Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 073
  • 434
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не бери грижа за мен Рокстар. Бъндьо е гърмян заек. С всичко може да се справи.

Не знам, аз си имам пари и не ми се е случвало да ме привличат чужди, но пък познавам мъже, които кълват на пари. Дори не знам дали не са повече от жените.

А по темата, която с твоя помощ разбрах колко е проста, какво ще стане – сигурно ще се удвоят потребителите в бг мама.

Тук всички сте такива - знам.

Не познавам лично мъж привлчен от пари в някоя жена. Ако вашия приятелски кръг включва такива, значи сте милионерки. Wink
Привличането към пари не е полово, нито е до милиони непременно, а е до тип човек, който иска да е нечие дете. Иначе е природно обусловено мъжете да се грижат за прехраната по обективни причини, но сега това ви дразни. И като жените нямат нужда от това също ви дразни. Изобщо, трудно е да си мъж в наши дни.

# 136
  • Далечният изток
Аз май разбрах темата...
Някоя жена поради различни причини вече не може да понася мъжа си, но поради някакви други нейни причини продължава да стои с него, най-вероятно защото няма къде да отиде, липса на жилище и пари, финансова, икономическа и т. н. зависимост.
Той разбира се сложи всички жени на света под този знаменател и развива тезата, че когато мъжете са финансово привлекателни, всичко друго няма значение за жените.
Вкара и обратния вариант. Мъже, които вече не са привлечени от жена си... Неясно защо само сексуално привличане визира в заглавието, но в крайна сметка си каза, че иде реч за пари. Парите на мъжете...
Тюрлю гювеч...

# 137
  • София
Бебешкият раздел се увеличава, наборните теми вървят стремглаво, нашата тема за стила също набира нови участници.... Не ми се вижда Форумът да е намалял.

# 138
  • Обран бостан ;)
Бабешките теми не са ми в тагрета. Там може и да има увеличение на контингента.

Липсва ти абстрактно мислене? Кой да предположи.

Ти примерно.

Ако е намек, че не мога да предположа какво ще се случи на мен - отговарям:

Ако изчезне желанието ми за секс - ОК. Жените няма да ми липсват. Имам хоби, приятели, работа.

Ако ми падне, както се изказа една потребителка по-напред, също има решение. Много пъти съм оставял партньорките си доволни, даже без да си събувам панталона.

Достатъчно абстрактно ли е ?

# 139
  • До хладилника, който обичам
Ако изчезне желанието ми за секс - ОК. Жените няма да ми липсват. Имам хоби, приятели, работа.
Ами ето, знаеш значи. Същото важи и за жените.

# 140
  • Обран бостан ;)

А, защо аз трябваше да го кажа ?

# 141
Защото не обърна внимание назад като го казаха други, че животът им не се върти около секс и мъжко внимание.

# 142
  • Обран бостан ;)
Защото не обърна внимание назад като го казаха други, че животът им не се върти около секс и мъжко внимание.

Ама разбира се, че аз съм виновен. То, ако не съм аз, кой да е. Wink

Всяка жена достига до този етап, но личното ми впечатление, поне от темата е, че докато не достигнете, не вярвате, че ще достигнете.

# 143
Не виждам друг да оспорва многократно повторени неща? Като ги повториш след жените, "аз трябваше да ви кажа", като се посочи, че другите го казаха, "аз съм ви виновен". Ако ти помага, кажи, че аз съм виновна, или друга произволна жена,  няма да има изненадани Trollface

# 144

А, защо аз трябваше да го кажа ?

Ти само повтаряш казани от потребителките вече десетина пъти неща Simple Smile

А аз питах съвсем абстрактно за безпаричните мъже, ти отговори от първо лице, което също е любопитен момент. Дава отговори и на други въпроси.

# 145
  • Обран бостан ;)
JoyJoyJoyJoy

Тук ме четете като във вица:

- Удобен ли ти е този стол ?
- Искаш да кажеш, че за'ника ми е голям, ли ?

# 146
Има и друг виц за онзи, дето мислел, че всички други карат в насрещното.Satisfied По-подходящ е за тази тема.

# 147
Бънде, и ти ли за вниманието въртиш спорове? Wink
А кафето ми къде е?
Поспалива съм днес.
//
Да се изхожда от максимата, че сексуалното желание при жените извира единствено заради финансовия елемент при мъжете е несъстоятелно. Познавам много състоятелни мъже, които ме отблъскват сексуално и нямам капка химия с тях. Без значение дали съм бедна или богата, или новото "нормална".
Ако не привличам никой мъж сексуално, вероятно ще стана амазонка.
И друг въпрос имам, Бънде.
Защо смяташ, че една жена може да е секси на един мъж само с външността си. Ти сам принизяваш така мъжкото съсловие единствено до примати. Все си мислех, че има мъже, които са комплексни личности и се привличат от също такива жени. А не просто от сладка муцунка и дупе/гърди.

# 148
Сексуалното привличане е само бонус към основната функция - възпроизвеждането, та предполагам, че възпроизвеждането все по някакъв начин би било уредено, без участието на мъже, и ако няма нужда от спомагателно привличане за целта, просто няма да го има и няма да се чувства необходимост от такова. Вероятно и мъжете биха изчезнали като пол, ако не са нужни в процеса на възпроизводство и отглеждане на поколението.

Ако не бяхме ние, и вас нямаше да ви има.

# 149
  • Обран бостан ;)
Вечния спор за яйцето и кокошката. Wink

Няма да се учудя ако излезе, че Адам е направен от реброто на Ева, която си го е махнала, за да има по-тънка талия.

Бънде, и ти ли за вниманието въртиш спорове? Wink
А кафето ми къде е?
Поспалива съм днес.
//
Да се изхожда от максимата, че сексуалното желание при жените извира единствено заради финансовия елемент при мъжете е несъстоятелно. Познавам много състоятелни мъже, които ме отблъскват сексуално и нямам капка химия с тях. Без значение дали съм бедна или богата, или новото "нормална".
Ако не привличам никой мъж сексуално, вероятно ще стана амазонка.
И друг въпрос имам, Бънде.
Защо смяташ, че една жена може да е секси на един мъж само с външността си. Ти сам принизяваш така мъжкото съсловие единствено до примати. Все си мислех, че има мъже, които са комплексни личности и се привличат от също такива жени. А не просто от сладка муцунка и дупе/гърди.

Хереюаре Wink

Бази, няма да съм достатъчно убедителен за другите мъже в темата, ако кажа, че мъжете харесваме вътрешна красота.
Жените сигурно ще повярват, но мъжете не.
Не крия, че характера, интелекта и културата на една жена избиват в един момент,  но в началото е външния вид.

Общи условия

Активация на акаунт