Със съня ме мъчи основно кашлицата и от нея се събуждам по 15-20 пъти нощем иначе бебето не го усещам много как се вихри като заспя. Но коремът изведнъж започна рязко да расте и да ми пречи, задъхвам се, трудно ми е да се сгъвам. Започвам да усещам и тазобедрените да ме болят, предполагам, че е от разширяването на таза, може и от кашлицата да е. Направо нямам търпение за прегледа утре да съм спокойна, че всичко е наред.
За раждането също се притеснявам като знам вече какво ме очаква. Всички казват, че второто се ражда по-бързо и лесно, но никога не се знае дали няма да изтегля късата клечка. Притеснявам се да не се наложи секцио, притеснявам се от разкъсвания, най-вече с предното раждане имах разкъсване на шийката и възстановяването много ме измъчи за разлика от раждането. Още се чудя да искам ли упойка, да не искам ли. Предният път ми я пуснаха чак когато трябваше да ме шият, но пък си имах поне два месеца дискомфорт в кръста и сега и това мисля.
Помрънках си малко и се надявам да не съм ви натоварила, но малко се успокоих, че не съм единствената.