Звездни Компромати- Декември'25

• 250 209
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 2 355
U2 ни напълниха душата! Някой знае ли от коя година е концертът им? Потърсих и излязоха две възможности- 2015 и 2017, но така и не разбрахме със сигурност!

# 2 356
Рафи е много талантлив, но явно не може да се реализира по друг начин.
Чалга концерт от 22,00 на Нова година, чудно просто.

# 2 357
  • Пловдив
Марчето Илиева...
https://www.facebook.com/share/r/1DCr3jhsHT/

# 2 358
  • Пловдив
ЧНГ! Да сте здрави!

Цвети Радойчева...
Скрит текст:

# 2 359
Не хейтя, харесвам мари като визия, но не смятам че това че притежава някакво оборудвано студио е някакъв много голям успех

# 2 360
Помня някога Маргарита Михнева казваше, че най важното за една жена е не какво е учила или какво работи, а как ще се омъжи, ами Мари просто се е омъжила правилно.

# 2 361
Помня някога Маргарита Михнева казваше, че най важното за една жена е не какво е учила или какво работи, а как ще се омъжи, ами Мари просто се е омъжила правилно.
🤣😂🤣😂😂
Това сериозно ли ?!?

# 2 362
Реално сградата, в която се намират студията е на Джуджи. Била е на дядо й, някаква фабрика. Пустееела е. Мари (както Гала е споменавала) тегли кредит и прави основен ремонт на помещенията на сградата и обособява няколко студия за снимки на реклами, сесии, клипове и други.

Тук може да се разгледат студията, както и цените им за наемане - https://spaceproductions.bg/

Мари със сигурност може да си позволи да е НищоКойЗнаеКаквоПравеща инфлуенсърка, снимаща реклами и носена на ръце от майка, съпруг и свекъри. Но тя е избрала да инвестира, да се потруди и да направи нещо интересно, работещо и носещо доходи. Да, да менажираш такъв  бизнес не е като да си ядрен физик, но пък има хора, за които е достатъчно да правят нещо приятно и то да им носи не малки доходи.

Камила на Чарлз е споделила, че като тийнейджърка е била нападната във влак.
Била е на около 16 или 17 години. Тя реагирала, като е свалила обувката си и ударила с нея мъжа в слабините.

"Когато бях тийнейджърка, бях нападната във влак... Спомням си, че тогава бях много ядосана.
Четях си книга и този мъж ме нападна, а аз се съпротивлявах.
Спомням си, че слязох от влака и майка ми ме погледна и каза: "Защо косата ти е настръхнала и липсва копчето от палтото ти?" "

Когато пристигнала на гарата, посочила нападателя на служител и той бил арестуван.

# 2 363
U2 ни напълниха душата! Някой знае ли от коя година е концертът им? Потърсих и излязоха две възможности- 2015 и 2017, но така и не разбрахме със сигурност!
От 7 декември 2015 г. е. Пишеше, че е трябвало да изнесат концерти на 14 и 15 ноември, но са били отменени заради терористичните атаки в Париж.

За много години! ❤️🍀

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 11:26 от Ditto.

# 2 364
  • София
Много нежност и мекота има в Мари. Приятно и възпитано момиче.
Какво се очаква от нея? Да работи в производство, дапечели Оскари, да кара такси, или да е учен?

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 11:31 от Moderator1

# 2 365
Реално сградата, в която се намират студията е на Джуджи. Била е на дядо й, някаква фабрика. Пустееела е. Мари (както Гала е споменавала) тегли кредит и прави основен ремонт на помещенията на сградата и обособява няколко студия за снимки на реклами, сесии, клипове и други.
Тоест Мари не е купила терена, а го е получила даром. Теглила кредит с обезпечение от кого? Чии контакти ползва, за да подсигури наематели на пространството? Дали и цялата идея е нейна изобщо? На тази възраст е много оптимистично да се смята, че сама е постигнала всичко.

Честита Новата 2026-та! Бъдете здрави!

# 2 366
🤣😂🤣😂😂
Това сериозно ли ?!?
Напълно сериозно, бях много млада когато гледах това интервю и много се чудих, че мисли така, но с годините разбирам, че е била права.

# 2 367
ЧНГ! Да е успешна и късметлйска 2026 за всички!

Докато ние си пиехме, хапвахме и танцувахме, в Ню Йорк, точно в полунощ, като съща Пепеляшка, е застъпил новият кмет.

"Зохран Мамдани официално положи клетва като кмет в мига, когато часовникът удари полунощ в навечерието на Нова година, превръщайки се в 112-ия кмет на Ню Йорк.

В частна церемония в изоставената метростанция Old City Hall Мамдани беше заклет от главния прокурор на щата Ню Йорк Летиша Джеймс.

34-годишният демократичен социалист, който е бил член на щатското събрание от 36-и избирателен район, представляващ квартала Астория в Куинс, вече е първият мюсюлмански кмет на града и първият кмет от южноазиатски произход."

# 2 368
Мари има одухотворено излъчване, много ми харесва като черти на лицето. На Мира Добрева дъщерята също е много хубава, но ми е антипатична, цялостното ѝ поведение ми изглежда престорено.
Не мога да повярвам какви глупости дават пак по националните телевизии. Сякаш става все по-зле с всяка следваща година. Чудя се самите сценаристи като ги мислят тези предавания дали им е наистина смешно? По нова видях Азис и едно момиче да се мятат и да пеят на плейбек Джалма на Ритон. И това беше. По БНТ едни шарении, едно чудо, носии, китки, гирлянди, тъпани, хора и преди това Кръстьо Лафазанов с перука. В 8.30 спряхме телевизора.

Да сте сте здрави, щастливи и да превъртим темата Simple Smile
Новогодишните тв програми си бяха традиционно трагедия, но БНТ изби рибата с толкова кич, сватбарски мераци, глория, яж, купе пий, вечната николина чакардъкова и много миш-маш от фолклор замаян и блестящи рокли. Останалото си беше чалга концерти.
Мари я гледах в черешката, ами като превтасала леличка се държеше, бавна, мудна, мяукаше само, никакъв живец, Джуджи и Данчето Христова са мега енергични на фона на Мари.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 11:40 от помбер

# 2 369
Чак пък жлъч. С красота или се раждаш или не, нямаш принос. Богатството, ако е по наследство или от съпруг също не е твоя заслуга. Успех е да постигнеш нещо сам, не да ти постелят червен килим и ти да трябва само да минеш. Радвам се за Мари, че добре й се е стекъл живота дотук, но е излишно да приписваме качества и възхваляваме постижения, които реално липсват.

Общи условия

Активация на акаунт