Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 673
  • 292
  •   15
Отговори
# 240
Не толкова често, колкото ми се иска. Ако са дребни ремонти, справяме се сами.

# 241
  • София
Когато нещо се счупи и вече няма на къде, и изцяло е DIY

# 242
  • Враца
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Често инвестирам Старая се да поддържам дома си.
Сама съм си дизайнер.

# 243
Често инвестирам в практични подобрения за дома, но по линия на  DIY проект бих се справила частично - зависи от проекта.

# 244
Не особено често. По малко инвестирам.

# 245
  • Вдън горите тилилейски
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Доста често инвестирам в практични подобрения за дома, особено свързани с пестене на място. А относно DIY проектите - голяма част от ремонтите в къщи и на село си ги правим сами със съпруга ми.

# 246
  • София
Когато се налага инвестирам в практични подобрения у дома.

# 247
Често правим подобрения в дома си, за дребните се справя съпругът ми, за по-трудоемките викаме специалисти. Предпочитам да се вложат повече пари в ремонт или аксесоари, за да постигне максимално добър резултат.

# 248
Инвестираме в иновативни джаджи доколкото можем да си позволим. Обичаме улесненията, а и всичко ново е измислено да е по-икономично. Бих се справила сама с този проект.

# 249
  • София
Като се замисля, благодарение на мъжа ми инвестираме доста често. Обичаме промените, подобренията. Улесняваме живота си с иноваци.

# 250
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома? -  непрекъснато
Бихте ли се справили сами с DIY проект?- по скоро разчитам изцяло на съпруга си

# 251
Периодично правим дребни ремонти, за да направим домът си по-уютен и функционален. Не сме особено сръчни затова приветстваме всякакви улеснения в DIY проектите.

# 252
Обичаме удобството и често инвестираме в подобрения за дома.
Бих се справила сама с DIY проект.

# 253
  • Пловдив
Живеем в малък апартамент и често се налага да организирам по-добре пространството или да правим малки подобрения сами. Често гледам такива клипчета в интернет и изпробвам идеите вкъщи Bowtie

# 254
  • Видин
Често инвестираме и се справяте сами, без да викаме майстор.

Общи условия

Активация на акаунт