Черен петък 2025 - тема 2

• 80 029
  • 940
  •   1
Отговори
# 705
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря на всички за предложенията за СПА хотел. Харесах си в Павел баня .
Днес има -50% на всички билети в Театър Пловдив
https://dtp.bg/news/black-friday-2025

Бих искала да дам един съвет, заради грешна доставка на iPad от Амазон.
Правете видео, когато отваряте пратките и не само по черен петък, и не само от Амазон.
Ние получихме нещо съвсем различно и с нищожна стойност в пратка от Амазаон, очевидно объркана. След много трудна и дълга имейл комуникация и безброй разговори със съпорт-а, блокираха акаунта.
Година по-късно заведохме дело и възстановиха сумата, адвокатския хонорар и малко обезщетение.

# 706
Евала, че сте си потърсили правата!

# 707

Това залепено на витрината на магазин ню йоркър ..иди гадай какво е искал да каже автора ...

# 708
Че имат черна седмица 😃

# 709
Ама днес е петък Joy

# 710
И какво като е петък?

# 711
  • Melmak
Ходихте ли в Сефора днес?

# 712
Ми тази седмица приключва Grinning ако е черната, малко кофти.

# 713
Днес не беше ли ЧП за Зара Хоум? Няма нищо на сайта...
В НМ има 25% при покупки над 140 лв и 20% при покупки над 50 лв.
Скрит текст:
Общо взето слаба работа, малко съм разочарована.

# 714
Благодаря за мненията за магазин Теодор! Не бях пазарувала от там мисля никога, но ми излезе реклама с хубави половери и мислех да поръчам, надявайки се поне на качество, за реални ЧР % едва ли, но и качеството като липсва - само занимания по куриери и затворени пари. За съжаление повечето стока напоследък е със занижено качество, но с тези цени - айде моля!

# 715
Зара хоум нямат ЧП. Само Зара имат.

# 716
Ми тази седмица приключва Grinning ако е черната, малко кофти.

Ами възможно да е било от началото на седмицата. Може да важи и следващата седмица. Не видях нищо странно в това залепеното. И започнах да се чудя какво не е наред или аз нещо не разбирам 😃

# 717
Странно е, ме не е посочено коя седмица е тази черна седмица, даже е леко незаконно. Трябва да е упоменато от кога до кога е, какви намаления, такива неща.

# 718
Зара хоум нямат ЧП. Само Зара имат.
Странно, миналата година си напазарувах чинии и разни дребоси за кухнята. С официално обявена дата си бяха, и онлайн от 00:01 и в магазина в Парадайз от 10:00 ч. И поминалата нещо пазарувах , пак по това време, покривало или одеяло беше. Толкова ли пък да съм влюбена?

# 719
Аз преди не съм обръщала внимание точно за ЧП дали имат, но влизам понякога и постоянно имат намаления някакви. Момичетата казаха, че не правят класически ЧП.

Общи условия

Активация на акаунт