Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 12 683
  • 529
  •   3
Отговори
# 525
Аз списък бая голям съм направила, но ще се забавляват бащата, лелите, чичото и бабите и дядовците докато ние сме в родилното🤣 Естествено - всичко предварително посочено, за да не правим експерименти. Искам всички едри неща - количка, легло, люлка и т.н. да са бежови, за да си ги ползвам и с второто, дай Боже.

# 526
Честито!
Много удобно, че може да си ги вземете като стане време и да не ги прескачате вкъщи.

# 527
  • Melmak
Въобщеее не мога да разчитам да се занимава друг с покупките. Свекърва ми е разучила що е то вис виталис, но тя онлайн не пазарува и не умее. Ако нещо искат да подарят, ще им дам тази възможност, но предполагам, че по-скоро ще искат да платят, а не да купуват или поръчват от магазина.
Аз поръчах най-после ваната, след като рових цял ден за ванички и писах в другата тема. Взех розова, противно на повечето мнения, аз за второ не искам и да чуя. Напълно разбирам неутралните цветове и на мен ми харесва бежова количка. Обаче аз ще се придържам към момичешките работи, докато все още малката не може да изразява мнение относно облеклото си. 😄😄😄😄😄😄😄

# 528
Maeve, благодаря!🥰
Аз със сигурност няма да съм beige mom откъм дрехи. Харесват си ми синичките неща много, даже гледам комплекти за изписване в синьо и бяло, просто гледам да съм по-практична, а не импулсивна с големите покупки.
При нас така се получи, че всички неща, особено едрите, ще са подарък от някого от двете семейства - направо се "избиват" кой какво да вземе. Така сме се разбрали, или казваме колко пари и ни дават, или, ако желаят, идват с нас в магазин/изпращаме линкове с конкретните неща. 
Доста голяма фамилия сме и е първо внуче и в двете семейства😀 Сами си представете колко са превъзбудени - в пъти повече от нас🤣

# 529
  • Melmak
Да ви призная, до сега поръчвах дреболии. Хубаво ми даде списъка кумичката, водя се по него, дори да харесам нещо друго като модел или марка, поне ориентировъчно да имам представа. Поръчах няколко дрешки, шапки. Комплект за изписване не мисля да взимам, защото ми се вижда излишен, ще създам сет по мой вкус.
При нас свекър ми е хванат в ремонта, направо не знам как ни се върза на акъла. Свекърва ми сигурно ще иска да даде пари и да купим нещо голямо.
Майка ми интерес нулев, а след катастрофата положението с нея е сложно. И за нас е първо внуче на двете семейства, но едните ги ангажираме изключително. Една приятелка ме пита дали мога да й пратя свекър ми да й прави нещо по къщи! Казвам, сакън, не, със свекърва ми сме му се качили на главата, всяка иска нещо! 😄😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт