Звездни Компромати- Декември'25

• 250 466
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 295
  • sofia
Приятелката на Вениамин  е хиена, много надута и амбициозна, подозирам, че тя се залепи за него за да се възползва от славата, която му се случи бързо. Някак не ми се връзват заедно, много различни типажи са.

# 2 296
Харесвам деца-копие на родител, особено ако е  интересна личност,  известна личност. Да го видиш млад си е подарък.
 Чудиш се какво е пил този човек, да е толкова млад, и ти си струва, по-красив от миналото и ето - това е детето му.

# 2 297
Mariah Carey
Скрит текст:

# 2 298
  • Пловдив
Цитат
Точно идвах да напиша, това и аз Абе как аджеба, те канят за ТВ водеща в телевизия RAI 1 на вечерно ток шоу, пък ти езика не знаеш 🤣🤣🤣
Дъщеря и трябвало да учи езика, когато Щерева я канели за водеща, не тя самата, поне така го разбирам. Като цяло мисля същото за подобни фукни.

# 2 299
  • София
На тези балове се събират хора с много пари. Как един от тях не се допита до стилист, или поне до гугъл за някакъв приемлив тоалет. Мъжете иди дойди, ще ги прежалим. Но жените?! Дами на по 50+ облечени в рокли с пера, пайети, още повече пайети, злато, лачени чанти, топирани коси и букли?!

# 2 300
  • Sofia
Мари (на Гала) обяви, че е бременна. Харесвам ги с Константин като двойка, макар да имам преки впечатления от двамата и тя определено е по-добрата половина от връзката им.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 13:46 от Child of June

# 2 301
Бащата и втората му жена я гледат, не баби и дядовци, той не е арт натура, професионален спортист е. Дори в някоя от книгите ѝ е споменавано.

Приемам забележката, запомнила съм скоротечна раздяла след появата на детето и, че не я е отглеждала тя и автоматично съм попълнила дупките с традиционното гледане от баба и дядо.

Дъщеря и трябвало да учи езика, когато Щерева я канели за водеща, не тя самата, поне така го разбирам. Като цяло мисля същото за подобни фукни.
Не, за себе си говори:
Скрит текст:

# 2 302
Дъщерята на Гала - Мари е обявила, че чака второ дете.

# 2 303
  • Glasgow
Не е забележка, аз помислих че Ваня Щерева сега разказва тази версия 😅че може сега да искат да е по артси историята и бащата и той да е арт

# 2 304
Аз мисля, че цялото това нещо с RAI е ирония.
Аз съм от хората, които харесват Мила Робърт, ходя на нейни участия, справя се добре на живо, има си готин бенд, с който свири, слушам я в колата, и специално текстът на "Покемон" изобщо не е безмислица и въобще цялото творчество е едно иронично саркастично намигване към действителността. Въпрос на вкус, за всеки има място под слънцето.

# 2 305
  • София
Мари е много хубавичка, радвам се за бебе номер 2. Бебе номер 1 е също страшен бонбон.

# 2 306
Подигравката на едро към хората от баловете малко ми напомня началния пост на темата с критиката към неподдържаните лели и чичковци на новогодишните банкети.
Къде е този пост?

Много хубава новина от Мари Heart

# 2 307
  • Пловдив
За Мари не е ли скоро или бъркам....?

За Марая К си мисля, че има някакъв проблем...ето и на горните снимки я придържат, ходи като 80г баба...и се държи като такава.

# 2 308
  • София
Мари роди няколко седмици преди мен. Не мога да си помисля за още едно, доста е смела. Да ѝ е честито. Смело момиче.

# 2 309
Много се радвам за Мари, особено след здравословния проблем.

Общи условия

Активация на акаунт