Черен петък 2025 - тема 2

• 80 150
  • 940
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Може ли линк за куфарите? Трябва ми куфар за ръчен багаж. В момента в ССС има 40% намаление на чанти и куфари (до 27.11), имат хубави куфари, но бих погледнала и Самсонайт в Амазон.

# 181
Емаг много ме вбесиха.
Имам поръчка с 6-7 артикула от кампанията им. Всичките са с доставка от тях, а не външен търговец. Изпратили ми всеки артикул отделно и на всеки е начислена доставка. Rage

Доставката не си ли заплаща и вижда при поръчката? И аз имам пратка с тях. Видях, че са я разделили на 6 части. Те така правят винаги. Обаче нямам начислена доставка. Беше ми безплатна до офис на Еконт. В приложението виждам, че не дължа пари.
Да, при поръчката доставката беше 1 за цялата поръчка. Сега имам доставка за всяко отделно пакетченце. Аз не плащам предварително на български сайтове.
За сравнение от Синсей също се е случвало да разделят поръчката на отделни пакети, но доставката си остава 1 за всички.

Ами пишете им. Не е редно. Или питайте в Еконт дали е така, както си мислите. Аз си плащам пък всичко предварително и после не се занимавам. Не съм имала до сега проблеми. Така или иначе не проверявам пратката и не я тествам, ако е уред. При проблем ще се занимавам после. За сега всичко ми е било точно.

# 182
Хайде и аз да се отчета, днес напазарувах от Амазон кухненски робот, тенджери, филтри за овлажнител на Филипс и електрически четки за зъби, сравнявах ги с предлаганите от българските търговци и всичките са по-евтини в Амазон. По-рано бях казала за тенджерите на WMF, серията която харесах така и не я намалиха, но взех аналогична пак същата марка на цена от 130 евро, а в Айко в момента същата серия е уж намалена от 800 на 600лв.

# 183
  • някъде там
Емаг много ме вбесиха.
Имам поръчка с 6-7 артикула от кампанията им. Всичките са с доставка от тях, а не външен търговец. Изпратили ми всеки артикул отделно и на всеки е начислена доставка. Rage

Доставката не си ли заплаща и вижда при поръчката? И аз имам пратка с тях. Видях, че са я разделили на 6 части. Те така правят винаги. Обаче нямам начислена доставка. Беше ми безплатна до офис на Еконт. В приложението виждам, че не дължа пари.
Да, при поръчката доставката беше 1 за цялата поръчка. Сега имам доставка за всяко отделно пакетченце. Аз не плащам предварително на български сайтове.
За сравнение от Синсей също се е случвало да разделят поръчката на отделни пакети, но доставката си остава 1 за всички.

Ами пишете им. Не е редно. Или питайте в Еконт дали е така, както си мислите. Аз си плащам пък всичко предварително и после не се занимавам. Не съм имала до сега проблеми. Така или иначе не проверявам пратката и не я тествам, ако е уред. При проблем ще се занимавам после. За сега всичко ми е било точно.
Сметнете си доставките и ще видите, че общата сума е точно толкова колкото сте платили!

# 184
Хайде и аз да се отчета, днес напазарувах от Амазон кухненски робот, тенджери, филтри за овлажнител на Филипс и електрически четки за зъби, сравнявах ги с предлаганите от българските търговци и всичките са по-евтини в Амазон. По-рано бях казала за тенджерите на WMF, серията която харесах така и не я намалиха, но взех аналогична пак същата марка на цена от 130 евро, а в Айко в момента същата серия е уж намалена от 800 на 600лв.
Дали бихте дали линкове на WMF и на четките за зъби?
Аз се загледах в един Kindle в амазон.

# 185
Аз няма какво да смятам. Моята доставка е безплатна. Потребителката да си види колко има да плаща. Явно има и наложен, щом не плаща предварително. Та нека сметне всичко и да си провери дали е точно.

# 186
От немския Амазон колко излиза доатавка до България? Не съм поръчвала никога.

# 187
Над 50 евро е безплатна.

# 188
От немския Амазон колко излиза доатавка до България? Не съм поръчвала никога.

Над 49 евро е безплатна!

# 189
Може ли линк за куфарите? Трябва ми куфар за ръчен багаж. В момента в ССС има 40% намаление на чанти и куфари (до 27.11), имат хубави куфари, но бих погледнала и Самсонайт в Амазон.
https://www.amazon.de/88472-1027-American-Tourister-Soundbox/dp/ … Caps%2C153&sr=8-3
Това са куфарите, ние имаме среден и голям размер. Може би трябва да кажа, че ние не сме от много пътуващите и нямаю наблюдение как се представят по летища и т.н
Някой по-горе беше написал, че черен петък в Златна рибка започва тази вечер, но мисля, че по-скоро е на 22ри в полунощ.

# 190
По принцип когато си направите регистрация и въведете адрес Амазон си изписва до вашия адрес кои продукти са с безплатна доставка, аз доста поръчвах бебешки неща преди да се роди детето и нямах никакви проблеми, доставката беше безплатна над определена сума и идват в рамките на 1-2 седмици.
Това са тенджерите :
https://www.amazon.de/Cromargan%C2%AE-Stainless-Polished-Inducti … list%2C257&sr=8-7

А това са четките за зъби:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DCGHT9H8?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

# 191
# 192
Благодаря, SGC, аз точно тези бях загледала преди 2 седмици в Айко и бяха намалени на 360 лв. И ме беше яд, че ги изпуснах.

# 193
По принцип когато си направите регистрация и въведете адрес Амазон си изписва до вашия адрес кои продукти са с безплатна доставка, аз доста поръчвах бебешки неща преди да се роди детето и нямах никакви проблеми, доставката беше безплатна над определена сума и идват в рамките на 1-2 седмици.
Това са тенджерите :
https://www.amazon.de/Cromargan%C2%AE-Stainless-Polished-Inducti … list%2C257&sr=8-7

А това са четките за зъби:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DCGHT9H8?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
Може ли линк на кухненския робот, отдавна търся такъв.

# 194
  • оттам, откъдето започва България
Jimmy Black Friday — до 40% намаление на топ модели

Готови ли сте за по-чист дом?
Jimmy Black Friday идва
Този Black Friday е моментът да обновите дома си с уреди, които правят почистването по-бързо, по-леко и много по-ефективно. ✨
Jimmy ви очаква с до 40% отстъпка на избрани модели — вертикални прахосмукачки, прахосмукачка против акари, домакински уреди и още продукти, създадени да улеснят ежедневието ви.

Разгледайте моделите предварително и изберете своя фаворит — така ще сте напълно готови, когато стартира голямото намаление. 🧹⚡️

⏰ Старт: 21.11.2025 в 00:00 ч.

Създайте по-чист и по-комфортен дом — на най-добрите цени за годината.

https://jimmy.bg/product/jimmy-pw11-pro-max/     

Общи условия

Активация на акаунт