Звездни Компромати- Декември'25

• 250 419
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 280
Какво ми излезе преди малко във Фейсбук:
https://www.facebook.com/reel/25932287163043144

Ваня Щерева, която многократно е заявявала, че дъщеря ѝ е отглеждана от баби и дядовци, защото те с баща ѝ били прекалено млади и артистични натури сега сменя плочата и разказва как отказала предложение да е много успешна ТВ водеща в телевизия RAI1 на вечерно ток шоу, но не отишла, защото детето било много малко и трябвало да учи езика. Седя и си мисля, кой ще ти предложи в такава телевизия в прайм тайм да си водеща, на всичкото отгоре и без да говориш езика?

Най ми допаднаха един коментар отдолу и отговорът към него по темата:
Скрит текст:

Точно идвах да напиша, това и аз Абе как аджеба, те канят за ТВ водеща в телевизия RAI 1 на вечерно ток шоу, пък ти езика не знаеш 🤣🤣🤣

Тотална лейка е Ванчето, в някакъв филм нейн си живее ...

# 2 281
Има добри попадения:)

Как се прави благотворителен бал в България.
1. Наема се PR-агенция, създадена специално за Kоледния бал. Собственикът на агенцията е секретарка, любовница, братовчедка или и трите едновременно на организатора на бала. Той има бизнес с трактори, свине или обществени поръчки.
2. PR-агенцията започва да бълва неграмотно написани мейли само на caps lock до списък с журналисти-клетници. В мейлите се изреждат фирмите и бизнес-акулите от Пирдоп и Ябланица, които ще участват. Те естествено са събрани по приятелска линия с обаждане от типа "Баце, ела у вторник у хотела на Пешо да дадеме едни пари за едни деца, ше има манекенки."
3. Две седмици по-рано бизнесдамите почват детокс, купуват си стягащи гащи и чорапогащници, тръгват по разкрасяващи докторки и си избират рокли с дантели в червено или черно, които колкото и да струват, на тях винаги им седят като на панда жартиери. На бала са с обем и букли, пият розе в застинали ботоксови усмивки. Стивън Кинг харесва това.
4. Има поп, който "освещава благотворителната инициатива" и ръси със "светена вода за здраве" зад масичка с погача и бутилка червено вино.
5. Продават се икони на завършени неверници, които после се снимат с иконата и "мис Дупница Слънце, Луна и Звезда", която е специален гост на събитието.
6. Присъстват и митичните чичковци-шишковци от Лайънс клубовете и Ротъри клубовете, за които това е поредният повод да се напият и любезно да се разпитват един друг "как е семейството", докато си цъкат във вайбъра с некоя Мими от Павликени, дето като студентка е вдигнала повече самолети от пенсиониран пилот.
7. Изпълняват се народни танци от самодеен състав. В плейлиста на диджея със сигурност има "Две праскови и две череши" и нещо на Илия Луков, а защо не и самият той.
8. Подаряват се календарчета със снимките на обектите на коледната благотворителност и надпис "Благодаря ти, че помогна". Календарчетата се изхвърлят после разбира се, но защо не се даде некой лев за доказателство, че си ПОМОГНАЛ.
9. Светска личност, чийто хонорар за събитието е поне два пъти по-голям от събраната сума държи тъпа реч в стил "колко е важно да бъдем добри не само по Коледа, защото ако ние не помогнем, кой ще помогне". В един по-добър свят изречението "Кой ще помогне?" нямаше да завършва с въпросителен знак, а с точка.
10. После повечето благодетели с чиста съвест отиват да меценатстват у випа на поредния Luxury Exclusive Premium Ultra Mega Limited Edition Club с Moet и екстри.Като гледам елита на България....🤨🤨🤨
Господиииии....благодаря ти , че съм от простолюдието !!!!😂😂😂

# 2 282
Kris Jenner
Скрит текст:

# 2 283
Тези “въобразяващи се” на тамплиери ги срещнах на живо до хотела до Народния театър. Мятаха чаршафите, пардон мантии… много гротескно всичко, имаше една дама в златен десен и с прасец не за токчета, нямат ли огледала?!

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 11:23 от помбер

# 2 284
За Евровизия повечето певци са Саня и вероятно някой от нейните ще е. Харесвам Вениамин и Керана за Евровизия. Дано да не са Фики или Роксана заради гласуването.

# 2 285
Готин е Джъд Лоу. Точно вчера гледах откъс от участието му в телевизионно предаване (нямам идея кога в било), в който разказваше как бил на концерт на Пол Маккартни в Австралия и той му посветил изпълнението на Hey Jude.
Джуд Лоу е кръстен на Джуд от песента Hey Jude на Бийтълс, а тя е написана от Пол Маккартни. Вероятно затова я е посветил на него, заради името.

# 2 286
Kristen Stewart
Скрит текст:

# 2 287
Стремежът да е оригинална и различна е преекспониран, на моменти се прави на скандална, но тя не е самобитна като артист. Копира някакви модели за път към известността. Едно от най-тъпите неща, които съм слушала https://youtu.be/g2Sx3u9H8lo?si=MzxM-o2Rl1jLXFTd

Запомнящо се, но неприятно, няма да поискам да го чуя втори път. Ни мелодия, ни дявол, и кахърно-високомерно* звучене на гласа и

____
*"Високомерно" не е точно, но не знам как иначе се нарича един такъв специфичен изговор или интонация, който се среща понякога и в нормалната реч, има го и при една журналистка от "Хоризонт" дори, и не го харесвам никак.

* Нафукано?

Чоева по бТВ, много ми е приятна. Изглежда мил човек. С Кадиев са доста хармонични.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 10:05 от Марена

# 2 288
На втората снимка са нотариус Тони Коева и съпругът и художникът Светлозар Недев. Познавам ги лично, да членове са на Ротари, Лайнс, Инър Уийл, но смея да твърдя, че наистина помагат много по различни каузи, със сериозни суми. Иначе съм съгласна за написаното за т.нар. благотворителни събития, в повечето случай са безкрайно лицемерни, пошли и кухи.

# 2 289
  • Пловдив
Подигравката на едро към хората от баловете малко ми напомня началния пост на темата с критиката към неподдържаните лели и чичковци на новогодишните банкети.

# 2 290
А мамин Сашко показваше ли я първата жена така, както сегашната? Тази имам чувството, че навсякъде я бута. То може и тривиално да е обяснението, че сега има повече възможности за показване - по-развити социални мрежи, предавания, в които се изявява редовно, ама не е само това - с първата нямаше брак, нямаше такива близки снахо-свекървенски отношения...

# 2 291
  • Пловдив
А, Катето Евро много си я тачеше. Помня в "Черешката на тортата" как я викаше и изненадата беше свързана с Танчето.

# 2 292
  • на село
Ивелина Чоева и без бутането на Сашко се справя добре. Следвам я отдавна и явно съм ѝ фенка 🤣

Този Вениамин пее много хубаво, обаче има нещо в него. Много ми е изкуствен, един такъв престорено добър. Дори мисля, че приятелката му е ПР. Подозирам, че интересите му са в различна посока, ко ме разбирате.

# 2 293
  • Sofia
Значи идеален за Евровизия.

# 2 294
  • София
Мадона на почивка в Мароко.

Скрит текст:

С Роко. Красавец е. Вероятно е странно колкото пъти погледнеш сина си, толкова пъти да виждаш такова копие на бившия си съпруг.

Скрит текст:

Мърси и близначките

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт