Отговори
# 195
  • Out of the Mix
Нека правим разлика между болната ревност, без повод и причина, абсолютната безсмислена токсичност, и това да те правят на глупак.

Има жени постоянно търсят повод и да провокират партньора, после "ама той".

Не се ревнува и няма реакции, когато и двамата са осъзнати, не си дават поводи, и си имат доверие.

Тези, постоянно усмихнатите, фриволни с всеки и навсякъде, без задръжки и мен ме дразнят.

То и аз съм усмихнат, ведър, и готин, но не се лингоця с всяка и навсякъде.

За пред партньора абсурд, уважението е най - малкото.

Естествено, че ще имаш очи само за него, нали затова ти е любимият/любимата.
Ако ли не, не е твоят човек.

Също и тези постоянно "пощипващите" кученца и котенца по улиците са ми много неприятни.
Види помияр и да го погали, спира на всеки.
Нищо лошо животинките иначе.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 11:37 от Revoker

# 196
РАзбира се, че очаквам партньорът ми да има против да се пека без горнище. Супер странно би било мъжът ми да няма нищо против да се пека гола.
Тънката разлика между уважение, зачитане, пукане за другия и токсично обсебване е много тънка, да.

# 197
  • Варна
РАзбира се, че очаквам партньорът ми да има против да се пека без горнище. Супер странно би било мъжът ми да няма нищо против да се пека гола.
Тънката разлика между уважение, зачитане, пукане за другия и токсично обсебване е много тънка, да.

От къде се разбира ? Явно ти така и няма да се печеш и не си се пекла без горнище и без мъжа си  , защото от мнението ти разбирам че и ти самата не си ок..Има много такива жени, естествено Аз имам други разбирания и начин на мислене. Отдавна , много отдавна не го правя и аз, но като млада обичах - по места, в които не е нелепо разбира се . И мъжа ми е нямал против, даже ми се е радвал, че изглеждах добре Simple Smile Бяхме млади с прекрасни фигури и всичко ни отиваше. След като се роди сина ми не съм си позволявала особено, да тичаш след малко дете по монокини не ми се връзваше  Laughing
Когато някой открито флиртува пред партньора си, разбира се че  е неприятно, унизително даже, не само повод за ревност.
Не съм консервативна и срамежлива / в нормалния смисъл на понятието, без крайности / и очаквам, че някой който ме е харесал точно такава,  ме е приел и ме иска такава Simple Smile

По-горното сравнение пък за погалващите бездомни животни и "помияри" изобщо не искам да го коментирам. Според мен много от хората са повече помияри от животните. Аз даже храня няколко бездомни животни наоколо, а който иска да го ненавижда това. Аз ненавиждам пък тяхното отношение.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:46 от Vessi_to

# 198
Различни мирогледи.
Не е до как изглеждам, все още изглеждам добре по монокини. До светоусещане е.
Половите органи ги свързвам с интимност аз. Да си ги размятам пред всеки ми нарушава интимността. Смятам хората склонни да се показват голи публично за доза ексхибиционисти.
Но всеки с вкуса си. Не ми пречат, въпрос на вкус.

# 199
  • София
Нямаме общи профили, общи пароли, нито дори за информация знаем един на друг паролите за мейли, социалки, банкови и т.н.. Всички вкъщи, вкл. двете големи деца, си имат свои пинове на телефоните, аз не ги знам. Моят телефон е отключен, защото ме мързи да цъкам фигурки и цифри. Убедена съм, че никой от домашните няма да седне да рови в него, а и да го направи, ще намери само глупости. Компютър, лаптоп се заключват с всяко ставане - мразя някой да ми седне на компютъра дори за малко, не че имам какво да крия, но ми е много дразнещо. Отключен е детският компютър, той се ползва само за учене, филми, разни справки.
Ако в някое семейство намират за редно и нужно всеки да знае всичко за другия, да си проверяват чатовете и да имат фейсбук МинчоИТаняДимови - тяхна работа. Аз го намирам за инфатилно.

# 200
Нека правим разлика между болната ревност, без повод и причина, абсолютната безсмислена токсичност, и това да те правят на глупак.
Гледах психолога Тодоров, обясняваше как правили тестове на полиграф за вярност преди. После започнали да насочват тестващите съпрузи към психотерапия, защото независимо от резултата, все е болна ревност. Та интересен беше примерът за една двойка, в която богаташът си тествал всеки месец държанката и накрая тя се провалила на теста. Ето това е болна ревност - нямаш доверие на някого, постоянно го следиш, но не го оставяш, а продължаваш да го тестваш. Ревнивците не търсят истината, а потвърждение на мислите си.

# 201
  • Варна
Нудистите и аз не ги разбирам напълно, т.е. разбирам, но не съм. От гърдите си не съм се срамувала обаче, особено като млада и съвсем свежа пък, съвсем не ми е пукало, даже не исках да имам разлики Simple Smile  . Като кърмех също не съм имала скрупули да кърмя на обществени места. И въпреки тези ми / аморални/  прояви се имам за порядъчна и почтена   повече  от много хора, които не са си показвали гърдите на публични места. Wink Не е в очакванията ми към мъжа до мен да не си показвам гърдите на плажа или колко къса да е роклята ми, ако това ми харесва. И не ми е показател за това че ме  обича , като ми забрани.
Да, доверието е много важно във връзката.Липсата на такова и ограниченията правят човека несигурен, паранаоичен и често груб и жесток.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 14:29 от Vessi_to

# 202
Не говорех за забрани и морал, а за лош вкус. Simple Smile

# 203
  • Варна
Не говорех за забрани и морал, а за лош вкус. Simple Smile
Вкуса е нещо доста субективно. С това всеки би трябвало да е на ясно.

# 204
Монокините бяха обичайни по едно време, не съм имала проблеми и доколкото си спомням си  никой не ме/ни е зяпал. Беше кофти да имаш разлика и затова ги махахме тия горнища.
Сега не знам май е забранено? Не съм ходила от години на плаж.

# 205
Обща парола имаме само за домашния лаптоп. За собствените устройства всеки има собствена и никой не следи другия.

ПС. Не намирам аналогия между контрол върху поведението на децата онлайн, когато те физически, емоционално и интелектуално не са достатъчно зрели да вземат определени решения, и държането изкъсо на възрастен човек.

# 206
  • Варна
Монокините бяха обичайни по едно време, не съм имала проблеми и доколкото си спомням си  никой не ме/ни е зяпал. Беше кофти да имаш разлика и затова ги махахме тия горнища.
Сега не знам май е забранено? Не съм ходила от години на плаж.

Аз ходя с месеци на плаж всяко лято, живея на море  и не занам да е забранено. Никога не съм зяпала някой без горнище, то си личи какво е и с него все пак тялото. Кой както желае, проява или не на лош вкус  Simple Smile

За децата съм съгласна, там контрол трябва да има. Моя син вече е голям, не мога да го проверявам на 17 години , надявам се да е разумен. Но при малките е задължителен контрола. Това не важи за зрели хора, поне не за мен .

# 207
Ако не си нудист, печенето по монокини е форма на показност. Вижте ме какви готини ц..и имам. То си има и специални плажове за нудисти, де.....

# 208
  • Варна
Изобщо няма нищо общо с показност и с менението на околните. Не всички имат и готиини ци*и , които се пекат по монокини.Но не всеки го разбира.
В крайна сметка, темата не е за това, за което съжалявам че я разводнихме.

# 209
  • Пловдив
Ще качвате ли снимки или да си лягаме 🤭🤭

Общи условия

Активация на акаунт