Отговори
# 240
Затова тези общите профили трябва да са "Тихомир и жена му". Ако стане сакатлък да не се регистрираме пак наново, че покани, че любими филми, че групи за готвене, котки и какво ли не.
Друго, докато не съм забравил - секса минава ли за нарушаване на личното пространство? Щото се сещам за едни работи, но само това че съм културен ме спира да питам по-задълбочено.

# 241
Това за многоженството е мит и само по филмите го има... Yum

# 242
Наименованието си го сменяш за секунди. Проблем няма. Има проблем само, ако единият го прави да угоди на другия. Ако и двамата са си ок – те си знаят.

# 243
  • Варна
За секса не знам, как ги виждат нещата някои... но има хора си имат локациите на телефоните . За мен не е нормално. Аз на сина ми нямам , че е голямо момче вече, а преди като беше малък не съм се сещала.А с мъжа ми на ум не ми е идвало даже да си сложим " Findmykids" и да се следим в реално време от къде ще минем в трафика Grinning. За много хора е ок. Ето за мен е абсурдно..

# 244
Иначе май общи акаунти се появяват точно при хора, които имат проблеми с доверието...
Това, или двойки, в които мъжът (обикновено) казва, ма не ме интересува фейсбука, бе, не ме занимавай!, но тя много иска светът да знае, че те са МилкаИТошоПетрови, а не е някоя смотла.
А може и точно обратното да е. Той да е активният, а на нея да не ѝ се занимава. Има някои мъже, потресаващо активни в постването на рози за празници, чаши с кафе за събуждане, котенца за "Хубав ден" итнитнитн....

# 245
  • До хладилника, който обичам
но има хора си имат локациите на телефоните . За мен не е нормално.
Кой както. Ние ползваме Life360, всеки може да си изключи локацията, но като тръгнат на някъде децата, ги моля да я пуснат, за спокойствие. Следят се хора, които не си вярват, там с приложение или не, все тая.

# 246
  • Варна
Така е, кой както си реши. За мен това с локациите е абсолютно безсмислено . И какво точно дава като инф., къде се намира.., какво помага за спокойствието ? Ако нещо се случва, локацията как точно дава информация обаче, вероятно има технологии които са много напреднали, но не, мерси..Не ми е нужно. Не искам да следя никой, нито искам мен да ме следят / не виждам защо ?/ . От много дебнене полза няма , напротив.
Наименованието си го сменяш за секунди. Проблем няма. Има проблем само, ако единият го прави да угоди на другия. Ако и двамата са си ок – те си знаят.

Единия профил ГошоГинкин-Гинковеца, другия ГинкаГошева-Гошевица Wink

С глас се смея Grinning Колежката ми ме гледа странно Sweat Smile

# 247
Ами не е далеч от истината Ал. Баба ми като започнеше да говори за някоя съседка беше по подобен начин: Марина чиняна Минчувчъна, т.е. на чина Минчовица дъщеря ѝ Марина.

# 248
  • Обран бостан ;)
Чонкувчинта Яна (мъжа и се казваше Чонко).

# 249
С жена ми сме си споделили локациите, предимно от гледна точка на спокойствие, кой къде е. Не в смисъл да се следим, а да видим, че всичко е наред - примерно като видя че вече час след работното време жена ми още не ми е писала, че тръгва от работа, вместо да я притеснявам да ѝ звъня, поглеждам и виждам, че още е в офиса и ми става ясно, че явно имат повече работа. Същото е спрямо мен. Иначе за профили и тн не сме си разменяли пароли.

# 250
  • Варна
Да, скоро във форума се хилих пак в Звездните компромати. На Джеф Безос жена му - Безовица с провокативен бански /някой беше я постнал на снимка с комантар/ Grinning Grinning

Ние си звъним ако нещо някой ще закъснява. Мъжа ми пътува често и ми се обажда като няма да се прибира или ще закъснява. Вярвам му Grinning даже ако е пътувал дълго се случва да му звъна да го питам дали е пристигнал по среднощ , ако съм будна - чисто от загриженост. Вдига ми телефона Grinning
 Но аз съм си такава, доверчива блондинка .../ шегувам се/ 

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 15:10 от Vessi_to

# 251
  • До хладилника, който обичам
Така е, кой както си реши. За мен това с локациите е абсолютно безсмислено . И какво точно дава като инф., къде се намира.., какво помага за спокойствието ? Ако нещо се случва, локацията как точно дава информация обаче, вероятно има технологии които са много напреднали, но не, мерси..Не ми е нужно. Не искам да следя никой, нито искам мен да ме следят / не виждам защо ?/ . От много дебнене полза няма , напротив.
Защото го приемаш за дебнене 🤷‍♀️ Ние не се дебнем и ползваме функцията по предназначение, да се намерим, когато някой не се е обозначил и не е там, където се предполага.

# 252
Признавам си, че не се притеснявам за безопасността на мъжа си. И никога не бих повярвала на мъжа ми, че много се притеснява за мен и иска да знае локацията ми. Той също би ме погледнал малко странно, ако му кажа, че се тревожа за зрял мъж, който някак си половината живот се е справял без мен.
Вие можете да си спрете споделянето на локация, ама мъжът ви или вие правите ли го? Малко ми е странно как се случва това спиране без допълнителни въпроси и обяснения.

# 253
  • Варна
Kаква опасност мога да предотвратя ако го видя на ново място ? Освен да му звъня и да го питам какво прави там Grinning ? Oсобено, че той пътува много , на различни места, аз не виждам какво точно трябва да разбирам с тази локация ?! Моя мъж направо няма да повярва , познавайки ме  ,  ако подема въпроса да си слагаме локации ..Grinning
 Моята локация е обичайна, понякога след работа може да се разходя, да мина през магазин, ако се бавя или излизам се обаждам. Особено, че имаме куче и се чуваме ако някой закъснява, другите навреме ли ще са у дома за разходката. По кой маршрут ще се прибера, "хайде нема нужда"  да се знае..

# 254
  • София
Моят ако ме види извън някой мол, толкова ще се изненада, че ще вземе да се гътне... Мани, няма да му го причинявам Joy

Шегата настрана, това с локацията ми е яко психо. Сигурно може да е от полза в някакви единични случаи, но в повечето е грубо отнемане на индивидуалността.

Общи условия

Активация на акаунт