Звездни Компромати- Декември'25

• 250 920
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 190
  • софия
Безосови празнуват НГ в Сейнт Бартс (Естествено, че там, къде другаде?!)

# 2 191
  • София
В Сейнт Бартс да не би да е дошла новата година?
Сигурно е много скучно, да имаш толкова много пари, и да можеш да отидеш където си искаш 🤣🤣

# 2 192
Kevin Costner
Скрит текст:

# 2 193
Валери Милев хванат с наркотици на магистралата.
https://dnes.dir.bg/krimi/arestuvaha-rezhisyora-valeri-milev-sho … upotreba-na-droga

# 2 194
Как къде????? В Занзибар като Дамата и поредният и съпруг Joy

# 2 195
Милен Демонжо наистина е със съвсем невинно излъчване, докато Бардо е била олицетворение на сексуална свобода и еманципация за времето си.
Жана Моро тук е възприемана като интелектуална актриса, което я освобождава от сравнение точно с Бардо🙈
Скрит текст:

Тук с Жерар Филип

# 2 196
Ох, Мичка какви тъпотии снима в Занзибар не е истина......Със самочувствие на директор във фирмата за климатици, обяснява как "занзибарската" група монтира термопомпа. Тюдор и приглася. Иначе природата е много красива, Падингтън не може и да си мечтае за такъв стандарт.

# 2 197
  • Countryside
Хахах, че Занзибар е дестинация за средната класа, Мичка и Тюдор много свалили гарда. На Падингтън новата е като старата, ама нова (по Божинов-ски). Да не се  бърка човека, а и то вече всички са клононги.

# 2 198
  • Пловдив
Клонинги, клонинги, ама този е от по-грозноватите. Освен тези двете не бих ги объркала с останалите. Докато другите имат някакъв чар поостанал. Уточнявам, че нямам предвид хард-корекциите със страшни патешки човки.

# 2 199
Този Валери Милев е поредния. Имам чувството, че откак затегнаха мерките, масово народът реши да се дрогира и да пие и да си кара. Кошмар. Дано отнесе сериозно наказание и той, и всички като него.

Коцето е ужасен. Но жена му съм я признала, че всичко търпи и се усмихва, сякаш нищо няма. Това гаджета на мъжа й, наркотици, гонки с превишена скорост, ужасен клип на собствената им дъщеря - тази жена е все доволна и засмяна. Явно наистина си й харесва такъв мъж и такъв живот желае.

# 2 200
Я, и Кевин Костнър е станал като восъчна статуя.

ПП: Покрай темата загледах Бардо и Кардинале, ами те са като сестри, само едната е руса, другата - тъмнокоса.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 10:09 от FreakOnALeash

# 2 201
Явно на жената на Коцето толкова и е акъла
Аз не бих търпяла толкова години, толкова изцепки на мъжът ми

# 2 202
Накрая ще се окаже, че жената на Коцето смърка, а не той Simple Smile

# 2 203
Накрая ще се окаже, че жената на Коцето смърка, а не той Simple Smile

То като при портрета на Дориан Грей. Тя смърка - на него му се отразява.

# 2 204
Може да живее в кутийка жената и да не вижда нищо.
 Явно в къщи се държи като младоженец и не и липсва внимание.

Общи условия

Активация на акаунт