Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 2 377
  • 81
  •   2
Отговори
# 15
  • Melmak
Моето е със задна плацента и го усещам повече на едно и също място. Към шийката не съм, а и плацентата ми се вдигна.

Имам чувство, че има режим. Усещам го много силно в 11 преди обяд, към 3 следобяд, после към 12 нощес.

# 16
Здравей Wall3000, добавих синьо сърчице до името ти на първия пост, ако желаеш напиши и дата на термин, който да впиша.
При мен също като че ли има някакъв режим, сутрин към 9, около обяд незнам точно кога и вечер 21ч. винаги когато приспивам детето, то са едни ритници, едно превъртане ...

# 17
Момичета, имам едно питане относно Trendyol. Някоя от вас да е поръчвала от там? Харесала съм си някои неща, но не знам как са нещата от там.

# 18
Много зависи от кого пазаруваш. Нещата, които са производство на Trendyol, други турски марки или оригинални – са качествени. Но има и доста продавачи, които продават китайски неща тип Temu/Aliexpress. Но като цяло аз съм доволна от покупките си оттам

# 19
Здравейте, записвам се с момиченце.
Хайде да се съберем да пием по сок някъде Simple Smile

# 20
Здравей Wall3000, добавих синьо сърчице до името ти на първия пост, ако желаеш напиши и дата на термин, който да впиша.
При мен също като че ли има някакъв режим, сутрин към 9, около обяд незнам точно кога и вечер 21ч. винаги когато приспивам детето, то са едни ритници, едно превъртане ...

По ПРМ ми е 27.03, но по растеж е 03.04, тъй като съм с късна овулация. Така, че 03.04 е най-правилно според мен.

# 21
Много зависи от кого пазаруваш. Нещата, които са производство на Trendyol, други турски марки или оригинални – са качествени. Но има и доста продавачи, които продават китайски неща тип Temu/Aliexpress. Но като цяло аз съм доволна от покупките си оттам

Добрее, много благодаря за отзива. 🌺

# 22
  • София
Това с усещането е много особено. Когато хапна сладко веднага се разритва по-силно, вчера усетих все едно протягане защото беше по-лежерно някак. Към обяд го усещам и после вечер, вечер е повече като пърхане, но и смятам е рано за по-осезаеми усещания понеже в сряда влизам в 20та седмица. Още две седмици до прегледа как ще издържа не знам.

# 23
Благодаря за новата темичка!
Да се запиша и аз,че най-после от няколко дни усещам прословутите “газови” движения на бебето! 😂 вече съм в 19+4,а ми бяха казали,че до 20-22 седмица хич да не се надявам,ама ей,го на-рита си човека!

# 24
Здравейте, момичета. Аз искам да се оплача, че от снощи ме болят отново гърдите, по-точно зърната. А днес вече няколко пъти забелязах, че има изтичане на коластра. (Няколко капки). И с първата бременост имах коластра, но беше към 8мия месец и не си спомням да е имало болка..
Има ли някоя от вас в подобно състояние?

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 15:38 от MonikaMM

# 25
Момичета минавам да споделя, че днес в 21+5 бях на фетална ехокардиография при доц. Маринов. Много внимателен и подробен преглед, при нас, слава Богу, всичко е наред. Поздрави на всички!

# 26
Момичета минавам да споделя, че днес в 21+5 бях на фетална ехокардиография при доц. Маринов. Много внимателен и подробен преглед, при нас, слава Богу, всичко е наред. Поздрави на всички!

И аз съм записала час за него, но видях, че са през  10 минути самите часове. Има ли забавяне и наистина ли толкова продължава прегледът?

# 27
Ами да ти кажа пред мен нямаше човек и аз влязох 5мин по-рано. Някъде към 15тина минути е прегледа, които стигат да се огледа сърчицето изцяло. Докторът не бърза, гледа всичко обстойно, вкл. кръвоток. Има и сестра, която пише амб. лист, така че 15мин са достатъчни според мен.

# 28
Да се похваля и аз, минах феталната 21+2 дни, бебето е 420 грама. Бях при доц. Чавеева, всичко е наред, развива се както трябва. Гледахме бебчо около 40 мин и беше много вълнуващо и интересно.
Днес обикаляхме малко по магазините (нали не сме от София и се възползваме). Спряхме се на няколко модела колички и два стола за кола, но все още не съм решила кое ми харесва повече. Минахме през бг хлапета и вис виталис, определено във вис виталис има повече избор на марки и модели. Някакъв друг магазин толкова голям с такъв избор дали може да препоръчате? Да обиколя и утре за последно и да взема трудния избор преди да си тръгнем…
Количките са на марката venicci и easywalker. Ако има тук мами използвали някоя от двете марки бих се радвала на мнение и помощ.

# 29
Да се похваля и аз, минах феталната 21+2 дни, бебето е 420 грама. Бях при доц. Чавеева, всичко е наред, развива се както трябва. Гледахме бебчо около 40 мин и беше много вълнуващо и интересно.
Днес обикаляхме малко по магазините (нали не сме от София и се възползваме). Спряхме се на няколко модела колички и два стола за кола, но все още не съм решила кое ми харесва повече. Минахме през бг хлапета и вис виталис, определено във вис виталис има повече избор на марки и модели. Някакъв друг магазин толкова голям с такъв избор дали може да препоръчате? Да обиколя и утре за последно и да взема трудния избор преди да си тръгнем…
Количките са на марката venicci и easywalker. Ако има тук мами използвали някоя от двете марки бих се радвала на мнение и помощ.
Здравейте, Рони, и аз съм се записала при доцент Чавеева, за първи път ще ходя при нея - в 21 +0 ще бъда. Аз имам много наблюдения и опит личен от Easywalker, като с тази количка не исках друга. Тоест лятната по-натам я ползвах само за ваканции, а в града три години ползвах основната Easywalker, защото е супер! Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт