💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 200 971
  • 4 076
  •   88
Отговори
# 4 035
  • София
Доста интересно беше интервюто с Миро при Гала, но няма да преразказвам, който иска да гледа. Заслужава си. Simple Smile

# 4 036
Едва ли повече от 10 човека биха гледали интервю с лошомие.
Нямам търпение да се приключи с обсъждането за него .
Нищо не ме интересува и не искам да знам .
Да ходи да си общува с десетината близки и последователи , които има .
И с тях да се държи точно така , както “ игра играта “.
Аман от този лошомие .

# 4 037
Доста интересно беше интервюто с Миро при Гала, но няма да преразказвам, който иска да гледа. Заслужава си. Simple Smile
Аз го изгледах сега и ми хареса. Държа се добре, говори искрено, би хареса ми човека в интервюто-Миро.
Също видях, че наистина се занимава с планинско катерене, има желание да дари за клуба в Търново и се запалят повече деца, не мога да преценя след Добрин 1 колко е искрен, но говореше свободно, спокойно и обича семейството си. Много е обран, спокоен, което видяхме и в предаването. Ако беше себе си и си играеше играта щеше да спечели и приятели , като Калин и Лапунов, щяха да са страхотно трио, защото и тримата имат еднакви или сходни интереси, обичат пътешествията, предизвикателствата и ...биха си паснали със сигурност. Просто Миро избра друга игра, стисна зъби и се превърна в мъченик, не показа колко е способен, пазеше се и т.н. Може и за себе си да е прав, видя се добра му е стратегията, но ...загуби други неща. Въпрос на приоритет. Иначе в този сезон е на планинарите, на хората с обич към природата и приключенията.

# 4 038
Още от неизчерпаемите умения на кадърния Калин. Прави си дрехи сам.

https://www.youtube.com/watch?v=cDgnDVp_cRQ

Очите в близък план.

# 4 039
  • пустинята Гоби
Почнах да гледам подкаста на Ваня с Миро. Та, тя го пита дали му е бил познат пъзела и цитирам го дословно - пъзела не му бил познат, съвсем бегло го бил виждал, но не е знаел схема на редене или методика. Нито дума за това, че е сгащил Чикагото да го реди предните дни буквално. Абе не ме кефи този човек и това е. Много кратко интервю бе, то бива, бива скромност, ама чак пък толкова. Може да е бързал човека, не му е било до разговори.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 12:32 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 4 040
  • Някъде там...
Опитите на Миро и продукцията за спасяване на реномето нямам намерение да гледам. Още повече като знам Гала как поръчково и тенденциозно води. И тя ми е толкова симпатична, колкото и Шубето.
Какъвто си в игрите, такъв си и навън. Видяхме Миро какъв театър може да играе и колко е хлъзгав. Такива хора не искам да си причинявам, uма ги в излишък около всички ни, сигурна съм.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 15:01 от Жабче

# 4 041
  • пустинята Гоби
Права си, Жабче, ама реших да чуя и неговата гледна точка, чудех се какво ще каже за хейта, който се изсипва отгоре му. Нищо по темата, мрън-мрън.

# 4 042
Много е готина рекламата с Алекс и Калин Blush
Според мен много ще го търсят за реклами което е хубаво

# 4 043
  • София
Един етюд от Наталия.  Забравих колко бяха забавни заедно с Чикагото. Joy https://www.facebook.com/share/v/1BXMEt7UEN/

# 4 044
  • Be realistic - plan for a miracle.
Миро е от тоя тип лъжци, които лъжат изкривявайки истината или използвайки парчета от нея, които сглобяват с пълни лъжи Simple Smile

Така хората хем усещат истината и си казват "това е искрено", хем всъщност са изпързаляни чутовно, защото реалността няма нищо общо.

Това си е изкуство.

# 4 045
Не си спомням Ваня пита ли Калин нещо за финалната битка, м?

# 4 046
За мен най-якото този сезон беше, че намаляват играчите тип Мани миглата - нищо неможещи и вкарани за сеира и скандалите. Отделно, че нямаше битки на съюзниците и безумни предимства в елиминациите. Най-голямото разочарование - тъпият изолатор, който опорочи играта и като цяло гладуването, блатото, отпадането на стопанството. Голяма грешка.

# 4 047
Изобретател и творец е Калинката. Буквално няма нeщо, което да не може да направи с тези златни ръце. С всяка стъпка в неговия свят намирам повече причини да му се кефя. Вижте как от нищо нещо прави. Нереално скромен и способен.

https://www.facebook.com/reel/2813901175558011

Любим кадър: творчески хаос, необичайна поза и боси крачета. Animal Beetle

# 4 048
  • Някъде там...
Миро е от тоя тип лъжци, които лъжат изкривявайки истината или използвайки парчета от нея, които сглобяват с пълни лъжи Simple Smile

Така хората хем усещат истината и си казват "това е искрено", хем всъщност са изпързаляни чутовно, защото реалността няма нищо общо.

Това си е изкуство.
Абсолютно. Като го слушах в игрите си казвах, че се доближава до Пекин в умелите манипулации и изопачаване на факти. Третата беше Радостина, но тя е аматьор пред тези двамата.

# 4 049
  • Be realistic - plan for a miracle.
Калинчо е дал кратко интервю за People of Sofia.

Общи условия

Активация на акаунт