Не ми предлага и избягва тема за деца

• 8 660
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
Не си прав rf22. Има си и такива жени. И то много.
Има, ама за личен негов апартамент. Жилището на техните дето някой ден евентуално ще наследи, е прекалено далечно за златотърсачки. Grinning

# 151
  • Down south
Появи ли се авторката с някакъв коментар или има поредната тема "стръв"

# 152
Появи ли се авторката с някакъв коментар или има поредната тема "стръв"

Има два три коментара, малко странни.

# 153
  • Варна
Прощавай, авторке, но аз от постовете ти останах с впечатлението, че държиш повече на брак, а не толкова на дете. Някак в написаните думи не усетих желание за дете. Да не би детето да е начинът да се "върже" този мъж? Не става, да ти кажа.

# 154
  • София
А може да иска тя да остане, за да не си нарушава статуквото. Да ѝ обещае това-онова, което уж ще се промени, и тя да загуби още 2 години...
Най- вероятният сценарий.

Според мен да си даде срок от няколко месеца, да го комуникира без натякване и ако човекът иска да е с нея, подписът в гражданското е за 10 мин. Ако не - да тръгва, без да се обръща и протака. Другото с псевдопредложения, оправдания със скъпи сватби и забавяне са бошлаф и удължаване на това нещо, наречено уж връзка.

Да не говорим, че натюрелът на мъжа е смотан. Мама и тате му дали и той си живурка, без да се напъне за нищо, явно и в секса не си дава зор. На мен ми лъха на разглезен човек, който няма ни план, но амбиция за нищо.

А да, и манипулатор. Не само офлянква, а казва "аз щях да ти предложа, ама ти еди- какво си". Ето това за мен е най- големият червен флаг от цялото. Другото не е толкова рядко срещано да клинчат мъже, но поне е по- пасивно, а това прехвърля вината върху нея и я кара да мисли, че на нея нещо не ѝ е наред, което за мен би било вбесяващо.

# 155
  • Варна
Шест месеца ама без изобщо да повдига въпроса, без дори намеци. И да види дали той ще си направи устата. После беж.

# 156
От Авторката:
За това, че съм златотърсачка абсолютни глупости.
Никога не ми е била идеята да го “вържа” притеснява ме това, че отказва да говори на тези теми и някак не усещам като цяло да му стои в плановете. 6 месеца да не повдигам темата ми се струват адски много.

# 157
Тогава си помисли да го напуснеш скоро. Ако досега е траял по темата не виждам какво ще го разпали. Със следващия гледай да не изстивате преди брака. Долу - горе това е.

# 158
  • София
Много са! Случвало ми се е няколко пъти, мои връзки да стигнат до етап, в който чувствам, че вися и не знам в какво точно положение сме. Една седмица издържам да се пържа в собствените си мисли, след това сядам и говоря. Ако ще е - да не, ако не - кой откъде е.

# 159
От Авторката:
Никога не ми е била идеята да го “вържа” притеснява ме това, че отказва да говори на тези теми и някак не усещам като цяло да му стои в плановете. 6 месеца да не повдигам темата ми се струват адски много.

Но защо така си се вкопчила /не е точната дума, но не желая да те обидя/ в това да се жените и да имате деца?
Разбирам, че искаш брак и деца, но за да се стигне до там трябва здрава основа на стаблна връзка, партньорство, да ви е хубаво заедно, да искате едно и също /в случая деца/, да са ви поне добри интимните отношения, да държите много един на друг.

ИМАНЕТО на деца не е просто приятен етап. Много двойки преминават през трудното изпитание на проблеми с репродуктивната система и ако тогава отношенията ви не са стабилни и изградени от много любов ще е някакъв кошмар. Самата бременност и след раждането също са изпитания за двойките. А недай Боже да имате болно детенце или с проблем живота на двама не обвързани силно - просто се разпада.

Много момичета, които нямат деца си представят родителството като да имаш кукла, която подмяташ и изливаш любов върху нея. Но то си е изпитание и не е лесно да си родител, пък било то и биологчески естествено. Пак са нужни двама родителя със силна връзка и като отлетят тези деца оставате пак двамата.

Според мен Авторке, виж си добре връзката. Остави за сега брак и деца настрана. Виж вие обичате ли се достатъчно, това ли е човека с който ще живееш до самия си край, можеш ли да разчиташ на него. Виж без да нападаш и хапеш той теб така ли те вижда разбери. Първо бъди убедена, че това е твоя Мъж, независимо дали ще имате деца и че искаш да си с него, пък после ще построиш стратегията за селедващата стъпка.

Но за Бога спри да намилаш, да се караш и изискваш да ти направи предложения и деца! Simple Smile Това е най-най-най-сигурния начин, че няма да ги получиш!

# 160

Но за Бога спри да намилаш, да се караш и изискваш да ти направи предложения и деца! Simple Smile Това е най-най-най-сигурния начин, че няма да ги получиш!

Много точно.
Плюс колко трябва да е зле една жена да иска брак и деца с мъж, който нищо не прави вкъщи, а и секс не прави.
Какъв е смисъла от такъв готованец.
Брак и деца са последното нещо, което би хрумнало на една жена при връзка с такъв индивид.
Ама нека седи още.
После ще пищи как той и бил загубил времето.
Пък тя сама си го губи.

# 161
От Авторката:

Да де, но прави впечатление, че теб сякаш не те вълнува какво реално се случва между вас, игнорираш го в името на плановете. Нали, при положение, че от 2 години връзка втората година изобщо не правите секс, е очевидно, че има някакъв проблем, и обикновено в такъв случай хората си преразглеждат плановете, поставят ги на пауза, докато проблемът се изясни, изоставят ги, а не тропат с крак и не вдигат скандали "Продължаваме напред, ти ми обеща да се оженим". А за теб, каквото и да стане, плановете трябва да се следват.

# 162
  • Out of the Mix
Хамбургер, не знам нормален мъж да търпи жена 1 г. да не правят секс, да са двойка, да живеят заедно. Значи плеска навън друга/други. Най-малкото ще е да се поговори какво се случва. Аз дори при първо "не сега", "боли ме глава", ако има не съм ок, и бих поставял въпрос, какво остава 1 г. Да съм ти посочил вратата на айде не първата, но на втората седмица.

# 163
  • София
Аз дори при първо "не сега", "боли ме глава", ако има не съм ок, и бих поставял въпрос, какво остава 1 г. Да съм ти посочил вратата на айде не първата, но на втората седмица.

Да, така би трябвало да стане. Но тя няма как да го направи - авторката се е настанила в апартамента на проекто-свека и чака да и предложат.
На нейно място след 1 месец без секс желания бих си събрала багажа и оставила ключа.
Но тя си кротува и чака да стане чудо.
Явно приятелките са се изпоженили и тя не иска да изостава от тренда.

# 164
За какво се натискаш за предложение от човек  с който дори секс не правите? Ми то, ще става още по- зле с годините.
За 2 години е достатъчно ясно, с един човек, дали ще продължиш, дали има намерения към теб и какви?
Всичко друго е заравяне на главата в пясъка. Ако имате време за губене, окей, ако не, картите на масата и решавате заедно.( кой откъде е )

Общи условия

Активация на акаунт