Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 20 160
  • 196
  •   1
Отговори
# 30
Е, някои пропуски не са фатални, включително бакпулвера в бисквитите.

# 31
Пак в Лидл... Нося си моя торба и портмонето в нея. Слагам я в кошницата за пазаруване и поемам по регалите с бодра стъпка. Слагам неща в кошницата и по едно време гледам, че плика ми го няма. Викам си "А той е останал в колата" и си мисля, че ще си взема просто нов плик. Напълних си кошницата, минавам на касите на самообслужване и искам да платя. Да ама тогава ми светва, че портмонето ми е в плика. Зарязвам всичко на касата и бегом до колата. Обръщам всичко наопаки, но плик и портмоне н-я-м-а. Връщам се бързо към магазина и решавам да мина по същия маршрут и да видя дали не съм ги зарязала там. Мисля си да викна охраната да прегледа камерите къде съм си оставила нещата и дали пък някой не ми е откраднал потмонето. Слава Богу торбичката с наличното вътре ме чакаше още при кошниците в началото на магазина. Сложила съм я в една кошница, но съм потеглила с друга.

# 32
Оказа се, че не сложил чаша и кафето изтекло върху шкафа и пода….
Разлятото кафе събужда по-бързо от изпитото, налЕ???😁😁😂

# 33
Сутринта място в ръкохватката на кафе машина, сложих кафето направо в чашата Dizzy Face

# 34
  • София
По принцип пия турско кафе и пускам котлон... По едно време усещам как на другия котлон започва леко да завира супата... Ако бях почакала още малко сигурно нямаше да ме събуди кафето TrollfaceThinking

# 35
Сутринта си мих косата, но съм.забравила. Joy
Под стрес съм.в момента и мунщините се засилват. Влизам да  си взема.душ преди работа и се сепвам, че съм забравила косата. Измивам я пак/ докато я мия, загрях, но късно.  Косището е голямо и няма време да съхне. Сещам се, че някъде имам сешоар. Изсуших я, но съм Монк и не понасям неприбрани неща.
Обаче, ме е страх, че още е горещ и за да проверя си залепих дланта на отвора. Ами още беше горещ.

# 36
Разказвала съм в доста стари теми как мих чинии с олио един ден, ми какво да направя, че бутилката беше до верото.

# 37
  • Карлово
На верото му е прилошало като те гледа!:weary:

# 38
  • Бургас
Малко off topic, но напоследък много се дразня, като някои ме вика да му помагам с нещо...
Вероятно съм в пред критическа вече. Grinning
Ей,това и мен много ме дразни! Отвращава ме! Все едно инвалид имам насреща си....а то,чист мързел!
Много е неприятно!

# 39
С олио се мият много добре етикети, т.е. лепило. Ама после трябва да се мие олиото...

# 40
  • Карлово
С олио се мият много добре етикети, т.е. лепило. Ама после трябва да се мие олиото...
Точно това имах предвид.

# 41
  • София
Вчера съм била навън около 4 часа с малка закачалка на качулката на якето. От типа, които са само за дреболии, бях си лепнала една на гардероба да си слагам ключовете. Около седмица си окачвах и якето, но вчера го намерих паднало на земята. Бързах и само си го облякох, без да мисля какво е станало. Като се прибрах и гледам отзад на качулката ми стои залепена закачалката.
Онзи ден се сетих за най-мунското си лятно изпълнение. Разчиствах дрехи и едно палто вече не ми трябваше. Все още ставаше за носене и реших да го метна отстрани на контейнера и някой да си го вземе. Малко след това се усетих, че не бях проверила джобовете и дали няма пари, или дребни вещи вътре. Върнах се да проверя и така човекът по тротоара ме видя как преджобвам хвърлено палто най-безсрамно.

# 42
  • София
То добре, че е било изхвърлено на контейнера. Защото, ако го беше оставила на  пейката, докато го изхвърлиш и тогава го преджобиш щеше да е по-притеснително.

# 43
Вчера съм била навън около 4 часа с малка закачалка на качулката на якето.

Веднъж, като бременна (значи преди доста години, защото са ми големи децата вече), се бях издокарала с една светла трикотажна рокля на цветчета и дънково елеченце отгоре. На улицата ме спря една жена и много деликатно ме попита дали против уроки си нося така дрехите. Като се погледнах - и роклята и елечето облечени наопаки. Не личеше много, но жената е била наблюдателна, видяла е ръбчетата на дрехите отвън.

# 44
Преди години, доста, започнах работа в много специфична и голяма фирма. Преминава се през много бюрокращина и ненужности. Огромна фирма, много сгради и навсякъде датчици и табели "регистрирай присъствен работен ден тук". Ами изпълнителна съм. Маркирах си картата на всяка сграда и датчик. Те били напомнящи и нямало нужда аз от датчик на датчик да цветарствам.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 19:34 от leprikon

Общи условия

Активация на акаунт