Звездни Компромати- Декември'25

• 250 023
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 2 475
Майката на ДжейЛо танцува на нейно участие. 💃🏻💃🏻💃🏻на 80г е
https://www.instagram.com/reel/DS7v8z9jDju/
Страхотна!

Сашо и Деси не ми допадаха като двойка. Деси за мен водеше много дървено и не можеше да влезне в ритъм със Сашо. И двамата харесвам поотделно. Сашо в предавания от типа на "Кой да знае" е много готин. Води леко и забавно и му се получава чудесно. Деси я харесвам като човек, в ПО не ми беше по вкуса и не съм им гледала предаването.

Аз не мисля, че Гала е както тук се описва меркантилна бръмчалка. Може да е двулична и нагаждачка, но к*рва и да е зарязала мъжа си защото е обеднял, не вярвам.

# 2 476
  • sofia
Този Стефан, дето е с него Гала, паралия ли е? Защото ми се вижда като мижитур, залепен за звездата.

# 2 477
  • Наблизо
Е Гала каквато и да е,никога не е била известна,че си има цена и да се хвали кой я е минал и общо взето да се чува за нея за простотия и к*рвал*к.

# 2 478
  • Sofia
Този Стефан, дето е с него Гала, паралия ли е? Защото ми се вижда като мижитур, залепен за звездата.

Мда, той е малко wanna be бизнесмен май. Не е с него за пари, поне така изглежда. Което малко опровергава как е зарязала предния, щото нямал пари.

# 2 479
Не се слави да е паралия. Има някакви бизнеси, но някой по-запознат с Търговския Регистър, може да каже какви са печалбите му.
Няколко пъти съм хващала Гала да прави доста злобни коментари по адрес на бившия й мъж и как той си позволявал да настройва (според нея) детето им срещу нея използвайки факта, че тя е печелила повече. Каквато и да е истината, той винаги ще остане баща на Мари и злостни коментари по негов адрес са напълно излишни. Каквото има може да го каже и покаже лично, каквито и номера да си правят родителите, на никое дете няма да му е приятно мама да се изказва за татко така, дори и той да го заслужава както и обратното.

Дженката Лопез и голямата дупара:
Скрит текст:

# 2 480
Има жени, на които са си природно по-раздалечени.
Гала може и да е имала "схеми" приз 90те и да е на ефир с подкрепата на Халваджияните , но все си мисля, че е по-рейтингова от ПО и затова устройва телевизията.  Вече личен успех явно е марката козметика.
Предпочитам нея и дъщеря и, която за.мен е мило момиче пред Николета и Ники, който също е дете на известни.
Да ви кажа честно не съм чула сестри Сиракови да работят или Валерко на Мария Гроздева . Ама пък ето Сърчеджиева, Марта Вачкова,Пипи си работат въпреки известните родители.

В далечната 2019 бях на море на Синеморец и Валерко беше спасител на Бутамята. Simple Smile))

# 2 481
Аз имам спомени,че бившия на Гала, я е биел.Така поне съм чела..

# 2 482
Оооо, нееее. Само не и Стрина!!!

Хиляди пъти предпочитам всички други, вкл. и Венета.

Мижитур е, не е паралия.

За много години! 🍀

# 2 483
За да ѝ оправя ръката на XL-ка, се разшири толкова, че излезе от кадър
Скрит текст:

# 2 484
Джени, това за пожара в Швейцария беше първата новина, която ми излезе днес в нюзфийда. Отначало пишеше 100 загинали и поне още 100 тежко ранени. После поправиха цифрите, но е огромна трагедия. Пишеше, че имало 16-17 годишни, които празнували там, курортът бил скъп, но този бар бил от по-евтините и привличал голям брой млади хора. Пушело се вътре наргилета и то в мазето, където нямало прозорци. Пожарът най-вероятно е станал след като барман е вдигнал на раменете си сервитьорка, която държала бутилка от шампанско със запалена свещ вътре. Пламъкът облизал тавана и подпалил дървените греди. Вероятно е имало разни хартиени украси, балони, драперии и т.н, че да стане толкова бързо. Било е страшна тарапана, чупили са прозорци на втория етаж да излизат, но тези в мазето са се задушили и са изгорели.

Аз цял ден се чудя кой си пуска 16-годишното дете на бар посред нощ в Швейцария и то на място, където са отишли да почиват семейно. Шокиращо ми се струва и това не вярвах, че е възможно дори да влязат в нощно заведение. 

# 2 485
  • София
Намерили са дъщерята на Томи Лий Джоунс
мъртва

# 2 486
  • гр.Пловдив
ЧНГ ,живи и здрави Nature Snowman

Харесвам Гала и ИТ като водещи,лъха ми спокойствие и увереност от тях,Гала освен Имаш поща водеше и някакво предаване Пълна промяна и още едно състезателно с печалба -отлично се справяше жената.
ИТ си има опит жената,ще се напасне към концепцията на ПО и ще води,не виждам какъв е проблема,за контингент майки и пенсионери е екстра,че за работещите в БГ е лукс да гледат ПО ..

# 2 487
Толкова ми е лигавя Гала, че няма шанс да си я причиня. Държанието ѝ винаги е едно и също. Във всяко интервю въздиша, охка , пъшка и повтаря " ех, че хубавото". Но най- много ме дразни колко е силна музиката " за фон" и се напрягам всеки път като се опитвам да чуя нещо.

# 2 488
Ciara
Скрит текст:

# 2 489
Кокошарникът е в последните години. Силната музика - също. Преди това беше спокойно предаване за домакини. А д-р Папазова беше голям фурор навремето. Понеделниците бяха запазени за нея. И наистина научавах полезни неща.
Повечето домакини, които познавам и следят и сега предаването, си работят нещо и хвърлят око и ухо към екрана. Но тази концепция: сбирщайн от врякащи и крякащи, надвикващи силната музика странни екземпляри / т.нар. панел /, е нелепа. На кого му се е сторило подходящо, не знам, но досега е отблъснало и заклети фенове от обкръжението ми, а какво остава за други, които гледат от време на време.
Най-малко кряка и най-спокойна е Гала, между другото.

Общи условия

Активация на акаунт