Звездни Компромати- Декември'25

• 249 879
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 565
Natalie Portman
Скрит текст:

# 2 566
Да почива в мир!
"Тия двамата и оня третия" Simple Smile

На Натали-то малко й е студено Smile

# 2 567
  • гр.Пловдив
Може в случая да е Шаркова. Петрова също е адвокат по медицинско право.

Тази докторка е 1/1 с погледа на Асен Василев - да не са роднини ?

# 2 568
Дуейн Джонсън на 13 години
Скрит текст:

# 2 569
Kaia Gerber и гадже
Скрит текст:

# 2 570
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Доста големичък ми се вижда новичкия на Кая. Радвам се, че Остин се оттърва, но този чичак не е за младо момиче като нея. Не, че ме пита де Joy.

# 2 571
Ако е Луис Пулман, той е на 32.

# 2 572
Е, 8 години нищо не са!

# 2 573
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е, 8 години нищо не са!
За някой да, за други не!

# 2 574
Когато сестра ти се оказва твоя…майка!
Историята за това как дълги години Джак Никълсън е мислел собствената си майка за своя сестра.
https://https://www.edna.bg/izvestni/kogato-zhenata-koiato-si-mislel-za- … -nikylsyn-4663017

Честно казано се разплаках като прочетох историята. Каква сила са имали майка и дъщеря в такава драматична ситуация. Самият Джак Никълсън също много достойно е приел истината, но само той си знае какво му е в душата. Истината е, че е бил отглеждан с много обич!

# 2 575
Dua Lipa
Скрит текст:

# 2 576
Златимир Йочев напуска сутрешни блок и ще води рубрика вечер след новините.

# 2 577
  • Стара Загора
Стоичков с публикация за Димитър Пенев

Скрит текст:

# 2 578
И Бербатов:

Почивай в мир, старши! 💔

Сърцето ми плаче за теб. Ти беше първият, който ми подаде ръка и ми отвори пътя в професионалния футбол. Повярва в мен, когато самият аз се съмнявах. Колко хубави моменти имахме на терена и извън него. Ти беше и завинаги ще си останеш най-великият български треньор.
Беше като втори баща не само за мен, но и за много млади момчета, с които тепърва прохождахме във футбола, и винаги беше до нас, когато имахме нужда.
Името ти ще живее вечно!

Обичам те ❤

Обичан и уважаван е бил Пената, един достойно изживян живот. Може да не блестеше с изказ и да ръсеше бисери, но явно е бил добър човек и блестящ стратег, светла му памет!!

# 2 579
Скрит текст:
И Бербатов:

Почивай в мир, старши! 💔

Сърцето ми плаче за теб. Ти беше първият, който ми подаде ръка и ми отвори пътя в професионалния футбол. Повярва в мен, когато самият аз се съмнявах. Колко хубави моменти имахме на терена и извън него. Ти беше и завинаги ще си останеш най-великият български треньор.
Беше като втори баща не само за мен, но и за много млади момчета, с които тепърва прохождахме във футбола, и винаги беше до нас, когато имахме нужда.
Името ти ще живее вечно!

Обичам те ❤

Обичан и уважаван е бил Пената, един достойно изживян живот. Може да не блестеше с изказ и да ръсеше бисери, но явно е бил добър човек и блестящ стратег, светла му памет!!
И честен!

Общи условия

Активация на акаунт