Отговори
# 345
  • София
Представям си, ако на някоя мъжът й е търговец или майстор - разногледа ще стане.

# 346
ММ е и търговец и майстор- за себе си работи.
Именно, затова ми е полезна локацията.  Знам горе- долу къде ще е през деня, и ако съм го помолила нещо специфично ( да свърши, да купи, да вземе, да предаде...), поглеждам в локацията къде е, и след това му напомням.  Просто защото работи с клиенти, и никога не е съвсем фиксирана нито работата му, нито графика, може да има издънки, и тто не защото не иска, не помни или не може, а поради това, че не е фиксиран.
Последно беше, заради техника на миялната- бях готова да изляза аз от работа, ако трябва,  но той беше по- близо- предварително се бяхме уговорили, да проверя дали е в града, че щеше да купува материали.
Ей такива нещица...специфични, не че не можем да си звъним, но понякога не е удобно да излизаш от среща, заради личен разговор.
За waze-  винаги е включен в навигацията, ние не ходим пеша и ГТ ползваме веднъж на високосна.

# 347

Но това е друго, не е като да закичиш фамилията с устройство за проследяване къде се намират. Може и това да е полезно, но засега не успявам да схвана с какво.
Ако поканиш някой в къщи, да знаеш че няма да стане изненада.

# 348
Не стига дето ботовете ме следят нон стоп какво ям, дишам, и с любимия да сме така – Мне.
Роботизирането явно работи.
Не ща да му знам всяко дихание и пръдне.
Като сте си ок, за мен няма проблем, но е нечовешко.

# 349
Нямам против да знам във всеки момент, дето се сетя, какво става с любимия, обаче не виждам с какво локацията ми помага. Като е в офиса, та какво, пак не знам жив ли е, сам ли е.. И да видя че е в болница, да ми се изправи косата, пък той да е спрял на дюнера отпред или при медицинската сестра, щото му е "съученичка".  И на детето локацията не ми върши работа, щото като го знам къде е, не го знам какви ги върши.
Дюнер си поръчвам през Глово, по- вероятно е да не забравят, че не искам домат.

# 350
Ами щом няма мазно по мустака от дюнера и не е показал епикриза, значи питаме коя е сестрата.

Аз след тежък работен ден съм стояла в колата пред нас 40 мин със затворени очи. Представям си как мъжът ми ми звъни да ме пита какво правя и няма ли да се качвам.

# 351
Аз след тежък работен ден съм стояла в колата пред нас 40 мин със затворени очи. Представям си как мъжът ми ми звъни да ме пита какво правя и няма ли да се качвам.
Не съм мъжът ти, ама що не се качваш?

# 352
  • France
Никога ли не си имал тежък ден?

# 353
На въпроса "Трябва ли?", краткия отговор "Не"

# 354
  • Out of the Mix
Манди, напоследък доста странни неща чета от теб.

От какъв зор би се кесило 40 мин. в колата пред вас си, вместо по най-бързия начин да се паркира, и вкъщи на топло и уютно.

Може би, ако не бързаш да прегърнеш и целунеш любимия, бих разбрал.

# 355
  • София
Време за себе си се нарича. Тогава, когато изключваш всичко и всички.
И не е свързано с желанието ти за нещо, а вътрешна лична потребност.

# 356
  • Out of the Mix
И това в колата? Joy
Добре.

Да отиде на пилатес, йога, процедура, дори бих насърчил.

# 357
  • Пловдив
И това в колата? Joy
Добре.

Да отиде на пилатес, йога, процедура, дори бих насърчил.

Защото не пушиш..........затова не може да разбереш , радостта да паркираш колата и да останеш няколко минути само ти и цигарата..............преди отново да влезеш в реалността.

# 358
  • София
На мен би ми докарало депресия.
Във времето за себе си ходя на плуване, на тенис, на чаша вино с приятелка, на изложба или сядам сама на кафе.
Цигара на паркинга ще ме докара до желание да гръмна някого. Wink

# 359
  • Out of the Mix
Ужас, тотална гняс би било.
Дори пушачката, с която откарах известно време нямаше желание да пуши в колата, вкъщи, в затворени пространства.
Знаеш ли кога ще ми се размирисват стените в нас, тавана в колата, тапицериите, тровенето, абсурд.

Иначе ясно - женската солидарност едва ли не да не ви "ограничи" някой и вземе "свободата", е ясна.
Но вие добрoволно си се давате. Laughing
Oсобено, като сте влюбени в мъжа, който знае какво и как да се държи с вас.
А в мен се влюбват не една и две. Smirk

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 10:04 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт