Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 2 773
  • 357
  •   8
Отговори
# 345
Правя дребни подобрения, когато има нужда. А за DIY проект бих се справила, стига да не е нещо прекалено сложно.

# 346
Не много често, отколкото ми се иска. Бих се доверила на специалист.

# 347
В банята всичко трябва да е удобно и ако видим нещо добро сме склонни на подмени. Сами се справяме.

# 348
Често инвестирам, защото обичам да променям интериора. Не знам дали бих се справила, но със сигурност бих пробвала.

# 349
  • Монтана
Леки подобрения правим сами,за сериозни ремонти търсим майстори, които вече са изчезващ вид.

# 350
Инвестирам при проблем. Доверявам се на майстори по препоръка на приятели.

# 351
Инвестирам когато има нужда от подмяна, като предпочитам да залагам на качество.
Не знам дали бих се справила, но бих пробвала.

# 352
  • Плевен
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Не толкова често, защото избираме качествени неща и не се налага честа подмяна. Не бих се справила с проект, но мъжа ми е много добър в това, от проект, до реализация.

# 353
Често инвестирам, но не бих се справила с такъв проект

# 354
Доста често инвестирам в подобрения и да, бих се справила с DIY проект.

# 355
  • Nesebar
Не инвестираме често,но когато се налага гледаме качеството.

# 356
  • Пазарджик
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Инвестирам когато има нужда от ремонт или подмяна.Мисля,че ще се справя с проект.

# 357
Здравейте, инвестираме когато се налага, всеки иска да му е комфортно и удобно.
Точно сега сме във вихъра на ремонт, в който, заради сложната обстановка с майсторите, а и заради все по-нарастващите цени, се справяме сами, най вече моят съпруг, да е жив и здрав 😊
За марката Grohe съм чувала и чела само чудесни отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт