какво толкова си купувате от тоя гален? За деца? Козметика? Аз само хапчета съм си купувал и понеже не пия много хапчета, не пазарувам много от тях Grinning

# 172
Медицинския изделия без рецепта, козметика, бебешки храни, памперси, кърпички. Имат гримове също, перилни препарати, за съдове. Имат и химикали. Май и храна за животни. Много неща са. И аз имам много поръки от тях и са били винаги коректни и без особени забавения. Сега явно покрай ЧП им е дошла много работата.

# 173
За деца - козметика и лекарства. За нас с баща им - шампоани, дезодоранти, пасти и четки за зъби, хигиенни пособия (клечки за уши, тампони за грим), лекарства без рецепта (хомеопатия и други). Даже и пастели за рисуване съм взимала. 😄 Тук-там - и някоя козметика за подарък.

По редица сравнения - както на редовни цени, така и на промоции, ценово за мен нямат конкуренция.

# 174
Тези неща си ги взимаме от където ни падне, не специфично от гален.

# 175
И аз от недоволните от намаленията в Юск, излагат се направо. Чакам си Рибоците дано те направят истински намаления.
Момичета, някоя дали си получи вече поръчката от Беър Кеър? Аз още на 12-ти поръчах и оттогава глас в пустиня.
Да, аз дойде изключително бързо. Много добре опакована и с подаръци.

# 176
Тези неща си ги взимаме от където ни падне, не специфично от гален.

Ами като там ми идва по-евтино, защо да не поръчам всичко накуп, от едно място, с безплатна доставка?

# 177
Колебая се за един куфан от самсунайт от Амазон, от  somsonite american серията е. 76 евро.
тук са по 300 лв размер Л. Не че ми е спешен де
гледам и  Roborook S8 MAX ULTRA. 799 eu срещи 2600 лв в емаг

# 178
Емаг много ме вбесиха.
Имам поръчка с 6-7 артикула от кампанията им. Всичките са с доставка от тях, а не външен търговец. Изпратили ми всеки артикул отделно и на всеки е начислена доставка. Rage

Доставката не си ли заплаща и вижда при поръчката? И аз имам пратка с тях. Видях, че са я разделили на 6 части. Те така правят винаги. Обаче нямам начислена доставка. Беше ми безплатна до офис на Еконт. В приложението виждам, че не дължа пари.
Да, при поръчката доставката беше 1 за цялата поръчка. Сега имам доставка за всяко отделно пакетченце. Аз не плащам предварително на български сайтове.
За сравнение от Синсей също се е случвало да разделят поръчката на отделни пакети, но доставката си остава 1 за всички.

# 179
Преди 1 година ние си взехме 4 куфарa на American tourister от амазон. Всичко беше супер, куфарите също.

Общи условия

Активация на акаунт