Жените говорят с намеци, мъжете буквално - какви беди носи това?

• 7 890
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Много ниски стандарти имаш.

# 151
Не ниски, никакви стандарти нямам. Аз не съм в некви европейски съюзи за да ми определят стандарти, да ми изправят краставиците и да ми казват с какъв точно възел да си вържа въжето на шията.
Пък и този съвет, както е написано, е към жените, които желаят (някакъв) мъж. Ти като не (ме) желаеш, отмини, намират се и такива, които се възползват. От съвета Wink

П.С. Хайде в името на равноправието да пусна и съвет към мъжете. Работи, гарантирано Wink

Скрит текст:
Как да спечелите всяка една жена:
- Ако е умна, кажи ѝ, че е красива.
- Красива ли е, кажи, че е умна.
- А, ако е умна и красива, ѝ кажи, че е отслабнала.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 01:11 от Bowerick Wowbagger

# 152
Не ниски, никакви стандарти нямам. Аз не съм в некви европейски съюзи за да ми определят стандарти, да ми изправят краставиците и да ми казват с какъв точно възел да си вържа въжето на шията.
Пък и този съвет, както е написано, е към жените, които желаят (някакъв) мъж. Ти като не (ме) желаеш, отмини, намират се и такива, които се възползват. От съвета Wink

П.С. Хайде в името на равноправието да пусна и съвет към мъжете. Работи, гарантирано Wink

Скрит текст:
Как да спечелите всяка една жена:
- Ако е умна, кажи ѝ, че е красива.
- Красива ли е, кажи, че е умна.
- А, ако е умна и красива, ѝ кажи, че е отслабнала.
Tова всъщност е много вярно XD

# 153
  • По света и у нас
Бовка и Евето + да stick-ват със съвети към мъжете, защото съветите ви към жените са гола вода.
Ако му кажеш, че искаш да го ч. така  директно изобщо няма да стане. Както и ако се запътиш гола към него. И в двата случая им е толкова приказна ситуацията, че не могат да я компрехенднат.

Наистина даже и намеци не работят с мъжете, положението е като в маркетинга. Трябва той да си мисли, че той е поискал първи а не ти. Че е негова идеята. И в този ред на мисли, просто носете черно клинче и си правете упражненията за дупе редовно.

# 154
Трябва той да си мисли, че той е поискал първи а не ти. Че е негова идеята.
Обратното е. Най-силният афродизиак наред с интелекта е да знаеш, че си желан.

# 155
  • София
За да има стандарти, човек трябва да има избор. Иначе изборът му става самотата.

# 156
  • София
Моят намек едно време беше "нещо не ми се прибира сега"...
Май всяка жена си има такива...

# 157
Моят намек едно време беше "нещо не ми се прибира сега"...
Май всяка жена си има такива...
Искаш ли да гледаме някой филм в къщи.
Ама нямам телевизор.

# 158
  • София
Netflix and chill. Relaxed
Само пазете лаптопа....

# 159
За мен няма значение дали жената има какво да "покаже", дали ще пожелая една жена зависи от съвсем други фактори. Отделно, че не харесвам грим и изкуствени неща.

# 160
  • По света и у нас
Боре обясни малко по-подробно. Ти все такива криптични констатации праскаш и ни оставяш да се чудим какво харесваш. Заинтригувана съм 😄

# 161
  • Out of the Mix
Боре, има жени с грим, без грим все хубави и красиви, вервай ми, и не е до възраст.

Тези, прикриващи дефектите си и сутрин да се събудиш и уплашиш, не ги коментирам, и не съм спал с такива.

То и аз не харесвам натруфена и биеща на очи постоянно и през деня навсякъде, но поддръжка си трябва.

Измити чинии също не харесвам.

Има си "минимум" поддръжка и естетика.

# 162
Сутрин, сънена и разрошена жената е най-красива.

# 163
Сутрин, сънена и разрошена жената е най-красива.

Това е щото на мъжа още не са му се отлепили очите от съня и комуникацията е преобладаващо сетивна, а не зрителна Wink

# 164
За някои мъже не е от значение какви жени харесват, а дали ще се намери поне една жена, която да ги хареса достатъчно, че да си легне с тях.
Платените не ги броим, там обикновено „харесването“ се измерва в парични знаци.

Общи условия

Активация на акаунт