Черен петък 2025 - тема 2

• 79 844
  • 940
  •   1
Отговори
# 900
На мен пък бокс нау ми, не стига че ми зафичкали пратката на майната си, ами ..отивам да я взема и ..грешен пин сто пъти го въвеждам и телефон за връзка с тях 0 700🤬🤬 звъня 15 мин висях на линия и накрая ми затвориха !! Сега какво да правя?!

В приложението може да си генерирате нов пин код без да звъните на импулсния номер.
Също така има опция за безконтактно отваряне на кутията. Пак в приложението, включвате блутут и насочвате телефона към кутиите - отваря се вратичката.

# 901
# 902
Не е смешно, но все пак си провери адреса на кутията Simple Smile
нали за това казах , че съм от София и няма как да отида на майната си в Зоната и да не мога да отворя с предоставения код изписв ми греше код.
имам и на вайбър съобщение

утре ще звъня на нормалния им номер, деден любезно от Adalind мерси.
Точно На този адрес има два дисплея, където да се въведе код. Пред мен момиче не успя на първия, а на втория стана.

# 903
Някой поръчвал ли е от HomeMax и колко време се бави доставката?

# 904
Скрит текст:
Не е смешно, но все пак си провери адреса на кутията Simple Smile
нали за това казах , че съм от София и няма как да отида на майната си в Зоната и да не мога да отворя с предоставения код изписв ми греше код.
имам и на вайбър съобщение

утре ще звъня на нормалния им номер, деден любезно от Adalind мерси.
Точно На този адрес има два дисплея, където да се въведе код. Пред мен момиче не успя на първия, а на втория стана.

То май за това са маркирани така - БН1 и БН2. Че и със стрелки.
 Все пак, може би, съм била права и Пинко не е бил/а пред правилния бокс 😃

# 905
Да ъпдейтна, офиса си е баш този, днес отидох отново там, пробвах и пак изписа грешен код!
Влезнах в приложението и натиснах отвори от дистанция и ..се отвори кутия,  взех си пратката!

# 906
Но виж, че има БН1 и БН2. Пратката ти е за БН2, ако си набирал/а на екрана на БН1, нормално да ти дава грешен ПИН. Отваря ти с приложението, защото си в близост до БН2.

# 907
И моите 2 поръчки от Амазон пристигнаха и в приложението на Еконт пише, че ще ги доставят в понеделник след 13 ч. Точно тогава имам час за лекар и днес ходих до кварталния офис да опитам да си ги взема, защото беше отбелязано, че са в София МО Еконт Дружба, което Джемини "преведе" като местен офис. Казаха обаче, че не са там и ще ги получа в понеделник на адрес. Има ли някакъв шанс, ако не ме намерят, да доставят на следващия ден на адрес или по-добре да търся някой съсед да ги получи? От прочетеното в техния сайт разбрах само, че при искане за второ посещение на адрес в рамките на деня има такса.

# 908
МО трябва да е мобилен офис. По принцип знам, че има такива в селата.

# 909
Да, може и като мобилен офис да се разчете това МО, ако смятат бусовете си за такива и пратките ми да отлежават до понеделник в някой бус Smile

# 910
Ами да, бус е мобилния офис. Няма какво друго да е. В селата има такъв. Куриера застава на едно място. Примерно на площада на селото и започва да звъни на хората. Те си знаят къде е и идват. Но за София ми е малко странно да имат мобилен офис.

# 911
Това МО значи, че отлежава.
Пратката е дадена за разнос когато на статус пише “предадена на куриер”, затова са ви върнали от офиса.

# 912
О, супер, много благодаря за инфото, значи няма да тормозя съседи да чакат куриер в понеделник.

# 913
Няма такъв статус “отлежава”. Когато е в мобилен офис, няма следващ статус “предадена на куриер”. Ако е в някой склад, то си пише, че е там.
Най-добре утре звъннете да ги питате, за да знаете какво да правите.

# 914
Но виж, че има БН1 и БН2. Пратката ти е за БН2, ако си набирал/а на екрана на БН1, нормално да ти дава грешен ПИН. Отваря ти с приложението, защото си в близост до БН2.

и на двата панела пробвах Wink и на двата даваше грешен код !

Общи условия

Активация на акаунт