Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 110 389
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 260
Кори на София мел има във Фантастико.
Масло Президент с кодове има в Била, ама цената е доста по-висока от 8.99. С била карта в момента е 12 и нещо, от 15 и нещо. Първата и последна проба, неуспешна
Надявам се на по-добър късмет в игрите догодина, въпреки, че доста ги позарязах напоследък

Явно не във всички.Днес специално рових в Ст.Загора и само стари!То като свърши играта тогава ще заредят.и защото е скъпичко и рядко го взимат.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 23:30 от Moderator3

# 1 261
  • Пловдив
Тук са публикували инициали на победители. Дано някой се познае 🤗

https://www.edna.bg/ahmadtea?fbclid=Iwb21leAOuKwRleHRuA2FlbQEwAG … 20239348596060005

# 1 262
  • у нас
В Билата в Бс вчера видях само една опаковка с код от маслото. Взех я, ама като видях, че няма етикет с цена, я оставих. На много стоки, дори днес етикети липсваха. Но предположих, че е над 7 лв маслото.

# 1 263
  • Сливен
Пристигна награда, спечелена от Инстаграм - в кутията има шал, шапка, голяма чаша за кафе, свещ в чаша, 2 чифта коледни чорапи, картичка и украшение за елха.

# 1 264
  • София

https://www.edna.bg/ahmadtea?fbclid=Iwb21leAOuKwRleHRuA2FlbQEwAG … 20239348596060005
Дали са уведомили печелившите? Как процедират от edna.bg?

# 1 265
  • Пловдив

Не знам. Не съм печелила от тях. 😊
Когато спечелих от eva, им писах и ми отговориха на следващия ден 🙂

# 1 266

Майка ми спечели преди 2-3 години душ гелове от там. Обадиха ѝ се по тела, за да даде адрес за доставка.

# 1 267
Видас дали изтеглиха големите си награди, май никой не се похвали или аз съм изпуснала. :/

# 1 268
  • Сливен
Както всяка година , така и тази, споделям колаж, на спечелените награди, през месец декември. Качвала съм и за цялата година май 😅.
-Редактирам се - Добавям още един колаж със награди. Сетих се, че имах и спечелени награди, от игри на P&G-с покупка на памперси, но нямам снимки на спечелените неща или картите с пари. Добре че са снимките, изпращам годината със доста награди, да не кажа че 90% са от Социалните мрежи.
Всички награди/за месец Декември /са спечелени от Фейсбук, Инстаграм и Тик-ток. Най-големите си остават:
- IPhone 16 и слушалки - спечелени от 2 различни Игри, и 2 различни платформи.
 - Кафемашина с капсули, от Инстаграм.
-Подаръчната кутия, чиято снимка качих вчера.
- Кутия с Козметика
-Чаши за вино
-Кенчетата с Айс кафе
Успях 2 ваучера да употребява - един за 80лв и един за 100лева - за ОЗОН/детската кухня на снимката /и за очила, от играта на Кауфланд
-Ваучера за 100лв,за детски магазин, който спечелих в Инстаграм - ще успея да взема след НГ.
-Чакам и 4-ри тениски, които поръчах с ваучери.
И разбира се- продуктите на марката Тандем, от играта им в Инстаграм. Писаха ми  и се извиниха, че ще успеят за  другата седмица, да изпратят наградите, ако някой от форума чака награда от там..

И така - весело посрещане на Новата Година, пожелавам на всички Вас 🫶🫶🫶

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 14:17 от сикрет

# 1 269
  • София
Кори за баници  на "София мел" има в магазини "ФРЕШ".
Има и томбола до днес 31/12/2025 г. във всеки
магазин "Фреш" за микровълнова печка.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 14:55 от lite16

# 1 270
Момичета искам да участвам в играта на Ленор,но ме отхвърля!Или и те се актуализират за Евро то,че не ми дава?!Някой успя ли?

# 1 271
Много хубав колаж ... Аз не съм си правила ,но съм доволна от годината .Надявам се 2026  да е благодатна за всички ни в темата ,на игри на награди на приятелства ...
Всичко хубаво желая..Весело посрещане на новата година.

# 1 272
  • София
Супер награди Simple Smile)
Нека има за всички много награди и хубави емоции.
Нямах много награди, но пък жестове и спечелени концерти колкото искаш Simple Smile). Пожелавам си и догодина така, много сме яки тук.

# 1 273
  • Пловдив
Влизам набързо, докато ми се пече баницата Joy
Пожелавам на всички тук весело посрещане на 2026 и нека донесе това, за което си мечтаем!

И да изкажа благодарности на alex99 - Дребния ми отмъкна черната с животните, а малката - розовата Joy Специални благодарности и от тях Kissing Heart

# 1 274
Весело посрещане на 2026 на всички!
Нека сме преди всичко здрави, щастливи , успешни!
Искрено се радвам на всеки , спечелил голяма награда! Тази тема наистина носи много положителни емоции!
От към награди , 2025 не ми беше така успешна,като 2024. Най-голямата ми награда е Dyson,спечелен през януари.Имам и една едничка награда от Instagram , спечелена миналата седмица/ направо не можах да повярвам 😁/
Та така....Пожелавам ви повече награди през Новата година.Нека всеки си спечели това,което най-много иска.Само усмивки и положителни емоции🥂🍾

Общи условия

Активация на акаунт