Звездни Компромати- Декември'25

• 250 413
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 310
Мари роди няколко седмици преди мен. Не мога да си помисля за още едно, доста е смела. Да ѝ е честито. Смело момиче.

Браво на Мари, дано всичко гладко да върви с бременността.

Аз се подписвам с кръв, че момиченца се гледат около 439759375 пъти по-лесно, добрички, умни и разумни още от малки. Да, знам има разни случаи, но са изключения, според мен.

# 2 311
Дами на по 50+ облечени в рокли с пера, пайети, още повече пайети, злато, лачени чанти, топирани коси и букли?!
Особено, когато телосложението е такова, че не предполага такова облекло. Фаворит ми е една стрина с вид на продавачка на женския пазар, но облечена в опъната рокля със златисти пайети.

# 2 312
Озадачаващо
Скрит текст:

Тук циркът продължава🙈
Семейството на Б.Б. не желаело присъствието на Макрон на погребението й докато Марин Льопен щяла да се кипри на първа линия там.

Темелкова с озадачаващо разкритие
Скрит текст:

Жалко.
Бекъм с равносметка
Скрит текст:

Кой от тези турски актьори би ви грабнал акъла?
Скрит текст:

Къванч, естествено, но като се загледах, Бурак под него хич не е лош💪
Идеи как да си шик по парижки
Скрит текст:

# 2 313
  • sofia
Подигравката на едро към хората от баловете малко ми напомня началния пост на темата с критиката към неподдържаните лели и чичковци на новогодишните банкети.
Къде е този пост?

Много хубава новина от Мари Heart
Твърди се, че има фибромиалгия и артрит. Но пък за сметка на това, все е на токове като кокили.

# 2 314
Кой от тези турски актьори би ви грабнал акъла?
Скрит текст:

Къванч, естествено, но като се загледах, Бурак под него хич не е лош💪
Кан, Бурак и Кенан, не мога да изпиша фамилиите правилно. Не са ми познати, не гледам такива филми, но този първия, Кан, го засичам в инстаграм, явно е много популярен. Харесвам такива смугли красавци. Вечен кумир ми е Одет Фер в "Кралят на скорпионите"
Скрит текст:

# 2 315
  • Sofia
Гала и кака Лора
Скрит текст:

# 2 316
  • Glasgow
От турските този Джан Яман

# 2 317
То пък и Кан/Джан не съм изписала правилно... Не се ли чете Кан? Çan може би трябва да е за Джан?

# 2 318
Ауу, Темелкова няма вече да е актриса, интересно какво ще работи?

Съпругът, Гяуров, помня, също беше изпаднал в депресия, основно заради недостойното заплащане и отношение.

# 2 319
  • Пловдив
Шугър, за тази тема говорех, конкретно за първия пост.

# 2 320
То пък и Кан/Джан не съм изписала правилно... Не се ли чете Кан? Çan може би трябва да е за Джан?

Джан Яман е. Ще му се насладим в ролята на Сандокан от 05.01 по БТВ. Моите фаворити винаги са били Къванч и Бурак.

# 2 321
  • Glasgow
Не знам, така съм го чувала, нищо не съм гледала с него 😅

# 2 322
Ако нямаше пари, Марчето нямаше да го погледне, камо ли да се запознае с него....
И щеше да му е по-добре ,без мис 500 грама не са половин кило Joy
Ето доказателство, че парите са проклятие

# 2 323
Всъщност Темелкова след “Братя” къде другаде се появи?! И имаше ли изобщо някаква кариера?!
Аз последно виждах единствено семейни моменти със синчето.

# 2 324
За Марин Льо Пен на погребението на Бриджит Бордо изобщо не е озадачаващо. Преди ден-два някой беше пуснал линк към видео спББ, автоматично ми пусна после следващо видео с нея, в която тя разказва за дейността си, с архивни кадри и т.н. Един от случаите беше как тя отива в Канада, където извършват лов на тюлени. Убиват възрастните тюлени, на място ги разрастват, навсякъде кървава, малките тюлени не им трябват, но са прекалено малки, за да оцелеят без майките си и загиват бавно, близо до о6ървавенитеэастанки на възрастн4те тюлени.  Та тогава Жан-Мари Льо Пен (бащата на Марин, но тя и го наследява като продължител на неговата политика и възгледи) след тези кадри на ББ действа активно за промяна на законодателството във връзка с лова на тюлени и защитата на животните.

Общи условия

Активация на акаунт