Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 2 634
  • 353
  •   11
Отговори
# 330
Не инвестирам често в подобрения. Сама определено няма как да се справя, разчитам на чужда помощ.

# 331
Не инвестирам често в подобрения ,но когато го правя избирам внимателно .
Обичам лесни diy проекти ,но за по -големи се доверявам на специалисти .

# 332
Не правим често подобни ремонти, но и да правим мъжа ми е сръчен и се справя с всичко.

# 333
Не ми се случва толкова често, колкото ми се иска, но затова пък обмисляме хубаво предварително и набираме информация - гледаме клипчета, а след това аз съм в ролята на помощник-асистент и нещата не ни се получават зле. За по-сложните неща рискуваме рядко и търсим професионалисти.

# 334
Често инвестирам в практични подобрения за дома , защото обичам разнообразието, но с по-трудни проекти не бих се справила!

# 335
Непрекъснато гледам какво може да се направи по-добре или да се разнообрази. Определено с годините вече предпочитам качеството, за да не се е налага да подменяме често.

Почти всичко, което обновявам сама си го обмислям и реализирам.

# 336
В една къща винаги има какво да се ремнотира. Всичко вкъщи прави мъжа ми, вярно по бавно, но качеството наа първо място.

# 337
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
 Често инвестирам в подобрения в дома си.
Разчитам изцяло на себе си за проекта.

# 338
  • на последния етаж
Инвестираме често, всяка година и обикновено се справяме сами.

# 339
  • Г. О.
Не се налага много често да подновяваме, но обикновено мъжът ми се справя сам с повечето неща, които трябва да се ремонтират или подменят.

# 340
Когато се налага, инвестираме в практични подобрения. Обикновено се справяме сами.

# 341
  • Пловдив
Не инвестирам често, а при необходимост, просто заради финансови съображения. Категорично бих се справила с DIY проект.

# 342
Не инвестираме особено често. Но в годините винаги сме предпочитали качеството и съответно не се е налага да подменяме често.
Всичко, което обновявам си го мисля и реализирам.

# 343
При нужда от избиране на нещо ново вкъщи, предпочитаме да е най-доброто и иновативно. Улеснението в монтажа е удобство, което дава предимство. Grohe са популярни с дизайна и качеството си, така че не се съмнявам в комфорта и визията на проект с тяхно участие.

# 344
Винаги се стараем да обновяваме нещата с по-практични. Все пак това понякога улеснява живата ни Wink

Общи условия

Активация на акаунт