💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 199 536
  • 4 057
  •   103
Отговори
# 3 900
Д-р Пекин обаче направо услуга им направи и създаде истинско приятелство между Дино и Траян, които се бяха видели в ужас от нея, скрепи и на Алекс и Калин още повече отношенията, на Калин и Ивайло. Направо жената има талант Joy

# 3 901
  • София
Д-р Петров и Дино - оригиналната коалиция, после вече са само некоалиции... 😀

# 3 902
  • Някъде там...
Ами Траян каза, че евала й прави за уменията за манипулация и убеждаване, но не е неговото. Simple Smile

Когато са взели Миро и Томи при обединението са били наясно, че вероятно ще играят с жените, но идеята им е била да подсилят племето, за да може да си печелят битките. Тактиката на Феномените Wink
Опитали са се да ги привлекат, но момичетата са били много бързи. Още в момента, в който са слезли от бусчето пред изолатора и Пекин и Сапунджиева са дръпнали Миро и Томи за разговор, на секундата.

Защо преди финала са дръпнали Миро за коалиция. Защото при зелените са си имали приказка и двамата с него. Дино на онази битка, в която висяха подпрени. А Траян в изолатора, заради общата кастинг битка, ученическата любов и т.н. Каза, че и сега се чуват от време на време. Паснали са си като хора, но накрая играта им е била много различна, имали са различни възгледи.

Много готин този Траян, бе. А ни показаха толкова малко от него.

# 3 903
Игнорирайте троловете, аз вече не им чета постовете
Миро по-скоро загуби, отколкото да спечели Stuck Out Tongue Winking Eye
Относно подкаста, тази Ивка не можех да я слушам, беше трагедия, Ваня е малко по-добре.
Спомням си как Момчил беше споделил че иска да подобри инфраструктурата на БДЖ и да създаде влак стрела като в Япония и Ивка го пита мечтаеш ли да караш влак?!
Момчето беше стъписано.
Капацитет..

# 3 904
Ваня не я бива за интервюиращ, но за сметка на това следва уклона на началниците.
Ох, Ваня много издиша покрай Траян, Алекс, Калин, не ги разбира, не са й близки този тип хора. Тя си знае коалици, интриги, стратегии. Олеква някак.
Ваня не ги разбира, защото не ѝ отърва. Половината от финалистите не са се отчели на никой от титулованите треньори в Игрите, а нали тя и Светлин били влезли в клуба на официалните треньори на предаването.

# 3 905
  • Някъде там...
За баничката каза, че в този ден са им разширили периметъра т.е. да ходят по-надалече. Явно със закриването на блатото, защото всъщност блатото и изолатора се намирали близо едно до друго. Траян видял торбичката, Чикагото я скрил. Операторите отишли да снимат останалите, пък те я сгънали набързо. Simple Smile

Ваня го подхвана с примера, който дал, че както си е намерил джанки, така може и баничка да си намери и изяде. Траян й каза, че те и плувка и корда са намерили и си сглобили въдица. И това ли било неправилно?

Относно онзи съвет, в който Траян имаше едно много хубаво изказване за поемането на отговорните последни постове. Каза, че откакто е отишъл при Лечителите, въпросните постове са били или за Дино, или за Траян. (Миро и Томи ги знаем как скатават, нали?) А на такъв пост, ако не се справиш добре, то това се използва за причина да бъдеш номиниран. А същевременно при правенето на стратегията никой няма желание да поеме такъв пост. А впоследствие започват да ти дават акъл как е трябвало да се направи. Траян каза, че пък тези постове са му носели най-голямото удовлетворение в играта, най-сладко е било ако победиш. И често е предпочитал да поеме отговорност и да вземе този пост, защото реално съдбата им зависи точно от този пост, а и те с Дино са били най-застрашени.
За него много по-голям мотив за номинация на някого е това, че е стигнал до 10-11-12 седмица без да е поел нито един отговорен пост, отколкото че си взел такъв и не си се справил.

# 3 906
Интересно и много удобно лошата водеща е  подхванала  Траян за баничката,а Мирослав достойния победителя не го ли попита не изпитва ли срам че е нагъвал незаконно храна със приятеля му Томи, и как това пример ли е за един победител в игрите .
Питам защото не съм гледала каста на Мирослав.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 15:51 от *Ани*

# 3 907
Траян трябвало да пусне грива и щеше да е по-голям супер герой от Конан според мен. Ванчето леко се закача с такива супер герои но не ги трови чак толкова много. Дипломатична е. Примерно Калин не го пита как така прати шопа на блатото и прецака един от  Силните Мъже или защо се радваше, че Лапунов е отпаднал а не е пленен. Пита го разни лесни неща и той пак се правеше на луд.

За Миро ние братовчедите му от глутницата му се радваме...  Animal Dog2 Изглежда умно и работливо момче в живота и в играта беше силен и игра добре стратегически. Другите играчи му се кефиха и няколко пъти го пращаха на финал директно. Някой ходи да го целува даже след битките от които се скатавал и пак е спечелил най-много Innocent. От подкастите явно също са във фамилията. Неделчо и Туджаров ще да са тризнаци на Миро а Вилоета може да им е пра-леля примерно.

# 3 908
Попадна ми стори на Светлин колко е велик на трасето в залата с послание...."Ек така и аз за кефа"....Викам си тоя избива комплекси...И се замислих.

Калин, който никога не е влизал в зала как ли ще справи на тяхното прословуто трасе, без да го е тренирал!?....

# 3 909
Да допълня за Траян, каза, че скрили баничката и се чудили дали да я вземат после, обаче екипът започнал записи с другите и ги изгонили точно в периметъра, където е баничката. Затова и аз имам големи съмнения, че всичко е нагласено. Как пък ще попадне там обвита баничка в бяло найлоново пликче.

# 3 910
Попадна ми стори на Светлин колко е велик на трасето в залата с послание...."Ек така и аз за кефа"....Викам си тоя избива комплекси...И се замислих.

Калин, който никога не е влизал в зала как ли ще справи на тяхното прословуто трасе, без да го е тренирал!?....

Аз като погледнах малко снинки на това с което се занимават семейството му, ами то е и по-трудно даже Blush
Тази Михаела дето така я хвалят съм я виждала в залата в която тренира
Тя това работи и нормално да е в добра форма но преподава kangoo jumps и fitball отделно от затворените групи

# 3 911
  • Някъде там...
Да каже някой, който го е гледал, аз не можах да си го причиня. Чух няколко изречения и превъртях на Алекс.

На изолатора са снимали най-малко като цяло и можели да си лягат рано. Но по цял ден нямало какво да се прави и това много тежало.
Траян каза, че неговите рани по ръцете от дънерите зараснали най-бавно, защото е бил на изолатор тогава 3 седмици подред. В резиденцията имали най-много достъп до медицински услуги, а и най-малък риск от инфекции, което позволявало раните да стоят открити и да зарастват.
На битката с дънерите смята, че е имало по-подходящи хора от него за основния пост, но никой не пожелал. За онази битка със Справедливост много го е яд, защото много са искали да се докажат след баничките на племето.
И той, като Калин каза, че не обича да си търси оправдания. Казваш си, че си сгрешил и това е.

За пъзела на елиминационната със Сапунджиева, трябвало да се реди само вертикално и само на масата. Не са му дали да си го нареди на земята например.

*** Това да обвинявате Калин за отпадането на Шопа, си е абсурдно, прощавайте. Очакваше се Шопа да излезе оттам след 4 дни. И най-вероятно да тръгне да отмъщава на Калин. Какво е виновен Калин в случая, че на Шопа му се обади кръста и отпадна по медицински причини. Ако е бил силен, да е излязъл. Чикагото как си излезе?
И не се е правил на луд Калин, отговори си на всички въпроси. Ваня редовно го прекъсваше и му слагаше думи в устата. Да не говорим колко неща можеше да го пита, а тя го претупа цялото интервю.
Радвайте си му си се на Миро, живи и здрави да сте всички.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 17:05 от Жабче

# 3 912
Жив и здрав да е Данчо 😁(Който между другото продукцията много лошо го сготви,а гледах клипчета и е доста силен.Определено го виждах на финала ,но както знаем друг решава)
Евалата че позитивното е  решил да запази въпреки всичко.

# 3 913
  • Някъде там...
Аз Данчо така и не успях да го харесам, те все го показваха в кофти светлина. Но то и нямаше много време. Докато да се появи и излезе.

# 3 914
Интересно и много удобно лошата водеща е  подхванала  Траян за баничката,а Мирослав достойния победителя не го ли попита не изпитва ли срам че е нагъвал незаконно храна със приятеля му Томи, и как това пример ли е за един победител в игрите .
Питам защото не съм гледала каста на Мирослав.
Веднага ти отговарям, че то... нали и аз съм от родата... 🤪😁
Пита го, разбира се. Както и Ради пита. Каза, че много го било срам. Извинил се на племето, но извинението му не е излъчено. Много зле се почувствал, затова и искал той да отиде на битка. Пекин нямала нищо общо, а другите били от племето победител (на феномените) и не било редно те да ходят на битка, затова се самопредложил. А, и каза, че е станало доста отдавна, както предполагахме.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 16:23 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт