🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 1 886
  • 46
  •   8
Отговори
# 15
  • София
Да, видях часа на пускане на темата. Докато ние спим, някои (с/без тоги и качулки) правят поредния епизод от летописите на играта. Респект, благодарности! Nature MoonWine GlassMag
Ще ида да си сложа отметките в анкетата. Само да си наметна плаща. До скоро. Поздрави...

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 15:38 от EmBrother

# 16
Да разбирам ли, че няма вариант в играта да спечели само един праведен? Из чуждите сезони няма ли случай с някакво специално правило, което да доведе до такъв резултат?

Няма такъв вариант, защото играта автоматично спира, ако останат двама души. Ако са праведни делят на 2.

При много стари правила е можело и праведните да се крадат (така, че в много първоначален вариант може да печели един), но вече не е възможно.

п.п.
Емо, много се смях!

# 17
Благодаря за темата.
Очаквам тъп финал с много тв ефекти и суперлативи за феноменална игра...

# 18
Излезе интервю с голям шеф от BBC, в което се обяснява, че продукцията избира предателите едва час преди първата кръгла маса и СЛЕД интервютата с водещия, където ги питат дали искат да са предатели или праведни. Обяснява се, че продукцията има някаква обща идея за 1-2 човека, но взимат решението след интервютата.
Това го оставям тук като информация, защото беше голям спор преди да започне нашата версия.

# 19
Искам Глория да спечели.Revolving Hearts
Мисля, че така ще стане в комбина с Петкан и може би Жоро.
Благодаря за прекрасно оформената тема.

# 20
Петкан въобще не заслужава да спечели!!!

# 21
Колкото и да не ми се ще да го призная, към момента вече само Бачорски заслужава да спечели. Повече бих се радвала обаче за Георги или Глория. Очаквам финала без особена тръпка.

# 22
  • Другата България
Дяволо, топ корица! Hug
Поздравления, и не само за нея.

Анкетата е много дълга, а повечето неща съм ги писала в предходната тема.
Кой ще спечели - праведни.
Според мен трима - Георги, Глория и Петканов.
Иска ми се да са двама - Глория и Коджабашев.
Ако са Глория и Петканов - ЗА МЕН подарена победа от Бачо /разбира се, ако приемат офертата му/.

Не искат повече кинти, вярват, че има още един предател.

Кой искам да спечели - Бачорски.

Нямам време за останали прогнози, нататък повече.

# 23
На последния въпрос от анкетата липсва отговор - защото не харесват Ева или Ева и Георги.
На мястото на Глория не бих си поделила победата с Ева дори да знам на 100%, че е праведна и няма да е от лакомия за парите.

# 24
Благодаря за темата!
Очаквам неочакван финал, дано ме изненадат....
Моят Фаворит е Георги!

# 25
Не искам Бачора да спечели, но той изнесе сезона.
Петкан спечели Глория Grinning

# 26
  • София
Саркатса избухва с много силен тъмнейл.
Пак е на много крачки от останалите като старание и влагане, а и ефект има, не само до самия опит.

Излезе и Венци в Надкаст

# 27
И Саркаста много ми хареса. Казва, че като твърдял нещо на 100% имал доказтелства. Ми давай ги тогава, Георги. И не ми изтъквай писмата като пример, защото тука аз и още няколко хора спорихме с половината форум, че има голяма веротност Неве да е получила писмо. Аз съдих само по синхроните на Неве и информацията, че и предателите могат да получат.
Относно Бачо и това, че изрично искал да е предател и аз си го мислех, но продукцията не бива да допуска някой да има в договора, че ще бъде предател, точно заради уговорките отвън.

Венци Венц, пък в Надкаст каза, че вече трябвало да излиза по работа нещо ... Grinning

Само от къде смятате, че 5-6 души могат да спечелят, макс е 4ри. Ако бяха изгонили да кажем Петканов , вместо Мая и Мая на следващата маса, наситина оставаха 6 , но щеше да има последно убийство и да си бъдат 5 за последната маса.

# 28
И от мен благодарности за финалната тема Blue Heart
Много ми хареса формата и чакам развръзката с нетърпение. Щастлива съм, че не излязоха никакви спойлери относно края.
Отивам да изгледам и Саркаст за предпоследен път Simple Smile
В началото гледах и обзорите на Надкаст, но много издишат с разсъжденията и почнаха да ме натоварват. Гледам само интервютата при тях.

По анкетата - за мен категорично Бачорски трябва да спечели, но тъй като това вече е невъзможно, иска ми се Коджабашев да остане сред финалистите за наградата. Той малко късно се събуди и заигра, но е единственият ми фаворит от праведните и му стискам палци да е успял.

# 29
Излезе интервю с голям шеф от BBC, в което се обяснява, че продукцията избира предателите едва час преди първата кръгла маса и СЛЕД интервютата с водещия, където ги питат дали искат да са предатели или праведни. Обяснява се, че продукцията има някаква обща идея за 1-2 човека, но взимат решението след интервютата.
Това го оставям тук като информация, защото беше голям спор преди да започне нашата версия.
Аз мисля, че са си избрали предателите предварително, но си оставят вратичка, ако някой каже на интервюто, че не иска. Или ако видят в последния момент някой по-добър вариант.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 17:39 от Vaflichka81

Общи условия

Активация на акаунт