❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Моето януарско чудо реши да поеме нещата в свои ръце и докато чакаме да определим дата за секциото, вчера ме приеха за задържане с изтичащи води. След една много болезнена нощ днес в 9:11ч се роди малката госпожица в 36 г.с+3 дни с идеалните 49 см и 3070 гр.

Честито! да е жива и здрава и с много късмет Simple Smile Много добри размери за тази седмица. Бързо възстановяване!

# 346
  • Sofia
Здравейте! Моето януарско чудо реши да поеме нещата в свои ръце и докато чакаме да определим дата за секциото, вчера ме приеха за задържане с изтичащи води. След една много болезнена нощ днес в 9:11ч се роди малката госпожица в 36 г.с+3 дни с идеалните 49 см и 3070 гр.
Честита принцеса, да сте здрави, бързо възстановяване, приятно гушкане в новогодишната нощ.
Доста януарчета нямаха търпение.
На чакащите спокойни оставащи дни и за всички да е пълна следващата година със здраве, любов и пухкави пакети!

# 347

Честито! Много здраве и бързо възстановяване на теб!

# 348
Здравейте,  мили момичета! Днес преди края на 2025г в 17:33 се появи и моята малка принцеса точно в 39гс. 🩷🩷🩷

# 349
Ооо Честита радост! Бъдете здрави и щастливи! 🎊❤🎊❤

# 350
Момичета,  в коя седмица ви спряха магнерота?

Честито на всички нови мами ❤

# 351
Първите дни на януари влизам в 36 седмица и АГ каза тогава да го спирам, а дотогава плавно да го намаля, но аз така или иначе пиех 2х2.

Честита радост на всички мами, чиито бебчета не дочакаха 2026г и решиха да ги зарадват в 2025-та!

# 352
Честита Нова Година, момичета! Пожелавам ви много здраве и една добра година! 🎊❤

# 353
Честита Нова Година на всички! Благодаря за пожеланията! На мамите, на които те първа предстои най-великото чудо, желая още малко търпение и спокойствие по време на раждането, каквото и да е то. Аз днес изпитах и от двете, но искам да ви вдъхна кураж,че нищо не е толкова драматично колкото изглежда.  Дори когато нещата не минават по план, запазете спокойствие до край, това е най-големият ви приятел в този момент. 🤗

# 354
Хот идвам аз прясно прясно родила .С първото бебе за 2026 в Тина Киркова .Това ми беше трето раждане и най-болезненото .Близо 4 часа бях с страшни контракции ,докато чакахме доктора да дойде .Аз търпя на болка ,но толкова много виках и им се молех да ме срежат ама тя нищо не можели да направят чакат доктора .А той за мой късмет беше извън София и докато пристигне едвам оцелях .Но всичко се забравя ,като вече мине всичко .И ето имам си бебе Елинор 50см 3300гр ,родена само преди 1 час 💖.Успех на всички чакащи и леко раждане!

# 355
Хот идвам аз прясно прясно родила .С първото бебе за 2026 в Тина Киркова .Това ми беше трето раждане и най-болезненото .Близо 4 часа бях с страшни контракции ,докато чакахме доктора да дойде .Аз търпя на болка ,но толкова много виках и им се молех да ме срежат ама тя нищо не можели да направят чакат доктора .А той за мой късмет беше извън София и докато пристигне едвам оцелях .Но всичко се забравя ,като вече мине всичко .И ето имам си бебе Елинор 50см 3300гр ,родена само преди 1 час 💖.Успех на всички чакащи и леко раждане!

Честита принцеса! Прекрасно име! Да ви е жива и здрава! 🩷🤍🩶 Готин тайминг, а моето официално е последното за 2025 в моята болница.

# 356
Направо такива дни си избраха ,че цяла нощ събират екип .А в болницата всее едно бомба паднала .Никой няма в патология ,никой няма в родилно ,само с мен се занимаваха цяла нощ  и моите викове .Ама не зависи от мен ,какво да направя ☺️

# 357
Направо такива дни си избраха ,че цяла нощ събират екип .А в болницата всее едно бомба паднала .Никой няма в патология ,никой няма в родилно ,само с мен се занимаваха цяла нощ  и моите викове .Ама не зависи от мен ,какво да направя ☺️

И аз нещо подобно. Само,че от естествено и спокойно отиде на спешно секцио, спешно събиране на екип. Почти нямаше хора в болницата и буквално се занимаваха само с мен цял ден и нощ. 🫣 Мина се 🤍 Днес вече ще е вълнуващо и по-спокойно!

# 358

Честита принцеса! Прекрасно име!

# 359
Дами честита радоста! Да са ви живи и здрави всички пред и след новогодишни бебоци. Бързо възстановяване и много спокойствие и търпение през новата година 😁

Общи условия

Активация на акаунт