Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 23 032
  • 248
  •   6
Отговори
# 240
На мен вече ми е писнало да повтарям, че щом навигацията казва да минем по определен път, значи със сигурност има причина да не е по-бързо по "тайните" улички, които знае ММ. Ама той нали все е по-запознст... Накрая все се набиваме в някое зловещо задръстване.

# 241
  • при късмета
А ние сме се губили 2 пъти, и двата благодарение на навигацията. Мъжа ми е много ориентиран, карал е из цялата страна, още преди навигациите и се ориентира по някаква си негова логика, обичайно правилно. И по хартиени карти се ориентира  нещо непосилно за мен. На мен табелите са ми достатъчни (в извънградски условия). Откак реши да е модерен и да се доверява на технологиите, стана страшно. Единия път беше фрапиращо, навигацията ни навря в път, който или е съществувал много, много отдавна или е започнат и недовършен. В гората

# 242
Абе, навигацията е сякаш по-добро решение от мен в ролята на навигатор - набутах веднъж на Графа ММ да мине в забранена улица и той ми мрънка, пък аз нагло му казвам: "Че нали ти си шофьорът, що не си гледаш знаците?!" Simple Smile 
Ми, така де...аз всеки ден минавам оттам, ама съм пешак и не гледам знаци, пък и са ми над нивото на очите, дори не забелязвам, че ги има. Тате едно време мислеше, че голям шофьор ще излезе от мен (като ученичка знаех целия ПДвП наизуст с все знаци, даже най-редките), пък то и навигатор даже не стана...

# 243
ММ обяснява адресите с районни управления - "абе там до трето районно". Някой като го слуша ще каже че все е бил задържан в полицейските управления. Аз от своя страна обяснявам с магазини - " до лидъла на Пещерско шосе". Ама той се сеща по моите обяснения, а аз по неговите не. А най ми е смешен като пътуваме към морето и каже "тука обикновено има полиция", а ние пътуваме по този път веднъж годишно и от тези редки пътувания не може да се води статистика Blush.

# 244
В тоя ред на мисли:
С ММ си монтирахме сами кухнята. Идва време да нивелираме долния ред шкафове и той реши, че е най-разумно той да легне долу и да върти крачетата, а аз да гледам нивелира... Сто пъти съжали. В някакъв момент мозъкът ми заби и вече нямах представа кога кое краче накъде трябва. Не знам колко пъти се изпокарахме преди да ме прати да правя друго, а той сам да се спасява, както може.

# 245
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абе, навигацията е сякаш по-добро решение от мен в ролята на навигатор - набутах веднъж на Графа ММ да мине в забранена улица и той ми мрънка, пък аз нагло му казвам: "Че нали ти си шофьорът, що не си гледаш знаците?!" Simple Smile 
И аз веднъж така нагласих ММ. Казах му, че може да минем в локалното на Плиска /не съм шофьор/, а то явно не можело. Joy Само че нас ни спряха. И ММ много услужливо ги осведоми, че вината е моя, защото аз съм го посъветвала да направи така. Хората се позасмяха и казаха: "Страхотна жена имаш, ама нужно ли е да я слушаш, като виждаш, че не е права?". Joy Не ни глобиха.

А ремонтът на Лютичето ме подсети за една случка с баща ми /да му е светло на душата/  отпреди години, където той се явяваше муньото. Бременна съм в последния месец и съм на гости у тях, а те правят ремонт в детската стая. Не помня по какви причини трябваше да се разглоби една секция за малко, но той е строителен инженер и е по рационализациите. Каза "Ще "откачим" само горната част /тя влизаше с едни "крачета" в долната, за да не я изпразваме от съдържимото, ще свърша каквото трябва и пак ще я сглобим". Речено-сторено - откачи я той и ми възлага задачата да я подпирам за малко, защото те тези "крачета" едни тънички като пръсти и не може да стои сама. Подпирам я аз, тежи, но ще държа, няма как. В този момент на вратата се звъни и баща ми отива да види кой е. Чуват се някакви гласове, смях, после настава тишина. Минават 5 минути, 10, 15, повече.... баща ми не се връща. Аз не мога да мръдна, защото нали подпирам това тежко нещо в средата на стаята и не мога да го оставя. Почаках още малко и започнах да викам. Обаче детската стая е поотделена от останалите стаи и явно никой не ме чува, та бая си повиках. Хеле, по едно време баща ми се появява. Били дошли семейни приятели и той им направил кафе и седнал да пие с тях, напълно забравяйки за мен. Joy

# 246
  • sf
Кръгом е само в една посока. Joy

Ама все нанякъде трябва да започнеш да се въртиш. Кръгом наляво или кръгом надясно. 😁

# 247
Ако шофирате в Англия и стигнете до кръгово,и не можете за три секунди да прецените накъде да завъртите волана,значи имате проблем с вестибуларния апарат или там както се казва способността за ориентиране. Yum

# 248
  • София
На мен ми е забранено вече да съм навигатор. След като се набихме в една лавандулова нива до Албена. Но беше толкова красиво и романтично 🤣🤣🤣. А колата ни нова за капак 😇И да използвам Гугъл картите също 🤣. Честно казано, наистина има доста по-добри приложения от Гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт