Юлски бебчета 2026г.

• 11 252
  • 359
  •   2
Отговори
# 345
Никога не съм знаела колко често се случват тези неща, докато не се случи и на мен, и на близките ми приятелки. После започнах да разпитвам жени на годините на майка ми и се оказва, че и при тях е имало такива неща, но някак си са останали табу във времето. И едва ли не нашето поколение сега си мисли, че сме супер "счупени" и не наред, а се оказва, че и по онова "златно" време, за което все слушаме колко е било спокойно, колко са били чисти храната и въздуха и бля бля, че и тогава са се случвали. Просто е било "срамно". Затова не ме е срам да кажа, че детето ми е ин витро. Не ме е срам да си разкажа историята, стига да ме питат. Тези неща не трябва да са табу, защото много жени ги преживяват и се чувстват изолирани. А не трябва.

# 346
Аз също имам много перипетии, за да стигна до тук. Не само загубата. Но това ме направи по-силна и приемам, че пътят ми е такъв! Ние сме силни и ще се справим! Успех! Heart Eyes

# 347
Никога не съм знаела колко често се случват тези неща, докато не се случи и на мен, и на близките ми приятелки. После започнах да разпитвам жени на годините на майка ми и се оказва, че и при тях е имало такива неща, но някак си са останали табу във времето. И едва ли не нашето поколение сега си мисли, че сме супер "счупени" и не наред, а се оказва, че и по онова "златно" време, за което все слушаме колко е било спокойно, колко са били чисти храната и въздуха и бля бля, че и тогава са се случвали. Просто е било "срамно". Затова не ме е срам да кажа, че детето ми е ин витро. Не ме е срам да си разкажа историята, стига да ме питат. Тези неща не трябва да са табу, защото много жени ги преживяват и се чувстват изолирани. А не трябва.

Явно сме много силна група, преживяла много! Вярвам, че това е нашата година момичета, и че няма да се налага да преминаваме пак през всичко , през което сме минали досега! Heart
Всичко ще си е заслужавало накрая, убедена съм Simple Smile
Аз също имам много перипетии, за да стигна до тук. Не само загубата. Но това ме направи по-силна и приемам, че пътят ми е такъв! Ние сме силни и ще се справим! Успех! Heart Eyes

# 348
Много жени носим болката от захубата, на мен ми птне ужаано много време да мога да говоря за преживяното. Може би чак след като се роди сина ми и вече го държах в ръце се отпуснах да мога да говоря.
Преди 9год, като бях бременна със сина ми масово приятелките бяхме с момчета (бандата е 7:3 момпета). С дъщеря ми преди 4 години, тези които повторихме са смао момичета (6 от 6). Сега гледам пак мъжка година се очертава. Ние вчера разбрахме, че е момче. Той теста още в събота ни казаха, че всипко е наред, но заради децата правихме разкриване с едни сладки, та беше много забавно.
Някой пита назад дали сме казали на големите деца пола, та казахме им и много се вълнуваха.
Аз утре съм на ФМ, хем уж теста каза, че всипко е наред, ама пак нещо ми е свито днес.

# 349
Ние сме с момче на 6 години. Пуснах в понеделник НИПТ и чакам резултати, та ще видим Simple Smile

# 350
  • Варна
Аз за имената съм казала на мъжа ми ,че аз избирам и изобщо не ме интересува . Аз не съм си кръстила децата на никого (баби, дядовци, първи букви дори) , имам 2 момчета , та и сега ще бъде така . Някак е по-лесно приемането на дадено име , когато си е на себе си , поне според мен де. Simple Smile

# 351
Аз за имената съм казала на мъжа ми ,че аз избирам и изобщо не ме интересува . Аз не съм си кръстила децата на никого (баби, дядовци, първи букви дори) , имам 2 момчета , та и сега ще бъде така . Някак е по-лесно приемането на дадено име , когато си е на себе си , поне според мен де. Simple Smile

И ние решихме на никого да не е, даже им го заявихме. За щастие, и на двамата родителите ни са достатъчно съвременни хора, та се съгласиха, че това са глупости. Разбирам хората които поддържат тази традиция жива, но лично за мен е грозна и решихме да не я спазваме.

# 352
В ние сме решили да не е на никого, но не смятам, че традицията е грозна. Най-вече ако човекът е с хубаво име.

И ние решихме на никого да не е, даже им го заявихме. За щастие, и на двамата родителите ни са достатъчно съвременни хора, та се съгласиха, че това са глупости. Разбирам хората които поддържат тази традиция жива, но лично за мен е грозна и решихме да не я спазваме.

# 353
В ние сме решили да не е на никого, но не смятам, че традицията е грозна. Най-вече ако човекът е с хубаво име.

Не искам да обидя никого, наричайки я грозна. Моя грешка, по- скоро искам да кажа грозни ситуации около тази традиция - баби и дядовци да не си поглеждат внучето, щото "не било кръстено на тях", панаири и сръдни в рода и прочие. Наслушала съм се на какви ли не грозни постъпки и затова може би ми е оставила горчив вкус в устата.

# 354
Да, роднините ако държат да бъде кръстено детето на тях и после се изпокарат за това, ситуацията може наистина да стане доста неприятна. Разбрах ви сега.😀

Не искам да обидя никого, наричайки я грозна. Моя грешка, по- скоро искам да кажа грозни ситуации около тази традиция - баби и дядовци да не си поглеждат внучето, щото "не било кръстено на тях", панаири и сръдни в рода и прочие. Наслушала съм се на какви ли не грозни постъпки и затова може би ми е оставила горчив вкус в устата.

# 355
Момичета имате ли болки в таза и пубиса? Аз съм 13гс и особено при повече натоварване (разходка 3км) после съм със зверски болки долу ниско, като дори не знам дали мога да ги различа от спазми. Предишния път след такава болка лежах 3-4 дни, днес направих по-дълга разходка и пак ме заболя.

# 356
Момичета имате ли болки в таза и пубиса? Аз съм 13гс и особено при повече натоварване (разходка 3км) после съм със зверски болки долу ниско, като дори не знам дали мога да ги различа от спазми. Предишния път след такава болка лежах 3-4 дни, днес направих по-дълга разходка и пак ме заболя.

Аз има доста болки в стомаха и ниско долу, но съм с ендо точно на връзките на матката и зад нея. Пия магнерот и от време на време но шпа. Ако много боли съм взимала и парацетамол.

# 357
Защо правите такива дълги разходки, доколкото знам сега в ранната фаза на бременност е хубаво да се пестим. Аз също се чувствам добре и имам енергия, но умишлено пестя движения, колкото и да не ми пречи да ги правя, просто се стопирам. Нека напредне бременноста и да ни е по-спокойно

# 358
И аз онзи ден бях по работа из града и трябваше да походя към 2.5 км. , за да избегна пък градския, който е по-лошият избор според мен. Имах леко болки след това, но след почивка отминаха. Пази се, щом те боли, ако имаш избор. Ще отминат, матката се разтяга сега и е нормално според мен, но след като забелязваш тенденция, по-добре съкрати разходките засега Simple Smile

# 359
Здравейте, и аз вчера усетих ниско долу то не е силна болката, но си е стряскащо, цял ден ту идваше ту се махаше, работя от вкъщи и като седнах на стола вчера и постоях и започна да ме наболява..явно расте матката и се разтяга…. Та малко се притесних вчера.. в 13 г.с съм и аз.

Общи условия

Активация на акаунт