Звездни Компромати- Декември'25

• 250 385
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 325
# 2 326
Маги Томова от Ергенът си качила клипче с Калоян от същото предаване.

# 2 327
  • Sofia
Калина Крумова
Скрит текст:

# 2 328
Никой не си харесах от турците. Sad
Италианците са моят таргет.

Мисля, че Мари е едно от малкото звездни деца, които са надминали майка си по хубост.
Като прибавим, че момичето е и доста възпитано и интелигентно се получава разкош!

# 2 329
За мен Гала е много по- хубава.
Мари е обаче много симпатична и лъчезарна. Радвам си за голямата и новина.

От турците съм фен само на Къванч и то отдавна.

Темелкова няма да ми липсва като актриса, защото е некадърна и като цяло не е никаква актриса.

# 2 330
Днес празнува рожден ден Антъни Хопкинс. Честит да е! Да ни радва още с невероятния си талант, абсолютен хамелеон - Мълчанието на агнетата, Квазимодо, Легенди за страстта, Да срещнеш Джо Блек, Зоро и още много прекрасни роли. За мен той е титан, и то по-голям от Де Ниро и Пачино.
Къванч форевър!
На вас желая весело посрещане! 🎇
Пп. Това е реална снимка на Къванч отпреди 2 мес, не тези ии рисунки.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 19:33 от *Амбър*

# 2 331
Много се радвам за Мари! Млади и заможни и възпитани хора създават деца за България! Дано всичко е наред и да потретят! Simple Smile
Дано тази новина означава и добри новини за здравето й. Едва ли щеше да забременява, ако рака не беше под контрол.

# 2 332
Турските актьори изобщо не изглеждат така. Много по-хубави са, за мен Къванч и Бурак са топ красавци.

# 2 333
За мен Мари притежава европейска красота, има осанка и класа.

# 2 334
  • Glasgow
И на мен ми изглежда много приятна и европейска Мари☺️

Помня Кактус спомена, че няма да може да пусне тема утре, някой доброволец има ли?

# 2 335
С какво се занимава Мари,освен това ,че е звездно дете?

# 2 336
  • София

Има студио, което дава под наем за заснемане, подкастове, събития, фотосесии, с осигурено осветление, микрофони, камери. Отделно е и инфлуенсър и майка на едногодишно дете.

# 2 337

Има студио, което дава под наем за заснемане, подкастове, събития, фотосесии, с осигурено осветление, микрофони, камери. Отделно е и инфлуенсър и майка на едногодишно дете.
Благодаря!

# 2 338
От турските актьори Къванч - винаги Simple Smile Много, много ми е любим, повече и от Брад и Джъд Лоу. Като цяло русоляви, светлооки, не си падам по черните мъже.

# 2 339
На мен всичките ми харесаха. Харесвам този тип мъже, но също и скандинавците и австралийците. Общо взето тюрлю гювеч.

Общи условия

Активация на акаунт