💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 182 120
  • 3 836
  •   139
Отговори
# 3 810
Аз
...След 2, 3 седмици ще го сменя с нещо, което ще се запомни най-много от сезона по мое усмотрение. Но няма да е сингъл човек на снимката. Вече имам две идеи и се бият една с друга, трябва да помисля кое от двете да избера...
Мисля че поне 95% ще сме доволни на:
Здрави, силни, сплотени - Феномени! Grinning
Heart Eyes

# 3 811
Много и отива на Сапунджиева с къса коса! Но се чудя само, и не само на нея, защо като си толкова красива по принцип, трябва да си слагаш някакви филтри Rolling Eyes

Сапунджиева има много ниско самочувствие. Много ме е яд за тази красива и умна жена, дано се осъзнае.
Много е готина, много се радвам че снимах с нея вчера на партито

# 3 812
  • Някъде там...
Еее, Васо, това си е за честитене! Heart Eyes

# 3 813
Между другото, на партито в момента има участници и от минали сезони – там са Дунев и Гого. Видях в едно стори как някой снима, и на кадъра се вижда как на една маса Калин си говори с Радостина, а от другата му страна стои Гого. Любимците на БГ мама – всички заедно, няма други като тях.
В такива моменти най-много ме е яд, че не съм от София.
Иначе май всички участници са там без Миро,Крис,Иво,Коеджикова,Лапунов,Сапунджиева,Наталия,Шопа и Томито,Гери,двете Мартини (слабата и Гордиенко), Тянко и Вера

Иначе за снимката на Гого и Калин – изпревари ме, хаха. Буквално са абсолютно същите и имат същия пламък в очите.И също и двамата не са гледали преди това формата и тренират лостове

P.S. За Гого повече ме е яд, защото заради сърбина не стигна до финала. Дори и да го бяха били Фифо и Жоро, пак нямаше да ми е толкова криво – просто най-много ме яд, че не стигна дотам. Иначе сто процента са ги бъзикнали, докато са се снимали.

Пак казвам – в такива моменти най-много ме е яд, че не съм от София.
Напротив, Сапунджиева, Шопа, Миро, Наталия, Тянко и Вера бяха там

# 3 814
Нищо няма да гледам, за мен тв сезонът приключи, отдавам се на любимото си занимание.
Видях една снимка на Мирослав от партито и жестокостта ми се сломи. Гледаше някак тъжно и притеснено и ми стана жал. Не му е било лесно, целият този хейт няма как да не е повлиял и на него, и на близките му. И ме хваща яд - ако беше играл по-смело, ако не се криеше, щеше да е приемлив победител. Пак нямаше да е любимец, но нямаше да получи чак толкова хейт. Малшанс за него, че участва и спечели точно в сезона на Калин - разликата в начина, по който двамата играха, е огромна.
Дано бързо забрави Игрите и животът му да си влезе в нормалното русло.

# 3 815
  • Някъде там...
То и Калин ако знаеше какво одобрение ще получи и какви очаквания има към него в този нарочен за битка между доброто и злото финал, можеше да изиграе по друг начин финала. Това в случай, че няма манипулация де...

Миро със същата жална физиономия номинираше контузения Ивайло и раздаващия се за тях Калин. Та...

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 20:33 от Жабче

# 3 816
Ралица е уникално красива жена!
Така е!

# 3 817
Еее, Васо, това си е за честитене! Heart Eyes
Мерси

# 3 818
Разкажи нещо от кухнята?😁Как изглеждат участниците на живо.

# 3 819
Ивайло нито веднъж не изглеждаше като жертва, но когато Миро беше застрашен пускаше двойно по изстрадала физиономия, айде стига.
Като отидоха Калин и Ивайло на елиминации и Ралица им сипваше Мирко се смейкаше най-доволно на чуждото нещастие.
Миро една контузия май няма, защо ли?
Също така май не му беше жал за кръста на Дино
Аз лично не бих избрала човек с контузия дори с риск да си тръгна.
Явно когато опре до личният му интерес Миро е много ама много тъжен, но иначе се смее лукаво зад някой храст

# 3 820
Хора, какво ще гледате сега като свършиха Игрите?
Аз гледам Къде е златото, което определено доста ми харесва. Караолис от сезон 6 на ИВ участва там.
И Зона Х. Ива плувкинята от сезон 4 на ИВ участва там. Както и трима души, които предполагам, че се пробват и за Игрите - Никол Кохеджийска и близнаците Иван и Ивайло. Последните за пореден път ходят на трасетата, направени от участници в ИВ 7. ( Деси, Генчо, Йордан и др.)... все са втори. 😊

# 3 821
  • София
На мен честно казано ми е все тая каква ще е корицата - даже Мирослав няма да ми пречи, особено, ако Diavolo успее да изнамери някоя от началото, когато не гледаше кахърно през цялото време.
Обаче, ако ще са Феномените ще ми е по-гадно, защото той ще сложи всичките, а Гордиенко хич и не искам да я гледам до другата есен. Та, ако ще е снимка на това племе, дано поне е без нея. Финално - това е единственият участник, който ми е наистина свръх антипатичен от този сезон. Нито Радостина, нито Мирослав, са ми толкова антипатични.

# 3 822
Разкажи нещо от кухнята?😁Как изглеждат участниците на живо.
Супер, особено Сапунджиева, Ръждавичка, Йоана и Николета от жените

# 3 823
И така понеже съм сигурна, че участниците виждат, и чуват какво говорят тези нагляри и завистници от предните сезони.
Ръждавичка добре им го казва в стори на тези злобари гадни 😁

Сезона бие предния,бие и конкуренцията ,а съм сигурна ,че е в топ три  на най -гледаните сезони на Игрите.А в социалните мрежи даже са първи от всички сезони😌

# 3 824
Концлагер "Игри на волята"

Общи условия

Активация на акаунт