Коледни календари - тема 5

• 13 073
  • 143
  •   1
Отговори
# 30
Защо е това предложение към мен?

# 31
Гален ми отказаха календара на Nuxe, оставам в търсене на друг.

# 32
То пише, че не е наличен. Още онзи ден го гледах. Май го има в Озон, но е по-скъп.

# 33
  • София
Гален ми отказаха календара на Nuxe, оставам в търсене на друг.
https://subra.bg/en/cart

# 34
Бирен календар търся , разумен като грамаж и цена.

# 35
Бирен календар търся , разумен като грамаж и цена.
Получих рекламен мейл за този: https://beery.bg/beer/beer-advent-calendar/?_kx=sJHOzSzfpuf06xrL … -Zc1_vr9IY.XFSCv7

# 36
  • София
9лв бирата.. може да се направи и ръчно подобен тип.

# 37
Adalind, браво за календара на Korres. Продуктите им са супер, изчистен състав, ползвала съм няколко различни неща, които съм си взимала от Гърция. В Нотино цените са скандални на Корес, но мисля, че календарът е много добра оферта.

# 38
Днес се канех да поръчам календара на L'Erbolario, то пък пише, че е неналичен. Вчера до вечерта беше наличен...
Щом не мога да го взема с намаление, се отказвам.

# 39
  • София
Днес L'erbolario имат 25% на всичко. Добре излизаше на 94,43 лв, но наистина сега го дава неналичен.

# 40
Много ме е яд - мислех да си поръчам още нещо, за да ми дадат допълнителен подарък, но се издразних, заради календара и сега не ми се прави никаква поръчка от тях!

# 41
  • Sofia
Аз оставам с BodyShop, голям адвент- всичко си ползвам, с удоволствие. Един от малкото, които съм уползотворявала до шушка.

И чакам този от Чарли Уайлд.

Засега се въздържам да купувам други, обаче се познавам и доста ми коства Grinning

# 42
Снощи си пуснах видео за коледния календар на Дъглас (червения). Да ви кажа, хареса ми. Минали години сякаш Дъглас все ми бяха за отбиване на номер, но този календар никак не е лош. Цената му в момента с намаление е около 130 лв. Рекламират го, че вътре има продукти за 400€. Има добри попадения и по-скъпи марки, но и по-евтини. Аксесоарите не са толкова дразнещи. С една дума - разнообразен. Ако някоя още е безкалендарна (каква хубава българска дума 😂) може да го погледне 😃

# 43
Снощи си пуснах видео за коледния календар на Дъглас (червения). Да ви кажа, хареса ми. Минали години сякаш Дъглас все ми бяха за отбиване на номер, но този календар никак не е лош. Цената му в момента с намаление е около 130 лв. Рекламират го, че вътре има продукти за 400€. Има добри попадения и по-скъпи марки, но и по-евтини. Аксесоарите не са толкова дразнещи. С една дума - разнообразен. Ако някоя още е безкалендарна (каква хубава българска дума 😂) може да го погледне 😃
С някакъв код ли излиза 130? В сайта им сега ми излиза 148.

# 44
Календарът на Дъглас беше на -15%, но промото изтече.

Общи условия

Активация на акаунт