💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 210 304
  • 4 219
  •   8
Отговори
# 4 140
Много интересна теория за Калин, с която могат да се обяснят нещата. Той наистина изглеждаше адски обезводнен, устата му направо беше залепнала накрая, като го дадоха да говори. Защо обаче тогава така показно каза"А, забравих за водата" или нещо такова?! Все едно "Забравих да ви следвам сценария". Все някога ще се разбере.

# 4 141
Всички изпаднахме в недоумение какво му има на Калин и защо се влачи по арената и седмица по-късно истината излезе наяве.

# 4 142
Ако това е вярно, чудесно отношение на Продукцията към най-голямата им звезда за всички сезони. Отпратен безславно на Арената - загубил, нахокан, порицан като разглезен и болен. Такъв човек никога повече няма да им дойде. И той пак се усмихваше - до последната минута.

# 4 143
Няма как нито продукцията да направи коментар по случая, нито някой от действащите лица да се обади. Това е тв шоу - не се правят такива работи.

За Дино през цялото време се говореше и от него, и от продукцията за болния кръст. Не се премълчаваше. На синхрона след битката, доколкото помня, също го каза и беше излъчено.

# 4 144
Oх, Калинката с неговото "може да се каже". Любим израз му е явно когато не иска да го занимават с глупости.  Blue Heart

Може да се каже, че е мой тип момиче.

- А пеперудки в стомаха?
- Малко...

Племето на Феромоните rules. Animal BeetleBlue Heart

https://www.instagram.com/p/DQHpgwVjK0J/

# 4 145
  • София
Дино бая викаше от болки, та щеше да е странно да не се коментира.
А това с температурата наистина ми изглежда като достоверно обяснение за представянето на Калин...
Алекс кога е изглеждал болен?

# 4 146
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не е за пръв път да излиза човек с температура и болен - така отпадна Димитър от миналия сезон, който се влачеше с грип на последната си битка (беше заточен на Блатото). Че имаха наглостта да го питат иска ли на Изолатора след това... Той каза мерси и си тръгна. Беше бял като платно.

Дано ако е бил болен наистина да са му предложили да се откаже, поне да е било негово решението.

# 4 147
А това с температурата наистина ми изглежда като достоверно обяснение за представянето на Калин...

Всъщност можеше и изобщо да не "чуем", че Дино вика, докато тегли. ТВ шоу е, както се каза, и лесно се изрязва звука от един микрофон и се усилва звука от друг. Така че това не е обяснение за омертата по отношение състоянието на Калин, ако наистина е било такова.

Не е за пръв път да излиза човек с температура и болен - така отпадна Димитър от миналия сезон, който се влачеше с грип на последната си битка (беше заточен на Блатото). Че имаха наглостта да го питат иска ли на Изолатора след това... Той каза мерси и си тръгна. Беше бял като платно.

Дано ако е бил болен наистина да са му предложили да се откаже, поне да е било негово решението.

Е, няма база за сравнение. Тук говорим за фаворита и то на финалната битка - битката за трофея и парите.
Калин ли да се откаже и от какво? Очевидно не се е отказал или аз нещо не те разбирам.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 15:58 от MikasaA

# 4 148
Ако наистина Калин е бил болен, продукцията се изказаха много гнусно спрямо него.
Не знам защо не е искал да отменят битката, но какво като се е разболял.
Аз не мисля че някой трябва да му държи сметка, ама такъв подигравателен монтаж.
Или е вярно или просто продукцията видяха масовият хейт и наистина много хора се отказаха да гледат ( така че и това го допускам като вариант )
Кой знае Simple Smile

# 4 149
Всъщност то се видя че нещо не е ок с Калин.Миро феновете твърдяха че просто Мирослав е бил по-добър ,но не беше така .Калин на това трасе в  началото на игрите летеше включително и с количката беше доста по-бърз тогава нищо че му е слабото място ..Биеше и Миро и Шопа тогава.Който иска да си върне епизодите ,и ще види че е така.Но било каквото било.На Калин не му пука  време е и ние да забравим.Мирослав спечели защото си игра играта, и е бил на 100 процента,а Калин не беше по една или друга причина .

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 17:39 от *Ани*

# 4 150
Аз още като го видях на арената преди битката това казах на майка ми - той изглеждаше сякаш вече е минал няколко пъти трасето, изобщо не беше свеж, какъвто се очаква да бъде преди началото на битка. Имаше нещо със сигурност, а един грип би обяснил много неща. Екипът на предаването си им носи вирусчета отвън, миналата година половината участници боледуваха от нещо, но се усети само по носовото им говорене по синхроните.

# 4 151
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:

Всъщност можеше и изобщо да не "чуем", че Дино вика, докато тегли. ТВ шоу е, както се каза, и лесно се изрязва звука от един микрофон и се усилва звука от друг. Така че това не е обяснение за омертата по отношение състоянието на Калин, ако наистина е било такова.

Е, няма база за сравнение. Тук говорим за фаворита и то на финалната битка - битката за трофея и парите.
Калин ли да се откаже и от какво? Очевидно не се е отказал или аз нещо не те разбирам.

Имам предвид, че в слуха, който излезе, се казва, че на Калин лекарите са му предложили да отложат финала, но той е казал - давайте да минава.
Т.е. решението да е било негово.
А сравнението се отнасяше просто за играене с температура.
Димитър не беше на финал, но до финала оставаше малко също тогава. Не мисля, че са му предлагали да отлагат битката, макар че той беше като зомби.

# 4 152
  • Някъде там...
Ако е така, Миро го обявявам още повече за късметлията на сезона. Казах вече, че е трябвало да пусне тото. Joy  
Дино също каза, че е боледувал в резиденцията. Всяка година ги налазват разни вируси.

То и да отложиш битката, това е цял екип, който ще е ангажиран. Не са само няколко човека. И не минава за ден.

# 4 153
  • София
Това Калин да е бил със висока температура на финала е напълно правдоподобно, обаче няма вселена в която да повярвам, че тази нищожна продукцийка би се съгласила да отложи която и да била битка заради болен участник и да плаща по още надница на целия си екип.

# 4 154
Миро да беше предложил и той да отменят  финалната битка виждайки Калин в какво състояние е....

Общи условия

Активация на акаунт