Отговори
# 15
  • София
Чак пък толкова. Не.

# 16
Паролите трябва да са еднакви. Само последните три символа трябва да се различават.
На жената завършва с $$$.
Моята с ???.

# 17
Не, всеки има право на лично пространство. Да имаш това пространство в интернет, не означава, че изневеряваш, а че си имаш свои лични неща.
Ако се ползва за изневяра - това е съвсем различно нещо.
Представям си с ММ да седим и да го карам да чете моите книги или да гледа моите сериали или да му бръмчи по цял ден телефона от чатовете с мои приятелки и колежки, както и обратното, хайде няма нужда. Опитахме с обща парола за НВО - не стана, всеки си гледа различни неща. Не сме на 15. И си имаме доверие.

# 18
След като мой познат почина внезапно на 34 години ли беше, 32 ли и остави жена си да се оправя с всички бюрократщини, а тя нямаше пароли за нито едно негово приложение или онлайн банкиране - хванах и аз един тефтер и записах всички пароли, включително и за мамата.
Мъжът ми уж се подхилква, че поне тефтерът да беше черен и малък, като по филмите, но скоро видях, че си е натракал и неговите.
Малко след това беше на профилактични прегледи, та му го върнах.😄

# 19
Не бих искала общи пароли ,няма с кого, но по принцип.
 Говорим си с приятелка, тя споделя с мен, не с мъжа ми.. Не бих споделяла с профил иван и  иванка иванови.
 Записани някъде пароли - може. Но  и фб ти дава  нова, с мейла , та все тая.  Социалните мрежи станаха опасно място.

# 20
  • София
Нямаме общи пароли или общи акаунти. Някои си ги знаем, повечето не. И двамата държим на личното пространство и не нарушаваме чуждото. Ако си нямаме доверие и трябва да се проверяваме, работата става безсмислена.

# 21
Не си бъркаме в телефоните, общи пароли нямаме, и не мисля,  че това е залог, гаранция или сигурност за едни отношения.

# 22
  • София
Паролите трябва да са еднакви. Само последните три символа трябва да се различават.
На жената завършва с $$$.
Моята с ???.
Напипа ми Джи точката не революта и Дъглас козметикс 😂

Ако се смра, сигурна съм, че ще ми намерят париците. Периодично споменавам инвестиционните програми и капитала им.

Не говоря за сигурност, а за цялата несигурност в тази тема. За несигурните в чувствата на половинките им.

# 23
Не, не трябва.
То вече и общи фейсове имат някои. Щом са решили.
И не въпроса в дали нещо се крие или не се крие.
Ама най-обичам някой да каже тъпотията - ама ако нищо не криеш, защо не.
Ами ей така. Лично пространство, лична поща, личен месинджър. Не съм сериен убиец, не съм атентатор, не се занимавам с наркотици и оръжия. Обикновен човек съм. Но това ми е личното пространство.
Ето, на мейла, на месинджър съм водили някакви по-лични разговори.
Хората отсреща също се е случвало да ми споделят.
Би им било много неприятно, ама много, ако някой им прочете нещата.
Грозно, много грозно.
Ако някой по презумпция няма вяра и това уж ще му докаже - ми у лево.
То и да дадеш на такъв достъп, винаги може да си изревнува за други неща.

Една колежка имах така приключи връзката си, уж обещаваща преди време. Уж всичко точно, хубава връзка, но поискал пароли за фейсбук, месинджър и всичките и пощи. Включително как си отключва телефона и искал да го преглеждал редовно. То не че нещо имало, но това много я  е ядосало.
Това значило лоялност и доверие уж.
Скандала станал накрая зверски, защото седяла 30 минути да пише мейл на най-добрата си приятелка в чужбина. И той нагло искал да прочете с кой си пише, защо, че и какво тя и написала и какво тя и пише. Дори я издебнал и седнал докато не е бил на компютъра да и чете имейлите. Но не успял много да чете горкия.
Като му скочила...
Онзи не, та не, трябвало. Ама тя решила, че не и трябва такъв недоверчив.
След което си сложила и парола на компютъра, та съвсем го ограничила. Не издържали още дълго.
А споделила и случката с приятелката в чужбина. Онази се ядосала също и къде на майтап, къде на сериозно и казала, че каквото и пише и споделя очаква да е между тях само.

# 24
.....Онази се ядосала също и къде на майтап, къде на сериозно и казала, че каквото и пише и споделя очаква да е между тях само.......
С моята бъдеща бивша го имам същото чувство - че като пиша нещо и го четат 3 човека. Затова съм се въздържал от пикантни текстове, също и в разговор - говорят по тел. на говорител винаги, цялото семейство. Flushed

# 25
  • София
Отвратително просто!

Комуникацията, включително к служебната за мен е лична.
Щото, всяко тралала може да ме пита - кой е тоя?! Колега, с когото комуникираме по вайбър. Ама нали е мъж, с “стиковаме графика” има покана за секс.

# 26
Не трябва. За мен това е грубо прекрачване на границите ми. Пароли за общи сметки в банки, за общи инвестиционни сметки  застраховки - да. Всичко друго е излишно и за мен нездраво. Каква работа има партньора да ми чете в личната поща или да наднича във вайбър какво ми е споделила приятелка? За мен е недопустимо, аз също нямам интерес да ровя.

# 27
  • Бургас
Общите пароли са знак за липса на доверие.
Даже не си представям как имам обща парола с мъжа. Не искам и сигурно и той не иска.

# 28
  • София
Ако един мъж ми има доверие, ще ми вярва на каквото му казвам.
Ако ми няма и аз му нямам доверие, че всичко, което види, като рови, ще го обърне срещу мен.
От моя страна важи същото. Не искам пароли.

# 29
Единственото, което може да напише всеки е как е при него. Няма правила.
Има хора с общи от пароли до банкови сметки и спестявания, ако така им е добре кой го е грижа.

Общи условия

Активация на акаунт