💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 200 180
  • 4 065
  •   77
Отговори
# 3 885
За другите ми е по-ясно. Но Лапунов нямаше време да развали отношения с никой. След излъчването на всичко покрай отпадането му дори демонстрираха добри отношения с феномените. Може да е бил просто ангажиран.
А ТомитУ?

# 3 886
Моника, Давид, Гордиенко, Крис, Ивайло, Мартина, Коеджикова и Лапунов не са били там или пропускам някого.
Гордиенко, Борисенко и Пелипенко ги няма. Grinning

А в "На кафе" два дни нито дума за "Игри на волята", финалът беше в петък и нямаше гости от ИВ нито в понеделник, нито вторник...

# 3 887
  • Някъде там...
И аз очаквах да се появи някой от четиримата последни в "На Кафе". Не че ще издържа Гала и компания, ужасно антипатични са ми всичките, плюс че обикновено са с поръчкови въпроси и тенденциозно отношение към участниците. Но все пак...

За Траян и коалициите в последната седмица. И тенденциозния въпрос на Ваня, щял ли да раздава толкова лесно обещания или си бил взел поука.
Преди да го дръпнат при жълтите, са се били разбрали с Дино, Симона и Миро да играят с който оцелее от Калин и Алекс след обединението. Явно са очаквали Алекс да не успее, според мен. Simple Smile Траян казва, че той отделни обещания към двете страни не е "раздавал", изначално Алекс/Калин са влизали в неговите сметки.
Междувременно обаче отпада Симона, а Траян отива при жълтите и ситуацията се променя при сините и след обединението Траян се оказва по средата. Той си е мислел, че ще успее да ги сговори да са си петимата. И се е надявал тези петима и Чикагото да останат последни като най-силни и те да спорят за първото място.
Траян си е държал на идеята ако ще печели, да е срещу най-силните. Може стратегически на някого това да му изглежда глупаво, но това е бил неговият идеален финал.
Влизайки в ИВ победата никога не му е била на всяка цена, имал е 2 други причини, заради които основно е влязъл: искал е да изпита емоцията от видеата с близките на полуфинала и да даде пример на децата от малките градове основно (тъй като е роден в такъв), че трябва да защитаваш ценностите си и хората, на които държиш. Не му пука, че го наричали безличен по други подкасти, защото е успял да устои себе си, не е влязъл в интриги, че не е обиждал хората и не се е правил на интересен. Просто се е опитал да си отстоява позицията и да играе по начина, по който е искал.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 13:22 от Жабче

# 3 888
  • Дубай
На Калин последователите се качиха, след старта на игрите... Хората го харесаха и така... Няма случайност там, да кажем, че има - той ще е 0, 1%.

# 3 889
  • Някъде там...
Относно решението на Траян да иде на елиминационната битка с Алекс и Радостина, което дискутирахме много тук.
Каза, че не съжалява и сега пак би направил същото. Защото това е бил правилният ход. Отишъл е той, защото той го е предложил, а и явно е бил най-настоятелен.
Не са искали да рискуват грошовете на Радостина и/или евентуално Алекс да отидат в противниковата коалиция, защото това е означавало, че те са на полуфинал със сигурност. Виждал се е първи или втори в битката, не се е смятал за застрашен от отпадане при един отпадащ, но тя се оказала двойна елиминационна. В крайна сметка все пак грошовете са останали в тяхната коалиция.

Цени играчите от предни сезони, които са били не само с добро представяне на арената, но и извън нея т.е. играчите, които са останали легенди с добрия си пример. Като Момчил и Фифо например. Мхм, малък намек към сегашния победител.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 18:17 от Жабче

# 3 890
Малко съм назад с четенето на темата, но се замислих за предполагаемите вливания - ако е имало такова нещо, то за мен това е чист допинг. Същото предимство дава пред останалите. И наистина е много вероятно да са им правили вливания на Миро и Рада, което би обяснило как иначе им прилошава само като се изправят от седнало положение, а на арената тичаха все едно нищо им няма.

Гледам снимките от партито - Калин гледа сякаш се моли някой да го спаси, а от залепената усмивка сигурно после е имал мускулна треска на бузите. 😅

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 16:47 от ts_mira

# 3 891
Все по-често чета как на някой му е станало жал за Мирослав. Така и не прочетох, че някой му се възхищава. Това е победителят - жал ни е за него. Излезе, че е бизнесмен. Ако иска да си изчисти името, нека дари спечелената сума за каузата на Калин.

# 3 892
Всичко сте казали...
Игри на Волята сезон 7 не ми влия добре на психиката...Снощи имах мокри сънища с Траян...Grinning а той не е мой тип мъж. 😀

Не съм го захересала и тая сутрин де, като се събудих. Реших да споделя да се посмеете малко.

# 3 893
  • София
Няколко снимки на Калинко (и други хора) от сайта на клуба им. Едната е чак от 2017г. Simple Smile

Скрит текст:

# 3 894
  • Някъде там...
Ох, Ваня много издиша покрай Траян, Алекс, Калин, не ги разбира, не са й близки този тип хора. Тя си знае коалици, интриги, стратегии. Олеква някак.

Траян за Феномените - видели му се много странни, всички различни и всеки луд по свой начин. Satisfied
Много ги е харесал впоследствие, атмосферата е била много хубава. Дори тези "скандали", които ни излъчваха съвсем не са били точно скандали (поредният, който го казва), а са се смяли много, защото е било забавно. Не е било със злоба или лоша мисъл. По-скоро са били смешни, отколкото да е имало напрежение.
Каза, че това е било идеалното племе за него и така го чувства и до днес.
Спомена за посрещането му с лъжиците оцет, за които са си представяли, че е вино. Много му е харесало въпросното посрещане.

Странно му е, че от продукцията не са излъчили нищо от него в първите седмици при Феномените. КАза, че даже избирането му за капитан е изглеждало като кръпка, ей така от нищото все едно му дават доверие. А не са излъчили никакви интеракции. Той си е участвал активно и в стратегиите на арената, и в разговорите.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 14:34 от Жабче

# 3 895
Ваня е тотално разочорование. Ивка беше 100 пъти по-добра.И можеше да предразположи гостите си .
Изненадана съм от Ваня особено след нейния сезон. Кви коалиции са и в главата  като тя сама срещу всички се бореше тогава.
Калинката вече с 29000 хил в инстаграм  скоро минава генерала😁
Та хора като него,Алекс,Траян ,Чикагото  та даже и  Симона не са за всеки .

# 3 896
  • В Града на липите
Ох, Ваня много издиша покрай Траян, Алекс, Калин, не ги разбира, не са й близки този тип хора. Тя си знае коалици, интриги, стратегии. Олеква някак.
Ваня не ги разбира, защото не ѝ отърва. Половината от финалистите не са се отчели на никой от титулованите треньори в Игрите, а нали тя и Светлин били влезли в клуба на официалните треньори на предаването.

# 3 897
На мен Миро ми беше абсолютно безличен в началото. Честно, беше сигурно последният, чието име запомних. Тази година почти всички участници ми бяха страшно симпатични и интересни, за жалост от някои не успяхме да видим почти нищо, за което обвинявам продукцията - Любо, Данчо, Митко, Давид, който си тръгна най първи. Антипатична ми стана Йоана в момента, в който излезе от блатото, заради схемите, които веднага започна да плете. Следващият, Мирослав, защото беше заедно с глутницата, готова да разкъса контузения Ивайло. Това беше първата му огромна черна точка. Следващата, когато се възмущаваше как така може Дино, Траян и Чикагото да са яли от намерената баничка, а скоро след това се разбра, че той без никакви скрупули е ял от торбата на Томи. Видяхме я на видеото, не беше само един гол хляб и захар. Трета черна точка, когато започна да обвинява Ивайло и Крис, че те също са виновни в Томигейт, защото нямало начин да не усетят, че са им пробутали малко захар с ориза. Огромно черно петно, когато открадна Калин. Ако намерението му беше да подсили племето, ок, но той го искаше за бушон и се опита да използва случая и да го отстрани от играта. Няма да забравя думите му, че е съгласен да продължава да стои гладен и изнемощял на Изолатора, но Калин или Ивайло да отпаднат. Значи той няма нищо против да гладува, не знам защо е трябвало да го съжаляваме и да му съчувстваме. Следващата черна точка, когато Пекин каза, че не иска да гласува за Калин, защото им изнася битката, а баш Миро спокойно заяви, че неговият глас заедно с тези на клявките са достатъчни да го пратят на битка. За това как обясняваше на момичетата, че иска да стигне с тях на финала, а пред Дино и Траян, чертаеше мъжки финал с тях двамата, няма нужда да напомням.
Та така. Много черни точки натрупа Мирката с играта и затова го презирам. Не го мразя. Просто го презирам. Дори и Алекса не ме дразнеше толкова. Той поне си ходеше на битки.
Толкова точно казано!
Презирам го просто и аз!

#СезонътнаКалин#!

# 3 898
Бил си е напазарувал на промоция и не е искал да се хвърля, та си е останал вкъщи да си го дояде .
За другите ми е по-ясно. Но Лапунов нямаше време да развали отношения с никой. След излъчването на всичко покрай отпадането му дори демонстрираха добри отношения с феномените. Може да е бил просто ангажиран.
А ТомитУ?

# 3 899
  • Някъде там...
Ваня го пита дали одобрява играта на Иван, той каза, че не. Имало е разговор между него и Иван, в който му е казал, че отвън няма да си хареса играта. Не казва, че е грешна, в крайна сметка всеки сам избира как ще действа, но не е неговото.

При лечителите е била много тягостна обстановката, особено контрастна с Феномените. Двете групи са стояли отделно една и друга и не са си комуникирали.
Идва Траян и двете страни се опитват да го дръпнат, той като в небрано лозе, не е по коалициите, те вече са си надробили попарата, а той трябва да взима страна. Докторът му казал, че на блатото има едни момичета, които, ако се появят, ще ги изгонят всичките мъже един по един. Първата седмица играл с Пекин и сие, но бързо се отказал, защото не му харесали методите им. Имало е разговор, който не е излъчен, с Иван, в който Траян е казал, че не иска да играе повече с тях, защото са лицемери в неговите очи и затова иска да играе с Дино, защото той е единственият, който му изглежда искрен. Действал е малко на интуиция тук.

Много от хората в думите и действията са били лицемерни. Особено на съветите или избор на капитан. Той е държал да казва истината винаги. Така хората могат да ти вярват, да ти имат доверие. Той казва, че е нямал социалната игра на Пекин с манипулациите, избрал е да бъде истински, да бъде себе си, с надеждата, че ще привлече такива хора към себе си.

Общи условия

Активация на акаунт