Жените говорят с намеци, мъжете буквално - какви беди носи това?

• 7 898
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Бъркаш неясно с намекващо Wink
Обикновено имат родствена връзка, току едното произлиза от другото.
То не е и неясно де, ама... Писала съм "колко", а предвид предишен коментар, явно е или малко, или никак. Сега разбра ли? Relieved
Писал съм "ще си въобрази погрешно", от което е очевидно, че е "никак", това е ясно от раз. Останалото не ми се връзва логически, но както и да е, пиши ме изгубена кауза и не се занимавай Simple Smile

# 136
  • София
Не е задължително едното да произлиза от другото, тоест нещо може да е неясно, защото например е лошо формулирано, а не защото не е достатъчно директно.

Иначе:

Ще си въобрази погрешно, че ми е интересен - тоест, ще мисли, че ми е интересен, а всъщност не ми е.
А аз казвам обратното - че ще си мисли, че не ми е интересен, защото не съм украсила достатъчно речта си, а всъщност ми е интересен. (което ще доведе до това да не ми е интересен наистина, защото не желая да се вкарвам в такива неверни филми)

Явно съм директна, но се изразявям сложно, вземам си бележка Joy А теб те пиша изгубена кауза, щом така пожела Relieved

# 137
Лейди Рамкин, този разговор не звучи много естествен. Аз нося от десет кладенеца вода, а той ми отговаря едносрично. Само на мен ли ми звучи сякаш стъпвам по яйчени черупки в случая?
Или, иначе казано, ако и двамата говорят с намеци или ако и двамата говорят буквално - ок. Но ако жената говори с намеци, а мъжът буквално, ми звучи като обикновена двойка с мъж темерут и жена, която се опитва да го изманипулира.
На теб ти звучи. Реално хората си танцуват по яйчени черупки с десетилетия и са си интересни един на друг. Като цяло, е много по-важно как го казваш, отколкото какво казваш( особено в мениджмънта). Виж с Лъвица как се разбрахме индиректно, че няма да ходим на театър заедно.

# 138
Жените са от Земята, мъжете са от Земята - оправяйте се! Това е моята максима, ама явно само моя.
Според мен това са два различни свята, които не могат един без друг, макар че през последните години половете тотално се побъркаха и ще става все по-зле. За да разбереш жената, първо трябва да си търпелив, премерен и готов на компромиси, и да показваш и даваш това, което е необходимо. Всяко прекаляване е пагубно. Според мен мъжът просто трябва да е като ароматната съставка във ястието, а жената – самото ястие, или обратно, зависи от характера и хората. Но важно е да се опитва. Определено жените са смисълът на живота ни. Без тях ние сме нищо. Уверявам те, те са по-силни от нас, колкото и да се правим, че не сме. Така мисля аз.

# 139
  • France
За моите скромни 40 години на земята съм се уверила, че сме абсолютно еднакви вътрешно. Отнасяла съм се и с двата пола еднакво и това ми носило само бонуси. Радвам се, че в последните години прашното и скъсано покривало почна да се маха и отношенията станаха по-директни и истински между двата пола. Нито съм ястие, нито подправка. Аз съм личност и искам да се отнасят с мен като с такава - индивидуално.

# 140
  • Out of the Mix
Идеализираш и романтизираш, Филке.

Не съм съгласен.

Истинските отношения са по-скоро рядкост вече.

Жените са от Земята, мъжете са от Земята - оправяйте се! Това е моята максима, ама явно само моя.

Заземяваш и приземяваш викаш. Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 09:11 от Revoker

# 141
  • France
Идеализираш и романтизираш, Филке.
Точно обратното Simple Smile

# 142
Нищо, ама нищичко директно и открито не се е появило между двата пола. То не са в състояние да гарантират половата си принадлежност "докато смъртта ни раздели", пък камо ли някакви други истини.

# 143
  • По света и у нас
Те много си мислят, че са интересни на другите докато не ми бъде бит шута в един прекрасен ден и после седят като в небрано лозе.
Ама той е толкова гаден, никога не съм предполагала, че ще ми причини това!! Да, ти не се виждаше от страни какъв си бурсук... и после чуденка сред яйчените черупчици...

# 144
Вчера ми попадна мъдра мисъл във фейсбук  - ако искаш да прелъстиш един мъж и да правиш секс с него, трябва да му кажеш "Искам да те прелъстя и да правя секс с теб". Той щял да разбере намека.

# 145
Много дълго.
Може да прескочиш това с преластяването.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 11:49 от Абуто

# 146
Ами ако се засегне, че е наранена нежната му душа, понеже ще е ползван само като инструмент? Не, не, по-добре да се застраховаме.

# 147
Много дълго.
Може да прескочиш това с преластяването.
Не може.
ПрЕлЪстяването (Абутка, 2 пъти го поправи и пак е грешно, остави, разбрахме те:)) е част от хубавия секс. Другото не е интересно.

# 148
  • Обран бостан ;)
Да ве, ше я чакам да ме прелъстява. Sunglasses

# 149
Съвет към жените: - Как да прелъстите (всеки) желан мъж в 6 лесни стъпки?
1 стъпка - съблечете дрехите си.
2-ра до 6-та стъпка - направете пет стъпки към него.

Общи условия

Активация на акаунт