Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 9

• 144
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Добре дошли в новата тема!

Ако ви предстои избор на някой от тези уреди, тук е мястото да се ориентирате. Полезна и подробна информация, както и отговори на много въпроси ще намерите в предишната тема:

Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 8

както и в по-старите теми:
Скрит текст:
Тема 7 - 2023-2024 г.
Тема 6 - 2023 г.
Тема 5 - 2021-2022 г.
Тема 4 - 2021 г.
Тема 3 - 2020 - 2021 г.
Тема 2 - 2018 - 2019 г.
Тема 1 - до 2018 г.

Други теми, свързани с готварските уреди за вграждане са:
Препоръчайте ми абсорбатор
и
Индукционни котлони, тема 3

Стане ли дума за индукционни плотове, веднага изникват и въпроси относно подходящите за тях съдове, доста от които са дискутирани тук:
Най-добрите (и безврадни) съдове за готвене

На вас, които избирате уреди, желая успех, а на вас, които участвате активно или просто следите темата, пожелавам времето, което прекарвате тук, да бъде приятно и полезно!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 14:43 от Vilemina

# 1
Благодаря за темата! И аз вече се присъединих към "клуба" на Бош и то с така коментираният в последната страница модел /със суджучетата и наденичките/. Другата седмица ще я доставят и докато не я разуча - никакви такива, хаха. Ама докато я разуча, май ще има 101 въпроса, защото 20 г. съм готвила в по-обикновена фурна, и имам трайно установени навици. Simple Smile

# 2
  • София
Благодаря за темата! И аз вече се присъединих към "клуба" на Бош и то с така коментираният в последната страница модел /със суджучетата и наденичките/. Другата седмица ще я доставят и докато не я разуча - никакви такива, хаха. Ама докато я разуча, май ще има 101 въпроса, защото 20 г. съм готвила в по-обикновена фурна, и имам трайно установени навици. Simple Smile

Ами тогава, нека да ви е честита! Ще чакаме отзивите. Вярвам, че въпросите няма да са толкова много, HBF154BS0 е супер лесна за управление - режимите са нарисувани, градусите са написани и... това е. Таймерът е хубава екстра, с времето ще го разучите, но спокойно може да се готви и без него. Хубаво е от време на време да пускате режима за регенериране на каталитичното покритие, но всичко това е описано подробно в ръководството.

# 3
Вилемина, благодаря за новата тема! Да е пълна с доволни готвачи!

Цитат
Таймерът е хубава екстра, с времето ще го разучите, но спокойно може да се готви и без него.
Те тука вече не си права Simple Smile
Можеше, ама до първото ползване, после вече свикнеш и си караш работата без половината ти ум да е в печката, другата - в книжата или каквото там се прави Simple Smile

# 4
  • София
Цитат
Таймерът е хубава екстра, с времето ще го разучите, но спокойно може да се готви и без него.
Те тука вече не си права Simple Smile
Можеше, ама до първото ползване, после вече свикнеш и си караш работата без половината ти ум да е в печката, другата - в книжата или каквото там се прави Simple Smile

Е, да, след първото ползване, таймерът ти става пръв приятел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт