🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 34 245
  • 619
  •   278
Отговори
# 450
Вярвам на Криси, че не помни Калоян. Не го е запомнила, зящото не й е направил.впечатление. И аз ако бях на нейно място, нямаше да го помня. Физиномии помня, но имена - не.
Язък. Габи изтърва Калоян. Не грабна шанса да промени живота си. Но явно тя търси богати олдмъни. Прос...тката си остава такава. Калоян да вдига банкет,.че.се отърва от това злобно и грубо чучело.
Виктор го обсъдих. Търси жени в социалните сайтове за запознанства за секс. Но там жените искат пари, за да правят секс. Лично аз не бих погледнала изобщо такъв мъж. Не е мой тип. Нисък е и не е мъжествен.
Натали има хубави големи очи и зеници. Харесвам такива очи. За съжаление моите очи.са малки, въпреки че.са сини. Натали е красавица. И като се нагримира, облече.добре и си направи прическа, е супер красавица. Добре че е красива, за да можеше да си намери работа, когато е напуснала семейството си от ранна възраст. Иначе.не виждам как щеше да оцелее в живота сама. Но все още не се е намерила себе си. Може и да мрази мъжете заради това, че.баща й е бил насилник. Затова ги използва.
Блага не трябваше да разкрива за недъга си. Наистина хората странят от такива хора, а камо.ли за връзка. По този начин показа, че е уязвима и не може да приеме недъга си. Този недъг е комплексира и не се обича себе си. Такива лични неща не разкривам пред хората. Знам колко са.злобни хората и те игнорират незабавно, като че.ли те и техните им близки са застраховани,.че нищо няма да се случи и няма да получат физически недъг.

# 451
Блага кога стана дизайнерка Grinning

# 452
Когато и аз 🤣 Снощи се зачудих какво имат предвид с това.

# 453
За Блага - това момиче след този инсулт с какъв акъл се налива с алкохол като казак. Преживяла е нещо страшно, останали са поражения, но все пак е бил малкия дявол, както се казва, но тя с начина си на живот бая дърпа големия дявол за опашката. Трябва да се спре, да преосмисли и да промени някои неща, защото здравето е на първо място. Да, живее и се, хапка, пийка, веселба, но със здравето и живота шега не бива.
И друго трябва да премисли - вкуса си за мъже. Тя може и да младее, засега... но скоро ще дойде времето в което няма да е така и тия млади момчета дето ги харесва ще си я подмятат из кревата за едното разнообразие и това ще е. Хубаво е да помисли за мъж на нейната възраст, а не да се изживява като лолитка, защото вече лекинко заприличва на застаряваща такава, а не е далече времето в което ще бъде само застаряваща... Не казвам, че сега е престаряла, млада е, но не е на 20г., а времето много бързо отлита и един ден се събуждаш на 40г. и колкото и да младееш по млад не ставаш, а плавно и бавно остаряваш.

# 454
Защо пък потребителите на форума трябва да проявяват деликатност към Габа и сие. Габа към към кого прояви такава и на кого пожали чувствата и не накърни егото? Емили? Виктория? Натали? Кристина? Орлин? Калоян? Та чак и любимият ѝ приятел Красимир го отнесе. Факт е, че съзнателно е направила устата си на нещо страховито, живеещо собствен живот, то тази уста може да кандидатства за собствен териториален код. Сега я е смалила, но приличаше на балкон, върху който можеше да се настани цялото английско роял фемили, барабар с низвергнатите членове. А тя самата си беше постнала собствената снимка с най-първата огромна джука и беше написала, че ще си я отпечата на тесниска и ще си я носи с кеф. Няма лошо, има право да се харесва, ние имаме същото право да не я харесваме. Но явно не издържа на хейта и явно не се е харесвала чак толкова, щото намали кубиците или каквото там си инжектират. Не влиза в риалити за първи път и ѝ е ясно, че ще бъде обект на коментари. Който не желае да го обсъждат в социалките остава анонимен. За мен по-необяснимото е, че толкова негативен персонаж има поддръжници, които ѝ се възхищават. Няма как да симпатизирам на отявлено були, сори!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 16:19 от Filipiada

# 455
На Блага ѝ трябва някой 35 +, не да се хваща с някакви младоци, пък после я зарязвали. Има доста свободни мъже в диапазона 35-40.

# 456
На мен ми звучи гадно и пропускам тези мнения, това е.

Габриела Бланко, не ти е ок устата..не знам как може да се харесваш, с кой акъл изобщо си си я сложила, защо още не си я коригирала. За мен човек, монтирал си такава грозотия на лицето, не пращи от акъл и интелект, сори нот сори.

Не е, на Виктория също не е. Но трябва да се пази някаква хигиена при обсъждането на участниците. Аз не мога да се насиля и да наричам някого “Блажка”, “Влага”, “Габа” и подобни. Дори и да не са ми приятни Simple Smile

Аз съм против наричането на хора с прякори и имена, никога не го правя и в реалния живот, и онлайн! Но, наричам Габриела Габа. Габа като съкращение на името й, не като нещо друго. Не мога да нарека такъв човек с нежното Габи. Габа е по в нейн 'стил'.А междо другото тя самата измисли и се гордееше с разни, измислени от нея, прякори - Батка, Кокорчо, Шаврантия, Пърке. Освен прякорите, най -долните етикети, изказани в шоуто са именно от ГАБРИЕЛЧЕТО "сладко, невинно добро, момиченце" .

# 457
Кристина наистина ли се е завряла при Виктор след това с тефтера? Аз щях да съм притеснена доста ако моята половинка си пази тефтер с иманата на жените, с които е бил.

# 458
Аз за ресторант питам. Калоян каза, че ресторант било. Иначе пицариите, закусвалните и шкембеджийниците от едно време ги помня и аз. Даже “Марая” работеше денонощно.
Eе, какво да каже? Ходихме на дюнерите, Криси беше мъртво пияна и повръщаше Joy
Габи е много комплексирана и със сериозни травми, даже Натали трамвите ми се виждат по-леки.

Кристина наистина ли се е завряла при Виктор след това с тефтера? Аз щях да съм притеснена доста ако моята половинка си пази тефтер с иманата на жените, с които е бил.
Из тефтера на Викторо:
Номер 109 Дениз
Би ми шута
Номер 115 Кристина
Много студена на повърхността, гореща отвътре JoyJoyJoy

# 459
Сега чак имам време да изгледам епизода.
Само едно нещо не мога да разбера, как така си на повикване от ало.бг, обаче седиш и си позволяваш да казваш на друга жена че е “к*рва” и “боклук” в национален ефир?

# 460
Притеснителното е, че Виктор, освен бройки, си е записвал коя как се е справяла в леглото по  някакви критерии, което вече е налудничаво.Освен ако не е правил класация ако ги повтаря, за да види къде по-добре да избере да повтори и да не се мине.

# 461
Гледам надкаста с Денислав. Сподели, че са имали два разговора с Блага, в които се изясняват защо няма да се получи между тях, но не са излъчени. Значи за тях не са намерили ефирно време, но за скучния триъгълник епизод пореден винаги намират време.

# 462
Виктор не знам с кое привлича жените.
Нисък е, тялото му не е нищо особено..леко гръцко ми идва...
Фейсът също ноу комент...не ми е дори симпатичен, не говоря за красота че трябва да има.
Характер тип бастун.

С какво точно се занимава, аз така и не разбрах?

И аз се чудя същото. Да не споменавам, че все още съм в културен шок, че е на 28 години… прилича на чист чичак.
Иначе е някакъв псевдо бизнесмен, май някакви хранителни добавки продава

# 463
Е явно пере някакви пари или е в сивия сектор.
С добавки не знам как се купуват ролекси и живееш нашироко.
Колко пък оборот и печалби да има....

Оф..гугълнах....

Започва сам да внася десетки съставки от цял свят - Индия, Бразилия, Аржентина, Китай, и превръща дома си в лаборатория. Чете научни статии, закони, изисквания на БАБХ и технологична документация. Най-накрая успява - създава напитка за дълголетие, която съдържа 50 съставки. Постепенно идеята му се превръща в успешен бизнес. През 2024 г. компанията удвоява приходите си и получава първата си инвестиция - 30 000 евро.

Сетих се че и дон Кихот размяткваше там един балсам на Фиерабрас ли беше...че и Виторио и той.

Божке, божке....балсам за дълголетие. за безсмъртие..кУга???Joy

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 15:49 от teta75

# 464
Виктор е по-жена от много жени, най-вече в любовта си към клюката и интригата. Абсолютен анти-мъж е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт