Отговори
# 60
На моята й пишат постоянно, защото е много привлекателна, но ако тръгна да се филмирам, трябва да се гръмна, и няма никакъв смисъл. Изтрила е акаунти в дейтингите, но Фейса и Инста си ги държи, защото ги ползва и по работа. Гледам отношението и да ни е добре, с другото се смеем, дори си разказваме и показваме. Ревност няма, има уважение и любов.
Точно така се прави.
Оставих и другата част, не само удебеленото, за да кажа това: браво за това, че намираш жена си привлекателна. Каквато и да е, важното е за теб да е най-добрата и да не поглеждаш друга жена. И пак казвам: точно така се прави - както за удебеленото, така и за останалото!

# 61
  • София
Всъщност аз съм малко травмирана след разни периоди и случки в последните години. Около 3 години телефонът ми беше заключен по три начина, че и ключове за приложенията имах. Сега полека се отпускам. Ама полека.

# 62
Пароли окей.

Да питам за следенето - кой и колко има право?
Оправдано, ако някой от нас е с деменция.

# 63
Общи профили и пароли - абсурд. Голям ред флаг би ми било мъжът ми да иска да седнем да си споделяме пароли. Иначе, лаптопът ми е със запазени пароли за всичко, отделно си казваме пиновете за телефоните, като трябва да се погледне нещо, ама все не ги запомняме…. Идеята ми е, че нищо не крия, всички е там, но не виждам причина да ми иска паролите. Би ми станало неприятно.

# 64
  • Down south
Общи пароли, където и да е, твърдо и непоколебимо НЕ
Любов, уважение, респект и всичко останало - да, но долу ръцете от общи пароли, банкови акаунти и т.н.

# 65
За мен е недопустимо. Не толкова заради  това, което аз пиша в чатовете си, а това, което например мои приятелки или семейство ми споделят. Те са решили да го споделят с мен, а не с ММ, нашата кореспонденция е тайна, няма да се чувстват добре, ако още някой чете чатовете ни. Една голяма част от доверието към партньора е точно да го оставиш да има лично пространство, в което не му се бъркаш.
Общ акаунт само в Нетфликс Simple Smile

# 66
  • Down south
Общ акаунт само в Нетфликс Simple Smile
Да, там може. Prime video, Apple и пр. може, но до там.

# 67
Знам доста пароли, не само на мм. Той също знае моите, казала съм му да ги запише извън устройство.
Нямам и никога не съм изпитвала тревожност по отношение на това, че мъжът ми знае паролите ми.

пп - сега виждам откъде е вдъхвовението на тази тема Grinning
За мен по-интересно ще бъде колко жени биха приели равнодушно съпругът им да ги мотае със "заплатата ми е близо 10 000 лв., плащам всичко", но да се окаже, че като изхарчи 2 000 лв. и е на нулата до края на месеца. Особено, ако има замесени деца в картината.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 06:33 от EmmaT

# 68
Пароли окей.Да питам за следенето - кой и колко има право?
Оправдано, ако някой от нас е с деменция.
Точно! Иначе е психарско.

# 69
Нямаше телефони и мрежи. Мъжът ми  имаше една кутия, дето ми каза да не пипам. Отворих я  след като почина - писма, снимки, спомени от младини, сега ако беше - щяха да са  съобщения, фб  или подобни.
 Никой  от нас не рови на друг. Синовете знаят мейл, пароли, влизат да "оправят" бъркотии в моя компютър, но не лазят   излишно. Прието е за нормално .
 И любопитството не  е нормално.
  Не става дума за банки, сметки, където   си следят  движението,  става дума за личен ъгъл, дето може да знае  близкият ни човек принципно какво има, но не е редно да влиза  и гледа.
 Иначе и в тоалетната какво пречи по двама, нищо интересно и ново няма. В банята  има нещица да се направят.

# 70
  • София
От съображения за сигурност не трябва да са общи паролите, а това с общите профили ме докарва до въпроси за шизофрения и подобни.
Иначе аз му знам паролите и той моите, защото за толкова много години на всеки се е налагало да отвори и да свърши нещо, когато другия го е помолил. Я в телефона, я в имейла, я в банкирането. Пък и понякога пак е въпрос на сигурност партньорът да ги знае, за да може да се разпореди, когато се случи нещо с теб.

Интересно ми стана откъде е вдъхновението и виждам, че е коментирано вече.

# 71
Някой за да има общи пароли или профили, трябва да санякъде на 14-15 години, сигурно. И то, ако чуя такова нещо от детето си, веднага бих му обяснила, че това е нарушаване на личните граници. Никога. Ние с мъжа ми знаем само паролите за телефоните си, но и до днес никой на никого не е бъркал без да пита и не е проверявал нищо. Просто си ги знаем, и това е. Никога не се навираме и в други лични неща като портфейл. Все някъде трабва да има границата

# 72
Винаги съм се чудила – тези с общите профили в социалните мрежи дали поддържат тайно и лични, без знанието на партньора? Аз съм сигурна, че повечето го правят. Но иначе уж всичко е общо.

Имам пароли на всичките си устройства и то не защото нямам доверие на мъжа си, а заради сигурността – ако ги загубя или ги откраднат, да не ми ровят чужди хора в тях.

# 73
Жената ми знае паролите, аз зная нейните.
Никой на никого не бърка в телефони, чатове или каквото и да е друго.
Ако някой няма доверие в човека до себе си, паролите са последна грижа.

# 74
Значи, първо, паролите служат не за да се крие нещо от партньор, а за да нямат достъп външни хора, ако си загубите устройството.
Второ, не се сещам под какъв предлог бих поискала паролите на мъжа ми, или той моите. Чак пък така, ачик-ачик да поискаш да му ровиш в чатовете и кореспонденцията. То е направо неприлично. Сигурно ще помисли, че съм се смахнала.

Общи условия

Активация на акаунт