Отговори
# 255
Странно ми е на мен това с локацията. За мъжа ми не се притеснявам, голям човек, аз съм жена - като ми се наложи да ходя някъде вечер му пиша къде съм, що съм, като му казвам 'да знаеш къде да ме търсиш ако изчезна Grinning'. Това като съм на разни места тип автогара с всякакви субекти.

# 256
Не знам за локация, ама на една позната гаджето ѝ искаше снимки. Примерно дошла у нас на кафе - да се снима с мен и да праща. Играела си с кучето ми - да снима и кучето и да праща. И хем ѝ беше тъпо и смешно, хем изпълняваше послушно указанията. Някак мило ѝ е било вероятно, че някой може да е толкова обсебен от нея. Естествено, човекът се оказа пълен задник и искрено се радвам, че я отърва от себе си.

# 257
И аз имах една такава, по някаква причина тоя човек ми имаше голямо доверие на мен и му беше спокойно като сме заедно с нея, а реално с него въобще не се понасяхме. Иди разбери.

# 258
Като одъртеете и цялата драма с локацията ще мине. Като сте млади и да се следите, който ще кривне, ще кривне ако иска.
Жена ми ме вижда къде съм, аз нея също. Като я видя в мола малко ме боли джоба, ама знам че ще се върне в настроение.

# 259
Аз съм се изтипосвала по форума- следя с Life360 ММ , само за да мога да го изкомандвам нещо , да ми свърши някоя работа, в зависимост от това къде се намира Grinning
Мен ме следяха и следят, предимно защото съм вечното такси.

Изобщо не ни дреме как се следим, защото не си търсим кусурите, а се търсим, за да сме си полезни .
Ако ще се съобразявам за такива неща в семейството, то това не е моето разбиране за семейство.

# 260
  • До хладилника, който обичам
Вие можете да си спрете споделянето на локация, ама мъжът ви или вие правите ли го? Малко ми е странно как се случва това спиране без допълнителни въпроси и обяснения.
Да, доста редовно я спирам, ако ми точи батерия например, сега по-рядко, с предния телефон почти постоянно, защото много падаше. Обикновено по някое време някое от децата ме пита да си я пусна обратно, ако са ме търсили и не съм вдигнала телефон и не ме виждат на life360 къде съм. Изобщо не виждам драма със споделено местоположение, но и никога нито сме имали проблем кой къде ходи, нито сме се следили и подобни дивотии.

# 261
Kаква опасност мога да предотвратя ако го видя на ново място ? Освен да му звъня и да го питам какво прави там Grinning ? Oсобено, че той пътува много , на различни места, аз не виждам какво точно трябва да разбирам с тази локация ?!

Макакбе??? Представи си, че го вкарваш в правия път, т.е. го правиш веган, а той тайно ходи при майка си да плюска кюфтета???

А мнението ми за тези, които се следят чрез приложения, е, че са или много свидливи, или мизерници. Всеки уважаващ себе си ревнивец наема частни детективи.
Ех, съсипаха го този бизнес!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 18:42 от Как' Сийка

# 262
Може да се проверяваме кой накъде е чрез приложения, ама чак да се следим и дебнем - не. Кой както усеща разликата...

# 263
Аз вече си писах мнението за тези локации, но се сетих нещо и ми стана смешно. От дете имам навика да се шляя. Просто тръгвам по някоя уличка да видя къде ще ме отведе. Или срещам познати и спонтанно решаваме да седнем на кафе или да отидем някъде. Представям си, как някой, който ме следи се пули. Joy
Когато е хубаво времето, след нощна смяна обичам  да снимам изгрева, реката, да се лутам... понякога, час или два.
Така че, според мен следенето на локация не е достатъчно. Трябват и писмени обяснения, снимки плюс подписите на 2 свидетели.

# 264
Аз се смях с една приятелка преди няколко дни, слушам в автобуса как някакви малки момиченца си следят гаджетата и си викам - ей, хубаво, че нямаше такива неща, че съвсем психопати щяхме да станем. Grinning

# 265
А, психопати имаше и едно време. Само дето им личеше и хората им се подиграваха.

Скрит текст:
Сетих се за една моя позната, която твърдеше, че жената на брат ѝ му изневерява и се чудеше дали да му каже, или не. „Доказателството“ беше, че някакъв познат на познатата видял жената да влиза в блок, където според познатата ми тя нямала какво да прави. Извод: има любовник и отива на среща с него. И беше на косъм да каже на брат си, а може и да му е казала всъщност.
И други примери имам, ама да не отегчавам аудиторията. Агенция „Клю-клю“ вършеше същата работа, че дори по-добре. Локацията какво – само указва мястото. А агенцията дори обяснява защо обектът се намира там.

# 266
  • Варна
Kаква опасност мога да предотвратя ако го видя на ново място ? Освен да му звъня и да го питам какво прави там Grinning ? Oсобено, че той пътува много , на различни места, аз не виждам какво точно трябва да разбирам с тази локация ?!

Макакбе??? Представи си, че го вкарваш в правия път, т.е. го правиш веган, а той тайно ходи при майка си да плюска кюфтета???

Най-много да отида и аз на кюфтаци, че ги обичам Joy

# 267
  • София
Крийпи ми е, брррррр!

# 268
  • София
Даже не ми е хрумвало това с локацията. Ни за съпруг, ни за деца. Адски безсмислено ми е. Ако толкова преритам да знам къде е, ще му звънна, ама сигурно някои хора на думи не вярват.

# 269
Ако знам, че шофира, ако знам, че е може да е в среща или просто на по бира с колеги, далеч по-удобно е и за двамата да погледна локация, отколкото да звъня. За мен звъненето е дразнещо - не винаги може да се чуе, не винаги може човек да вдигне или говори. Ако все пак го смята за крийпи, обсебващо, контролиращо, безсмислено и т.н., голямо момче е, има свободата да си спре данните на телефона.Simple Smile Това - от нашата камбанарийка.

Общи условия

Активация на акаунт