💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 199 536
  • 4 057
  •   103
Отговори
# 3 915
Maлко от нашия любим екшън герой. Забавих го, за да се насладим на всяко движение и изражение на лицето.

Който е комбинирал тази поредица погледи заслужава премия.

# 3 916
Интересно и много удобно лошата водеща е  подхванала  Траян за баничката,а Мирослав достойния победителя не го ли попита не изпитва ли срам че е нагъвал незаконно храна със приятеля му Томи, и как това пример ли е за един победител в игрите .
Питам защото не съм гледала каста на Мирослав.
Веднага ти отговарям, че то... нали и аз съм от родата... 🤪😁
Пита го, разбира се. Както и Ради пита. Каза, че много го било срам. Извинил се на племето, но извинението му не е излъчено. Много зле се почувствал, затова и искал той да отиде на битка. Пекин нямала нищо общо, а другите били от племето победител (на феномените) и не било редно те да ходят на битка, затова се самопредложил.
Не съм изненадана ,че продукцията не излъчва нещо.Те са майстори в това 😂
Ако решат от бял могат най -черен да те направят в това се убедих вече.

# 3 917
  • Някъде там...
За Сапунджиева - опитвала се да настрои Чикагото и Ръждавичка срещу Траян и Дино. Но те им снасяли всичко, което каже Сапунджиева. Според Траян в подкаста си тя се е опитала да се направи на жертва, но в игрите не се е държала като жертва. Има някаква несигурност, която се опитва да прикрие с това държание на жертва и че всички я били нападали. Не си признавала грешките.

# 3 918
Траян има много точен морален компас, един от най-доблестните мъже този сезон, и в нито един момент, в нито една ситуация не му изневери. Някъде към средата на сезона стана ясно, но последните 2 седмици буквално ми напълни душата.

# 3 919
Maлко от нашия любим екшън герой.

Ех, да беше излязъл и на финалната битка с този поглед .... Нищо нямаше да го спре

# 3 920
  • София
Най-накрая снимка и с Димитър... 😀

# 3 921
  • Някъде там...
Траян има много точен морален компас, един от най-доблестните мъже този сезон, и в нито един момент, в нито една ситуация не му изневери. Някъде към средата на сезона стана ясно, но последните 2 седмици буквално ми напълни душата.

Да, той каза, че това е много важно за него и този принцип го е водел през цялата игра.
Държал е накрая да изговорят с Миро защо няма да играят с него, просто играта на Миро е противоречала на принципите на Траян. Не му е олекнало от разговора, но това е било правилното решение.
Не са искали да му забият нож в гърба на самия съвет, а и да го предупредят преди играта за имунитет, за да си знае какво се бори. Не като двете големи птици, които направиха обратното с Алекс.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 17:10 от Жабче

# 3 922
Е, не само ние обожаваме Калин...

# 3 923
  • Някъде там...
А самият Калин май не пусна нищо от партито. Laughing
Но пък след шумотевицата се качи на високо и тихо и ни пусна клипче оттам.

Някой ако е гледал друг подкаст или интервю, да разказва. Simple Smile Аз май приключих.

# 3 924
То  вече като тест - с такива, които не харесват Калин не искам да имам нищо общо. Много лесно става 🙂

# 3 925
Симонка и Калинчо🤩

На това момче очите на всяка снимка различно изглеждат 😁

Симпатяги

И победителя 😁

# 3 926
  • София
Интересно и много удобно лошата водеща е  подхванала  Траян за баничката,а Мирослав достойния победителя не го ли попита не изпитва ли срам че е нагъвал незаконно храна със приятеля му Томи, и как това пример ли е за един победител в игрите .
Пита го, разбира се. Както и Ради пита. Каза, че много го било срам. Извинил се на племето, но извинението му не е излъчено. Много зле се почувствал, затова и искал той да отиде на битка. Пекин нямала нищо общо, а другите били от племето победител (на феномените) и не било редно те да ходят на битка, затова се самопредложил. А, и каза, че е станало доста отдавна, както предполагахме.

Да, да, самопредложи се ама на втория съвет, смешник. Ето заради такива показности и полуистини не го харесвам фикуса от ден ЕДНО!
Баси лицемера!

# 3 927
Скрит текст:
Пита го, разбира се. Както и Ради пита. Каза, че много го било срам. Извинил се на племето, но извинението му не е излъчено. Много зле се почувствал, затова и искал той да отиде на битка. Пекин нямала нищо общо, а другите били от племето победител (на феномените) и не било редно те да ходят на битка, затова се самопредложил. А, и каза, че е станало доста отдавна, както предполагахме.

Да, да, самопредложи се ама на втория съвет, смешник. Ето заради такива показности и полуистини не го харесвам фикуса от ден ЕДНО!
Баси лицемера!
Каза, че два пъти се е предлагал за номинации.
А за епитетите и авторите им вече писах. 😊

# 3 928
Към горния пост бих добавила и Сапунджиева, която беше свали 10 кг. Направо беше неприятно да я гледа човек - беше като ходещ скелет. Брутално е това издевателство над хората, които им носят пари. Оляха се тази година!
После си ги върна тези 10кг

# 3 929
Моника, Давид, Гордиенко, Крис, Ивайло, Мартина, Коеджикова и Лапунов не са били там или пропускам някого.
Томито не беше, както и Гергана

Общи условия

Активация на акаунт