💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 176 791
  • 3 779
  •   161
Отговори
# 3 750
  • София
Генерала и блатната кралица

# 3 751

Ами едната класи над другата,...едната евтина,другата стилна...Simple Smile

# 3 752
  • Bayern

Скрит текст:

Ами едната класи над другата,...едната евтина,другата стилна...Simple Smile
Защо да е евтина, те са били на бар,  съвсем нормално си е облечена

# 3 753
Mane007 Благодаря за коментара. Не знаех за Лапунов.

# 3 754
Малее Симонка е много стилна.

Тука 5-те фена на Мирослав осъдиха Калинката, че не е му ударил рамо за пред феновете...Пак глупости. Снимките говорят друго. Изглеждат и двамата нахилени, само Радостина загрозява снимката.

Ето каква е разликата между Калин и победителя. Калин е над нещата и се вижада. Не таи лоши чувства към никого. Всъщност той не таи лоши чувства.

И пак да кажа...Мирослав изглежда добре на снимките. Хубав мъж е, но в игрите се показа като недостоен.
И тъй като съм отбор Калин...Ами не искам да го хейтя на партито.

# 3 755
Да, наистина обвиних несправедливо Радостина, че е пипнала снимката. Това, което държи Миро в ръка се слива с фона. Извинявам се!
Абсолютно не съм съгласна, че победителят този сезон беше бутан до финала. Даже се надявам когато им изтече срокът на договора, Томи и Лапунов или някой друг да кажат истината за глада, баничките и пр. Има нещо гнило в този сезон, но всички мълчат, някаква драма има. Аз подозирам, че Миро е колабирал и аха да предаде богу дух, ама се е разминало на косъм. И на Томи му е прекипяло и стартирал сандвич и баничка гейт. Самият Миро е прекалено свит за такава инициатива. Ще се разбере един ден де. Но не мога да си представя избранникът на продукцията да бъде оставен да гладува като куче и да заприлича на концлагерист. Въобще отхвърлям концепцията за Миро добутан до финал и победа.

# 3 756
  • София
Къса е паметта...
Алекса и Мартин в сезоно 4 и 6 бяха 100 пъти по-бутани от продукцията в сравнение с Миро.

Какво по- голямо бутане от това да нарушиш правилата и да те оставят в играта? И за награда да ти пратят наемни убийци,които да ти разчистват пътя.
Но най-голямата награда беше да те пратят извънредно в другото племе (с вече подготвени бушони) и така да те спасят от това да станеш следващата жертва на същия този "наемен убиец" (и да похапнеш малко, че с тази "анемия" шега не бива).
Инак наполовина съм съгласен с Дяволо: никой не може да бие Алекса по отношение на благоволението на боговете, обаче мизериите на същата фея-кръстница през настоящия сезон са на светлинни години (и като бройка и като значимост) пред това което е било в 6-ти сезон.

# 3 757
# 3 758
Аз се чудя Томи, Мирката, Рада и Николета колко ли време са си похавапвали докато други играчи наистина са гладували
Че доколкото знам поне няколко пъти е пазарувал без да плати Grinning

# 3 759
Мастагарков също е бил на партито.
 Калин и Мирослав имат снимка заесно само двамата, но такъв лош скрийшот съм направила, на който съм хванала Мирцата много зле (има клипче как се фотата двамата и са нахилени), че няма да го кача.

# 3 760
Представете си капитан Мирослав да беше отишъл на онази загадъчна капитанска битка с Радостина. Той щеше да отпадне, а Ръждавичка да продължи към финалната фаза. Там никой нямаше на я номинира, все пак играеше с всички, чак последна на битка нямаше да остане и хоп - на финала. Там Калин щеше да пие малко повечко вода и тадаааа - жена победител. Все пак както разбрахме, за да спечелиш, е нужно да победиш в правилната битка, а не да си най-добрият.

# 3 761
Не мисля да си ги причиня и двамата. 😊

Това, което писа за Ивайло, обяснява тази снимка (а и други):

И какво иде да рече тази снимка за Ивайло?

# 3 762
Дяволчето беше писал, че Ивайло е бил редактор в ИВ. А аз се чудех какво прави на 7 юли Ивайло на горната арена. Беше се наснимал и на Тюленово с Павката, Кристина и Нора Гаврилова, ама си мислех, че просто е минавал край района и се е отбил.

# 3 763
Дяволчето беше писал, че Ивайло е бил редактор в ИВ. А аз се чудех какво прави на 7 юли Ивайло на горната арена. Беше се наснимал и на Тюленово с Павката, Кристина и Нора Гаврилова, ама си мислех, че просто е минавал край района и се е отбил.

Аз пак не вдявам за кой Ивайло говорите?

# 3 764
  • София
За кой Ивайло говорите, хора, на горната снимка пише Ивайло Герасимов??

Общи условия

Активация на акаунт