💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 123 279
  • 2 968
  •   754
Отговори
# 2 460
Да, вярвай си как само това куца на Ръждата.
То се и видя де, няма какво да се пише по въпроса.

# 2 461
Естествено, че не е най-силната Радостина.
Ръждавичка е номер 1 за всичките 7 сезона като набор от комплексни качества за Арената.
Факт е, че комплексният номер 1 за всички 7 сезона дори не стигна до топ 8 в сезона с най-слабо подготвените физически жени. Grinning

# 2 462
Бих добавила Елизабет - сезон 3

# 2 463
  • София
Не съм статистик , но не я помня победител в индивидуални битки , само с отбора .

Явно имаш много къса памет.
Ръждавичка има 3 индивидуални победи, хайде да си проверяваме фактите и да не ми губиш времето с глупости?
Кой какво има го пише на 1 страница.
Ръждавичка победи Амазонките в битката за попълване на племената. Това е по-престижна победа от всички индивидуални игри, защото побежаваш 7 човека, а не само 1.
Ръждавичка победи Ивайло и Иван и то с огромна разлика. Иван беше елиминиран.
Ръждавичка победи Д-р Пекин и Шопа.

Вярно ,
значи има една победа за влизане и две в игрите .
И ако не се лъжа след това последва поредица от индивидуални загуби , включая елиминацията и .
Доста съмнителна статистика за много или най-силен играч от пола си .

Според мен , ако използваш Аз , вместо , много или повечето хора  мислят , в мненията си ще бъде доста по коректно .
А и никой не би те репликирал )
Мен лично ме дразнят опитите за вменяване , че страшно много хора мислят като теб за Руждавичка и Мирослав .
Но това не е вярно !

Къде съм писал това за Мирослав? Посочи ми.
Никога не съм писал такова нещо. Или поне не в този смисъл.
Спорът е основно за Ръждавичка. И не ми вадете думите от контекста, че е смешно.
Искаше факти - ето ти факти. Но пак извърташ нещата.

# 2 464
В "сезона на силните жени" нямаше такава в топ 6.
Не ми се мисли какво ще е в сезон на слабите жени Joy

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 18:53 от chill.zone

# 2 465
  • София
Естествено, че не е най-силната Радостина.
Ръждавичка е номер 1 за всичките 7 сезона като набор от комплексни качества за Арената.
Факт е, че комплексният номер 1 за всички 7 сезона дори не стигна до топ 8 в сезона с най-слабо подготвените физически жени. Grinning

Това няма абсолютно никакво значение!

# 2 466
Денислава е далеч от Ваня и Ръждавичка.
Няма добре развита двигателна култура и няколко ключови неща и куцат. При Ваня и Ръждавичка само плуването куца.
Може, но тя има най-много воля от всички останали жени. Освен това имаше голям шанс да спечели сезона, ако не бяха я прецакали срещу Елвиса. На финала щеше да победи Рълев и Момчи, които и без това бяха контузен. Тя щеше да обърне Рълев на пъзела тя го е знаела и да.

Докато Ръждавичка срещу Калин и Мирослав не я виждам — дори със жилетки, пак щеше да си бетонира третото място. Освен това не сме я виждали как се справя на пъзели.

# 2 467

Усещате ли,колко бързо забравихме Пекин , и избрахме други злодеи.Играта би била различна ако Пекин,Жоро,Иво,Ръждавичка  бяха все още в играта...Кой ли от последните 8 бихте изхвърлили от осмицата?

# 2 468
Това няма абсолютно никакво значение!
GrinningGrinning
Приятно гледане довечера, дяволче! Heart

# 2 469
  • София
Няма добре развита двигателна култура и няколко ключови неща и куцат. При Ваня и Ръждавичка само плуването куца.
Може, но тя има най-много воля от всички останали жени. Освен това имаше голям шанс да спечели сезона, ако не бяха я прецакали срещу Елвиса. На финала щеше да победи Рълев и Момчи, които и без това бяха контузен. Тя щеше да обърне Рълев на пъзела тя го е знаела и да.

Как са я прецакали, като една елементарна фраза не можеше да се сети 2 часа?
Ще победи Момчил и Рълев??? Хахахахахахахаха 😁😂🤣

# 2 470
  • Берлин
Много ме дразнят инсинуациите на Дяволо, че Ръждавичка е най и по и обобщителното,че много/всички я харесват. Не е най-добрата жена. Като играч беше на ниво, но не и на топ ниво. Близо, но не съвсем. Като характер - много неприятна. Ще си позволя да споделя мнението на приятелката ми за нея като човек- посредствена, нелицеприятна, дребнава /още има, ама няма да го напиша/.

Това точно е било началото, не е шега.

# 2 471
Аз съм разочарован от последните останали 6 мъже — дори не са най-силните. Ако трябва да подредя 10-те най-силни мъже този сезон, бих ги наредил така:

Калин

Шопа

Дино

Ивайло

Лапунов

Давид

Любо

Траян

Чикагото

Томи

Като бонус бих добавил Иван — той беше победител на кастинга на Фифо. Лъчо също имаше голям потенциал и беше доста корав.

Абе, има много силни играчи, но това блато и тези кофти правила ни провалиха гледането на яки битки.

# 2 472
И докато Мрънящия с вълци троли от профила си с Шопа, Калин си има кауза:
https://www.instagram.com/reel/DR41X2mkZYs/?igsh=bGh0N3dlZXpmNmlt

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 19:57 от MagdalenaM

# 2 473
  • София
Можех да гледам финала на запис. Ама отново правя саможертва в името на темата и хората в нея, които я направиха номер 1 в този сезон като мнения и реакции.
Сега от 18:45 ч. пряко по БНТ започва една от най-чаканите церемонии за годината, нещо което ще се гледа в цял свят и нещо, което винаги съм гледал в реално време.
Ще се тегли жребия за групите за Световното първенство по футбол догодина. От 18:45 до 21:30 ч.
НО, в реално време ще съм на НОВА.

Simple Smile

# 2 474

Как са я прецакали, като една елементарна фраза не можеше да се сети 2 часа?
Ще победи Момчил и Рълев??? Хахахахахахахаха 😁😂🤣

Много просто — цялата битка с Мартин и тези наказания бяха ясно нагласени. Тя самата е знаела, че заминава Ралица и е казала на Елвиса да не си харчи грошовете, а да ги пази за предимство на полуфинала.
Полуфиналът щеше да го вземе тя — самата каза, че е било нейна игра, а пъзелът беше точно този, с който влезе в играта.  Също конспирациите, че Мартин е знаел предварително фразите, ако са верни, са още един прецедент. Битката беше яко нагласена, за разлика от тази с Радостина, където Симонка си падна честно. Туджаров се ядосваше, че веднъж да оставят нещата да се случат без нагласяне, ще объркат положението.
На финала Момчи почти обърна Рълев, макар и контузен. Ако Дени беше там, щеше да го обърне, тъй като Туджаров каза, че тя е знаела пъзела онзи със скиптера дето се вади или кото там беше. Освен веригата, щяха да им сложат допълнителна тежест, а тя щеше да има по-малко варели, така че виждам, че щеше да спечели финала.
Докато Ръждавичка не виждам как може да обърне Калин — дори със жилетка. Освен това той е по-добър на пъзели и сам каза, че влиза с тайния коз: пъзелите.

Общи условия

Активация на акаунт